stratom Odesláno 9. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2021 před 20 hodinami, Ajaj napsal: ja kupoval u cyclery . de u nich 3950€ vs 130k v Cechach Koukám, ze teď už je cena na 4500€ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 9. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2021 Na běžky to chvílema bylo i dnes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 9. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2021 @stratom- tak to jsem mel dost kliku. Ted jsem se dival na stranky jeste jednoho prodejce (kde jsem je zadal o slevu) a ty ho meli v prosinci za 4200 a ted uz 4700. Husty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2021 Dneska to bude bolet A příští týden snad už pošlu Dyada na doporučený servis, nějak nebezpečně přetahuji... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2021 Nádhera, single tracky ve skalách nemůžou nechat nikoho chladným Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 10. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2021 Brrr Afričane, úplně z těch fotek ještě dejchá zima tady už to je na krátký Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 10. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2021 @Tom4 Tome, ty jsi zase píchnul? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 10. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2021 (upraveno) Vypadá to tak koukám, ale dneska ne, je to jen hra světla a klacku s listím posledních asi 50km jezdím bez defektu Upraveno 10. dubna 2021 uživatelem Tom4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 10. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2021 Zrzavý pavián to jistí! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 10. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2021 Dneska jsem trošku bloudil a pěkně se prošel pěšky :-) mapoval jsem novou trasu Odesláno z mého SM-A405FN pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2021 před 57 minutami, Tom4 napsal: Brrr Afričane, úplně z těch fotek ještě dejchá zima tady už to je na krátký Závidím, u nás jak foukne tak je kláda.... Krkonoše ještě plný sněhu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 10. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2021 Afri, to je pecka jezdeni. Pohoda v kanonu ricky a najizdeni jedny novy lajny. Sem mel slusne bobky s holejma kolenama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 10. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2021 Kdyby někdo měl chuť vyzkoušet gravel a neměl předsudky, tak toto je bomba... Za tu cenu ho v případě nezájmu pošle v pohodě dál... https://www.decathlon.cz/gravel-kolo-520-1x11-id_8587698.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knihomol Odesláno 10. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2021 (upraveno) Mně se líbí Cannondale Bad Boy 1. Je to vhodné pro začátečníka? Moje poslední zkušenost s jízdou na kole je tak před 20 lety, kdy jsem po tom co jsem jel poprvé na tátově novém horském kole skončil v nemocnici, jelikož jsem si spletl přední a zadní brzdu. Od té doby jsem na tom čertově vynálezu neseděl . Defakto, vždycky když jsem vyjel, tak se mi na tom kole něco stalo. Tak potřebuju, aby to něco vydrželo. Mám 180 cm, 100 kg. Jsem si říkal, že to zase zkusím. Potřebuju se sebou něco dělat neb jsem při tom home office ztloustnul. Jako sjíždět průsmyky na tom nebudu, spíš mi jde o intelektuální projížďky Moje požadavky: - snadná a lehká údržba (líbil se mi koncept Favoritu, ale netuším, jestli to byl jen marketing) - lehké kolo - labile by se mi nějaký futurističtější design a na zadním i předním kole takové ty čtyři pruhy místo špic (není podmínkou :-)) - cena 70-80k Upraveno 10. dubna 2021 uživatelem knihomol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happy88 Odesláno 10. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2021 Vyvetral sem dneska anglicana (a japonce na ruce). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 10. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2021 Dotaz naprostého neznalce. Koupil jsem kolo. Bezduše. Plášť TLR, ráfky ZTR. Píchnul jsem...a zjistil, že mám uvnitř duši. Jestli všechno z netu chápu dobře, tak musím jen vyměnit ventilky a nalít mlíko. Správně? A pokud ano, jsou mezi ventilky nějaký zásadní rozdíly? Díky za rady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 10. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2021 Ne ještě musíš dát no tube pásku do ráfku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 10. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2021 i kdyz jsou ráfky ZTR? Nějak jsem chápal, že páska je potřeba když předělám normální ráfky na bezduše... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 10. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2021 Tak to nevím...já nám mavic ráfky a dával jsem. Možná že ty nemusíš. Nejsou fundovanejsi poradí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 10. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2021 Každopádně díky. ješte otázka - co tam má ta páska dělat (technicky)? Tím asi pochopím, zda ji u sebe potřebuji nebo ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se