Gustaf Odesláno 28. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2022 před 4 hodinami, teret napsal: Ahoj - koukni na cyklobazar.cz do sekce Akce-závody, občas se tam nějaké mihnou. Díky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2022 Konečně po měsíci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2022 Se úplně neuvěřitelně šlape po té roztomilé aklimatizaci Škoda že to brzy vyprchá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 8. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2022 Cesta na vlak. Dneska dopoledne výlet Baťův kanál - Olomouc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 11. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2022 (upraveno) Dnes cesta do Reykjavíku, aj s tuleňmi vyhrievajúcimi sa na ostrovčeku pri brehu. Brodiť až k nim sa mi pri tých 2°C úplne nechcelo... Edit: Aj tak ma miestne deti štvú. Ja naobliekaný primerane teplote, a decká cez veľkú prestávku behajú po vonku v krátkych rukávoch. Vrcholom bolo jedno dievčatko v škôlke v šatičkách na ramienka, a dohliadajúce učiteľky v zateplených overaloch... Upraveno 11. května 2022 uživatelem wawrik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 11. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2022 ony ty severske narody podle me maji misto krve fridex dyt voni se v lete koupou ve vode, ve ktere ja malem umrznul v neoprenu... a to oni se koupou, ja plaval v zavodnim tempu jinak samozrejme nadherne fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 11. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2022 U nás dnes voda měla 18 stupňů a tím pádem končíme s otužováním. Koupím plaveckou bójku a začnu s plaváním. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 14. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2022 Dnes jsem trhnul rekord a bodnul kolo minutu od baráku Tak jsem se vrátil a vzal kolo mé ženy, aspoň že tak, a s klukem jedna velká paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 14. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2022 Na kole jedine s digi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 15. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2022 Na kolo dnes T touch Trochu jsem se modlil za Dyad z repasu, protože se to čas od času nepovede a musí se opakovat, ale tady zdá se luxusní práce, už několikátá vyjížďka a ten teda žehlí, super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 15. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2022 (upraveno) Radši mažu, nebyla to hezká fotka:-)). Ale velký Javorník dnes fajn:-) Upraveno 15. května 2022 uživatelem Marfael Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 16. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2022 Tak kdo pozná legendu.....:) Víkend a světák v NMnM byl super. Přehlídka nádherných bajku a dechberoucich výkonů.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 16. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 16. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2022 před 54 minutami, Gustaf napsal: Tak kdo pozná legendu.....:) Víkend a světák v NMnM byl super. Přehlídka nádherných bajku a dechberoucich výkonů.... Tak Julien Absalon je v MTB legenda z největších... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 16. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2022 Kola jak z vesmíru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 16. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2022 Asi se zeptám blbě, ale sleduju, že čím dál víc lidí přechází z nášlapů zpět na klasické bedajle...teda platformy, pardón. Proč to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 16. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2022 před 7 minutami, African napsal: Kola jak z vesmíru Jj, ten Ninovo Scott je brutální...posez skoro jako Jarda Kulhavý... Ale bajky fakt nádhera. Pidcockovo stealth je peckovni. @Emiliano jj, zatím ho Nino jen dorovnal. Škoda, že pichnul v tom stoupání....ale jeho stíhací jízda pak byla famózní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 16. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2022 před 9 minutami, Gustaf napsal: Jj, ten Ninovo Scott je brutální...posez skoro jako Jarda Kulhavý... Hodně (nebál bych se říct většina) závodních kol měla ty negativní představce a posez brutální. Úplně mě z toho bolela záda, jen jsem na to koukal... před 9 minutami, Gustaf napsal: jj, zatím ho Nino jen dorovnal. Škoda, že pichnul v tom stoupání....ale jeho stíhací jízda pak byla famózní. Měl neuvěřitelnou formu a jel hrozný bomby. Těžko odhadovat, jak by to skončilo nebýt defektu. Ale Pidcock měl taky nějaký technický problémy (snad s odpružením - nechtěl to ventilovat). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 16. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2022 (upraveno) Jak se tady onehdá řešila (nebo jen prolétla fotka) teleskopické sedlovky na závodním silničním kole, tak jsem se dopátral vysvětlení (bylo mi řečeno), že zasunutá sedlovka kompenzuje aerodynamický posed při sjezdu na závodech, kde je sezení na HRT zakázáno. Takže závodník na HRT leží, ale přitom sedí tam, kde podle pravidel má. To jsem vám tady chtěl říct , ale možná, že už to víte. Upraveno 16. května 2022 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 16. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2022 Tak jsem absolvoval bike fitting koa a muzu doporucit. Pujcili mi testovaci sedlo a delal jsem tam i servis a v pohode. Za me dobry. Jen jsem na to mel jit v 16 letech kdyz jsem zacinal s triatlonem, asi bych mel vyrazne rovnejsi zada atd.. Akorat to pred 15 lety asi moc nefungovalo. Ale fakt doporucuji, jeste uvidim co az s tim par tisic km najedu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se