TLD Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 Pavel, je hokej, o tom me povidej... ja ho hral do 16ti, do 43 pak podnikovku, tata taky valel podnikovku, strejka byl v Sapporu , bracha ma zlato a dve stribra z EL a synovci ji hrajou... Takze hokej byl jasna volba... ale loni ho to nejak prestalo bavit, treninky vzdy par krat a pak mesice pauza, me pak nasralo, ze svaz chtel prispevky na celej rok, presto, ze na lede byl v zari jen atd a, kdyz zjistil, ze na kolo muzem kazdej den a je to parada, tak bylo jasno A ja sem moc rad. Doufam, ze mu to vydrzi, jezdim porad sam, tak za partaka sem vdecnej Nemame ambice zavodit, bavi nas se motat po venku a doufam, ze bude mit krasnej konicek na celej zivot. V lete mame v planu projet nase hory, tak trenujem a strasne se tesime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 Co se v mládí naučíš, ve stáří, jak najdešOno je nejlepší od mládí budovat sportovní všestrannost. Ve stáří, kdy síla, rychlost, ohebnost odchází a snad jen ta vytrvalost se dá, do jisté míry udržet, si pak můžeš vybrat, co ti ze sportovních aktivit vzhledem ke stavu tělesné schránky vyhovuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 V 15. 4. 2021 v 17:26, TLD napsal: Sme si s prckem pred barakem postavili takovou mini srandu a dobry, da se na tom pekne vyblbnout Až vás ty šutry přestanou bavit, tak se jich ujmu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 Zapomen :), jsou na dalsi suchou zidku. Ja si ja takto v podstate tridim, at vidim jake jsou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happy88 Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 Takže ze šutrů, na kterých si s mladým namelete, bude na zahradě pak soukromá zeď nářků jo Parádní to máte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happy88 Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 Takže ze šutrů, na kterých si s mladým namelete, bude na zahradě pak soukromá zeď nářků jo Parádní to máte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 17. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2021 před 13 hodinami, TLD napsal: Zapomen :), jsou na dalsi suchou zidku. Ja si ja takto v podstate tridim, at vidim jake jsou Škoda, bych je potřeboval na chodníček kolem domu...:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 17. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2021 Vidis Gustiku a my kdyz rekli, ze udelame spousta chodnicku po cele zahrade, tak prej ne... Dneska peklo, 3C, snih se stridal s destem... V lese bozi, vsechno nachcany, nasakly, klouzavy. Presne jak to mame radi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 17. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2021 Pěkně si to užíváte no já jen jeden kolem domu na zahradu za domem...ale ty ceny za šutr jsou astronomický... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 17. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2021 V 10. 4. 2021 v 22:45, Ajaj napsal: Dotaz naprostého neznalce. Koupil jsem kolo. Bezduše. Plášť TLR, ráfky ZTR. Píchnul jsem...a zjistil, že mám uvnitř duši. Jestli všechno z netu chápu dobře, tak musím jen vyměnit ventilky a nalít mlíko. Správně? Tak jsem dneska přehodil první kolo, všechno naprosto OK a nakonec jsem to cely skoro prohodil oknem, protože jsem to nemohl nafouknout....nakonec se zadarilo, abych si opět připomněl ze nejsem manuálně zrucnej. Ale mam jeste jeden dotaz - jsou nejaky zásadní rozdíly v mliku? Dostal jsem ted neco kde píšou “tubeless OK” a “tubeless ready NOK”. Což mi moc logiku nedává vzhledem k tomu jak se ma mliko chovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 17. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2021 Nesetkal jsem se s tim, ale... Tubeless znamena, ze je to proste bezdusak. Tubeless ready znamena, ze rafky i gumy jsou pripravene, ale musis vymenit ventilky, mozna i pasku. Jestli se bavime o flasce s mlikem, jedne, na ktere se pise, tubeless ok, tobeless ready not ok, tak tam vidim upozorneni pro neznale...mas-li tubeless, nalej to tam, mas-li tubeless ready, musis pred nalitim ucinit dalsi kroky (udelat z toho tubeless). A k te zrucnosti...kdyz jsem domu poprve dovezl pevnou osu, po dvaceti minutach zoufalstvi, jsem kolo nechal stat v garazi s nenasazenym prednim kolem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 17. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2021 Neco mi rika, ze mame mnohe spolecneho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 18. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2021 Tak jsem se konečně dokopal k nafocení jednice. Tak jak je, má 6,65 Kg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 18. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2021 Lehoučký jak pírko Já o trochu hodně moc hodně těžší, ale také happy.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 18. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2021 Krasna dal bych tomu pracovni nazev „black mamba“ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 18. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2021 krásné stroje chlapi, já přidám svůj Giant - loni (když byl ještě v obchodech dostatečný výběr kol) jsem si udělal radost (předčasně, k letošním padesátinám). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 18. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2021 Dnes pekne na Amsteli, o zastruhany chlp:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 18. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2021 Dnes fajnový gravel s paní domu Akorát nás hned na startu málem sejmula nějaká zhovadilá řidička ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stratom Odesláno 18. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2021 před 9 hodinami, nooski napsal: Tak jsem se konečně dokopal k nafocení jednice. Tak jak je, má 6,65 Kg Moc pěkný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 18. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2021 Dnes fajnový gravel s paní domu Akorát nás hned na startu málem sejmula nějaká zhovadilá řidička ... [/url] Jak dlouho ti cycliq vydrží nahrávat? Je to těch 8 hodin co slibují? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se