maama Odesláno 9. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2021 (upraveno) Hele bacha s tema gumama-model a vzorek tak moc nehraje roli - spis v jaky smesi mas ten konkretni model. Nobby Nic muze byt i v nejnizsi variante performance a to je k prdu. U maxxisu potrebujes verzi 3c maxx grip aby drzel fest (dopredu bych dal maxx grip a dozadu maxx terra). Na zadni kolo se mi osvedcil bontrager xr4 team issue (ten vlastne mam nekde i na predku-lepi slusne a vazi prd, supr trailova guma), kdybych chtel agresivni drapak tak xr5 team issue ( i kdyz u nej v popisu smes nepisou - u xr4 jo- 61a/50a), nebo wtb trail boss high grip light. Ale gumy nejsou, tak jsem ted dal po prorizlym wtb na zadek 4smesovej Vittoria Agarro trail graphene a na omak dobry. Zatim jezdil jen na sucho. Rozdil ve smesi muze bejt fakt zasadni (u schwalbe bys potreboval soft/ultrasoft)-obe fotky z jednoho kola, ktery jezdilo jen 6 tejdnu! A minion dhf 3c maxx grip DD ma spunty po celym obvodu natrhany- a to je min namahany predni kolo. Zadni guma spesl grid trail gripton, kterej nedrzi ani trochu, ale vzadu paradne smykuje- nic natrzenyho nema. Jsem na ten nathanej vzorek cumel jak puk, videt to bylo jen kdyz kolo oschlo. Upraveno 9. září 2021 uživatelem maama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miccalek Odesláno 10. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2021 Tak krom gum řeším eště jednu blbinu. Kolo mně přišlo letos na jaře, ale už od začátku sa mně povoluje zadní stavba. Každých 20 kilásků to musím jak kokot rozebrat, vypucuju, sedla trochu máznu, očistím závit od lepidla, znovu tam prdnu loctit a zešrubuju. Teď už na to kašlu a dycky to akorát dotáhnu bez rozborky. Všiml jsem si, že oko spodního ramena není přesně pod oken horního, ale je šibnuté trochu ven, takže tím napružením působí na tu matku zboku tlak a asi se to tím pádem často povoluje. Na druhé straně je to vše vycentrované a spoj drží pořád fest už od nova. No tak to řeším s canonem, uvidíme jak to dopadne. Už mám od nich třetí kolo a nikdy žádný problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 11. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2021 Mimo téma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 11. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2021 Otočka a hajde domov... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 11. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2021 Jako neměl jsem o svojí technice valné mínění,ale Rychlebky mi jasně ukázaly, že jsem úplná nula. Končím u Superflow, vše ostatní je nad moje možnosti a takovej Jestřáb?? Jako může tohle někdo normální sjet? P.S. na fotce je už jen dojezd,to bych i jel,ale nemám šanci se tam živej dostat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 12. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2021 Musis trošku vypnout hlavu . Rychleby jsou dobre postaveny, staci to odbrzdit a nechat kolo delat co ma. Tam to neni o technice. Kor na 29ce. Užívej, ten kraj tam je neskutecnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 13. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2021 Dovedu si představit jezdit do práce nebo z práce na kole dneska bych ale měl asi 450km tak jen kousek odpo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 14. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2021 Supr zvonicka, kde to je? Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 14. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2021 Pěkná, viď? Když jsem poblíž jedu tudy, líbí se mi i ten příběh okolo. kaple svatého Vendelína ještě foto z druhé strany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 15. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2021 Žižkova mohyla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 15. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2021 V 14. 9. 2021 v 14:04, Tom4 napsal: Pěkná, viď? Když jsem poblíž jedu tudy, líbí se mi i ten příběh okolo. kaple svatého Vendelína ještě foto z druhé strany Jak jsem teď řešil týden tu sušičku prádla, tak tohle "umělecké" dílo my ji tedy silně připomíná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 15. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2021 před 2 minutami, African napsal: Jak jsem teď řešil týden tu sušičku prádla, tak tohle "umělecké" dílo my ji tedy silně připomíná LoL, ty architekturou nepolíbený neznabohu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 15. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2021 před 10 minutami, Tom4 napsal: LoL, ty architekturou nepolíbený neznabohu! No, zevnitř lepší, na přespání ve spacáku, stoleček na lahváče, jop to je v pohodě.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 15. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2021 V 14. 9. 2021 v 14:04, Tom4 napsal: Pěkná, viď? Když jsem poblíž jedu tudy, líbí se mi i ten příběh okolo. kaple svatého Vendelína ještě foto z druhé strany Hustý, to jsem netušil, že tam je... Jak pojedu na Jadran, sjedu se tam podívat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 15. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2021 Pokúšal sa tu niekto nainštalovať bežnú vidlicu (1.5-1.125") do Giantu s overdrive2 (1.5-1.25") hlavovým zložením? Vraj by malo stačiť vymeniť horné ložisko, ale rád by som to mal od niekoho potvrdené... Konkrétne ide o Revolt Advanced Pro, ale to je asi jedno - jednoducho ide o konverziu headsetu z OD2 na štandard. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 21. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2021 Červená. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 24. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2021 Dnešní přesun na chalupu. Jak přestalo foukat, tak to i šlo. Ale to se zas blížila tma. Jojo,winter is coming Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 25. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2021 (upraveno) Tak si říkám, zdali mi ti naši bratři při těch momentálních "výborných" vztazích toho pstroužka upečou Upraveno 25. září 2021 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 25. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2021 (upraveno) Poslušně hlásím, že na Polské straně vše v pořádku, majitel mi říká že by si musel nafackovat kdyby odmítl českého turistu Mám je rád, už jen proto že ryby umí nejlíp a dokonce příští rok zvažuji s rodinou i cestu k jejich ledovému moři...máme to kousek a kdo tam byl letos s mých kamarádů, tak prý těžce na pohodu.... Upraveno 25. září 2021 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 27. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2021 (upraveno) Někdo nějakou jinou alternativu na HT než napadá mě? Komponenty jsou za mě ok, vidlici bych klidně snesl rockshox. Grand Canyon 8 (AL) https://www.canyon.com/cs-cz/horska-kola/trail-bikes/grand-canyon/grand-canyon-8/2619.html?dwvar_2619_pv_rahmenfarbe=GY%2FRD Upraveno 27. září 2021 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se