Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Hele bacha s tema gumama-model a vzorek tak moc nehraje roli - spis v jaky smesi mas ten konkretni model. Nobby Nic muze byt i v nejnizsi variante performance a to je k prdu. U maxxisu potrebujes verzi 3c maxx grip aby drzel fest (dopredu bych dal maxx grip a dozadu maxx terra). Na zadni kolo se mi osvedcil bontrager xr4 team issue (ten vlastne mam nekde i na predku-lepi slusne a vazi prd, supr trailova guma), kdybych chtel agresivni drapak tak xr5 team issue ( i kdyz u nej v popisu smes nepisou - u xr4 jo- 61a/50a), nebo wtb trail boss high grip light. Ale gumy nejsou, tak jsem ted dal po prorizlym wtb na zadek 4smesovej Vittoria Agarro trail graphene a na omak dobry. Zatim jezdil jen na sucho.

Rozdil ve smesi muze bejt fakt zasadni (u schwalbe bys potreboval soft/ultrasoft)-obe fotky z jednoho kola, ktery jezdilo jen 6 tejdnu! A minion dhf 3c maxx grip DD ma spunty po celym obvodu natrhany- a to je min namahany predni kolo. Zadni guma spesl grid trail gripton, kterej nedrzi ani trochu, ale vzadu paradne smykuje- nic natrzenyho nema. 

Jsem na ten nathanej vzorek cumel jak puk, videt to bylo jen kdyz kolo oschlo.

Screenshot_20210428-121115_Gallery.thumb.jpg.9b2d500f30c327e830b28de5ef78fa10.jpg

Screenshot_20210428-121137_Gallery.thumb.jpg.55d11c44658adb6a9967abb38f8fe272.jpg

Upraveno uživatelem maama
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak krom gum řeším eště jednu blbinu. Kolo mně přišlo letos na jaře, ale už od začátku sa mně povoluje zadní stavba.

Každých 20 kilásků to musím jak kokot rozebrat, vypucuju, sedla trochu máznu, očistím závit od lepidla, znovu tam

prdnu loctit a zešrubuju. Teď už na to kašlu a dycky to akorát dotáhnu bez rozborky. Všiml jsem si, že oko spodního

ramena není přesně pod oken horního, ale je šibnuté trochu ven, takže tím napružením působí na tu matku zboku

tlak a asi se to tím pádem často povoluje. Na druhé straně je to vše vycentrované a spoj drží pořád fest už od nova. No tak to řeším s canonem, uvidíme jak to dopadne. Už mám od nich třetí kolo a nikdy žádný problém.

1631210037249.jpg

1631210037141.jpg

Odkaz ke komentáři

Jako neměl jsem o svojí technice valné mínění,ale Rychlebky mi jasně ukázaly, že jsem úplná nula. Končím u Superflow, vše ostatní je nad moje možnosti a takovej Jestřáb?? Jako může tohle někdo normální sjet?

P.S. na fotce je už jen dojezd,to bych i jel,ale nemám šanci se tam živej dostat

PXL_20210911_132427888.jpg

Odkaz ke komentáři

V 14. 9. 2021 v 14:04, Tom4 napsal:

Pěkná, viď? Když jsem poblíž jedu tudy, líbí se mi i ten příběh okolo.

kaple svatého Vendelína

ještě foto z druhé strany

20210914_140250_copy_1024x1365.thumb.jpg.558842d84110733fd171a69134f07ac9.jpg

Jak jsem teď řešil týden tu sušičku prádla, tak tohle "umělecké" dílo my ji tedy silně připomíná 😂

Odkaz ke komentáři

Pokúšal sa tu niekto nainštalovať bežnú vidlicu (1.5-1.125") do Giantu s overdrive2 (1.5-1.25") hlavovým zložením? Vraj by malo stačiť vymeniť horné ložisko, ale rád by som to mal od niekoho potvrdené... Konkrétne ide o Revolt Advanced Pro, ale to je asi jedno - jednoducho ide o konverziu headsetu z OD2 na štandard.

Odkaz ke komentáři

Poslušně hlásím, že na Polské straně vše v pořádku, majitel mi říká že by si musel nafackovat kdyby odmítl českého turistu :D Mám je rád, už jen proto že ryby umí nejlíp a dokonce příští rok zvažuji s rodinou i cestu k jejich ledovému moři...máme to kousek a kdo tam byl letos s mých kamarádů, tak prý těžce na pohodu....

DSC_1759.JPG

DSC_1766.JPG

DSC_1767.JPG

Upraveno uživatelem African
Odkaz ke komentáři

Někdo nějakou jinou alternativu na HT než napadá mě? Komponenty jsou za mě ok, vidlici bych klidně snesl rockshox. 

Grand Canyon 8 (AL)

https://www.canyon.com/cs-cz/horska-kola/trail-bikes/grand-canyon/grand-canyon-8/2619.html?dwvar_2619_pv_rahmenfarbe=GY%2FRD

full_2021_grand-canyon-8_2619_gy-rd_P5.png

Upraveno uživatelem moco
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...