TLD Odesláno 3. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2022 Cau. Parada. JJ znam. Ja posledni dobou uz jen hobluju traily z Klokot dolu a pak kolem Harrachovky. Oba brehy. A jednou jsme si dali vejlet az za Pribenice. Krasny jezdeni,jako kolem vsech rek. Tak uzivej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 3. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2022 V 2. 8. 2022 v 7:40, Ajaj napsal: Ajo, to je to samy co mam ja, z fotky ta barva vypadala jinak nez na krame Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 4. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2022 Horko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSch Odesláno 4. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2022 Pánové, máte tip na nějaký cyklo batoh? Ideálně 12-16l s pláštěnkou a tankvakem, abych tam dal zakladni nářadí, bundu a malou svačinu? Koukal jsem na 8l, ale myslím si, že to bude asi málo. No a taky tam nechci utopit raketu, takže Osprey, Dakine nebo POC nejspíš ne. Líbil se mi EVOC Ride nebo i batohy od Zulu, Axonu. Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 4. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2022 Tankvakem ? Asi myslis vak na vodu ne ? Pres skoro 20 let vozim na kola Camelbak. Muzu doporucit. Maji sirokou nabidku, tak si urco vyberes velikost co potrebujes. Co to stoji netusim, posledni mam asi 4-5 let. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 4. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2022 Camelbak taky můžu doporučit, mám určitě 10 let Havoc, a drží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSch Odesláno 4. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2022 před 55 minutami, TLD napsal: Tankvakem ? Asi myslis vak na vodu ne ? Pres skoro 20 let vozim na kola Camelbak. Muzu doporucit. Maji sirokou nabidku, tak si urco vyberes velikost co potrebujes. Co to stoji netusim, posledni mam asi 4-5 let. Jasně, vak na vodu. Balim se dneska na moto trip, tak to mám pomotaný ok, díky za tip, kouknu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 4. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2022 PavelSch, jasan, bylo mne to jasny Hele, na to co pises, ja vozim ledvinku, od camelbaku Jezdim bez vaku, vozim si flasku, dam do ni malej multitool, kde je vse co potrebuju, svaca, bunda, event malej fotak. Je to delany primo na kolo. Mam to asi tri roky a parada. Model nevim, ale rekl bych, ze delaj jen jeden. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 4. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2022 před 6 hodinami, PavelSch napsal: Pánové, máte tip na nějaký cyklo batoh? Ideálně 12-16l s pláštěnkou a tankvakem, abych tam dal zakladni nářadí, bundu a malou svačinu? Koukal jsem na 8l, ale myslím si, že to bude asi málo. No a taky tam nechci utopit raketu, takže Osprey, Dakine nebo POC nejspíš ne. Líbil se mi EVOC Ride nebo i batohy od Zulu, Axonu. Dík Deuter race x Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 5. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2022 Tak jsem se dnes hecnul a sjel jsem z Klínovce k Ohři a zase zpět. Protože toho letos na biku nemám moc najeto, tak mě to docela zmohlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 5. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2022 před 23 hodinami, PavelSch napsal: Pánové, máte tip na nějaký cyklo batoh? Ideálně 12-16l s pláštěnkou a tankvakem, abych tam dal zakladni nářadí, bundu a malou svačinu? Koukal jsem na 8l, ale myslím si, že to bude asi málo. No a taky tam nechci utopit raketu, takže Osprey, Dakine nebo POC nejspíš ne. Líbil se mi EVOC Ride nebo i batohy od Zulu, Axonu. Dík ...podobné doporučení jako Gustaf - já jsem předloni koupil tento: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 5. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2022 Vzhůru na víkendový bikepacking s dcerkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 5. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2022 To máš sbaleno pro dva se spaním venku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 5. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2022 Jo, aj mňa tým dlhodobo serie Ja dnes Tour de brody, polovica kvôli vysokému stavu vody neprebroditeľné. Takže namiesto 80 km som za rovnaký čas prešiel 30 km, no unavený som rovnako. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 5. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2022 před 4 hodinami, vzduch napsal: To máš sbaleno pro dva se spaním venku? Ještě mám malej batoh. Ale tentokrát venku nespime, máme to hogofogo po penzionech. A Trutnova do Hradce,cca stovecka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 5. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2022 (upraveno) Ve Smiřicích cca 15 km před HK zkus Občerstvení na scestí - samoobslužnou hospodu. Aspoň na omrknutí. A pak o kus dál Správčák. Dobrá hospoda a areál se skákacíma hradama. https://mapy.cz/s/befutavuga Správčák je kousek od elektrárny v Předměřicích, prejizdi se po ní na druhej břeh, hrady jsou vidět z cesty. Upraveno 5. srpna 2022 uživatelem Paw Doplnění odkazů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 5. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2022 (upraveno) Super, díky moc. Ve Smiřicích zítra spíme a pak to oklikou vezmeme do Hradce. Hlavně, že už nebude takový děsný vedro. Upraveno 5. srpna 2022 uživatelem kral083 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 5. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2022 Kudy oklikou? Přes Chlum? Nebo na druhou stranu přes Černilov do HK lesů? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 5. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2022 Do lesů. Koukal sem na https://www.parknavetvi.cz/ ze by se mohlo princezně libit,tak asi Černilov a Běleč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 5. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2022 V Bělči budeš mít pivovar, dobrá zastávka by byla i na Stříbrném rybníku (spousta občerstvení, "malá Anglie" - občerstvení u Doubledeckerů). Na větvi je to super. Když už tam budete, tak to vezmi drobnou zajížďkou přes Rytířské hradiště. A dobře najíst a napít se dá v Restauraci Na hrázce http://hrazkasplavek.cz Omlouvám se, že nevkládám odkazy, ale nějak mně to z tabletu nejde. Tak aspoň screenshot. Jinak cesty v lesích jsou z 99% sjízdný, ať zahneš kamkoliv, tak to na gravelu/horským kole projedeš. Převýšení minimální. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se