Duke650 Odesláno 5. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2022 před 41 minutami, Paw napsal: Já bych řekl, že B je správně. Leda bys měl ráfek bez děr na niple, ale přijde mně, že díry pod páskou vidím. Btw ty ráfky jsou hookless? Díky, ráfky jsou tyto https://equator-cycling.com/cs/e-shop/equator-mtb Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 5. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2022 @Duke650 Hele asi te ta otazka uz otravuje, ale proc ne bezduse? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
323GT Odesláno 5. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2022 před 1 hodinou, Vladar91 napsal: Ahoj, měl bych dotaz jaké nejširší pláště můžu hodit na spešla roubaix 2010, brzdy 105. Teď tam jsou klasika 23mm. Chtěl bych co nejširší (mám 105kg) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Co si tak pamatuji, Rubečko má poměrně dost místa ve vidlici i mezi zadními vzpěrami. Tady to bude spíše o tom, co dovolí brzdy. Ale 28 mm se vejde a o větší šířce bych neuvažoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 5. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2022 Prostě podzimSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 5. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2022 Před hodinou, Micey napsal: @Duke650 Hele asi te ta otazka uz otravuje, ale proc ne bezduse? Za poslední čtyři sezony jsem s tím měl víc starostí než užitku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 5. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2022 Jasan, tak at novy kola dobre jezdej, sou paradni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 5. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2022 před 6 minutami, 323GT napsal: Co si tak pamatuji, Rubečko má poměrně dost místa ve vidlici i mezi zadními vzpěrami. Tady to bude spíše o tom, co dovolí brzdy. Ale 28 mm se vejde a o větší šířce bych neuvažoval. Díky, objednal jsem 28mm. Brzdy maji mezeru nejakych 27 ale je to guma to uhne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 5. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2022 Děkuji, mám objednané sakramentsky rychlé pláště snad to bude na jaře svištět Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
323GT Odesláno 5. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2022 před 39 minutami, Vladar91 napsal: Díky, objednal jsem 28mm. Brzdy maji mezeru nejakych 27 ale je to guma to uhne. Jsem neměl ani tak na mysli vzdálenost mezi špalkama (ty pro demontáž/montáž kola rozevřeš excentrem), jako prostor mezi samotnými čelistmi a pláštěm. Ty 28 budou fajn a proti 23 určitě poznáš rozdíl v komfortu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 5. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2022 Včera jsem vychytal západ slunce jak namalovanej Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 6. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2022 V 3. 11. 2022 v 16:51, Geodet napsal: To vypadá jako obtisklá přehazovačka. Tohle se mi taky jednou povedlo. ...je to vypáleny brzdový kotúč :):):) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 6. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2022 Nazdar, mam strasnej pech. Zkusim to vyresit nejdriv v ramci chronomagori familie. mam tu k dispozici nejetej 27,5 syntace vyplet na XD orechu. Muze byt dodan rovnou i na novym plasti bontrager xr4 team issue, sirky 2,4. Jsou k nemu i rezervni niple a draty. Konkretne jde o tuhle specifikaci 160477 https://www.syntace.com/en_GB/products/wheels/mountain-bike/6200/w33i-straight-alu-rear-wheel-xd-alu-supertorque-2021-boost?c=69 na svyho LV milacka jsem si pres ceskyho zastupce objednal novy zadni kolo. No a i kdyz jsme resili omacku okolo, jako jaky spravny dylky nahradnich dratu k tomu novymu vypletu potrebujeme, jaksi nam uteklo, ze objednavame normalni boostovy kolo, zatimco LV potrebuje specifickou geometrii vypletu evo6. A vypada to tvl takhle - vyoseny o 6mm mimo stred Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. protoze je to na mliku, je nasazena spinava kazeta a disk, tak to nebudu syntacu prezentovat jako nepouzity zbozi. Realne je kolo, ventilek a plast uplne novy. Bohuzel ani jedno z my sbirky kol nema kombinaci 27,5 a boost, na kenevu, kterej 27,5 a boost ma zas nemam xd, takze system by vyzadoval komplet prekopat:( mate nekdo zajem? Na kolo, nebo kolo i s plastem dam 100€ slevu. Sice mam origo krabici, ale radsi nez se srat s postou a hadkama s ceskym zastoupenim, ktery je navic sympaticky, tak radsi dovezu osobne, a s chronomagorem nasadime na jeho kolo a dame pivo. To mi prijde jako nejprijatelnejsi reseni toho failu. Zaruku u Jardy vyresim. sz s mobilem idealne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 6. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2022 Dneska s kámošema na Krkavec.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 6. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2022 Provoz jako , tedy spíš Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 6. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2022 Pěkný @Gustafjá dneska musel bohužel pivo vynechat a dal jen čaj. V kopcích sem funěl a chrchal jak starej tuberak Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 6. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2022 před 1 hodinou, kral083 napsal: Pěkný @Gustafjá dneska musel bohužel pivo vynechat a dal jen čaj. V kopcích sem funěl a chrchal jak starej tuberak Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Pivko zase přijde....neboj dali jsme K1 a Erdinger a šup pryč....V terénu bahno jako prase. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robertilos Odesláno 8. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2022 Dneska při měsíčku, chvíli teplo, chvíli kosa, ale krásně Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 10. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2022 Dám to sem. Před chvílí mně volal kamarád s dotazem, co mají dělat, že zítra je sv. Martina a oni nalili svatomartinské víno do Camelbaku nějakému známému, co má zlomené obě ruce, aby mohl pít a že mu to neteče. I když velblouda už dlouho nevozím, tak mně došlo, že náustek musí zkousnout, aby víno teklo. Odpověď byla, že je to rada na hovno neb má vyndavací zuby a nerad je nosí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 10. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2022 V 5. 11. 2022 v 18:38, 323GT napsal: Jsem neměl ani tak na mysli vzdálenost mezi špalkama (ty pro demontáž/montáž kola rozevřeš excentrem), jako prostor mezi samotnými čelistmi a pláštěm. Ty 28 budou fajn a proti 23 určitě poznáš rozdíl v komfortu. Nahodil jsem 28mm schwalbe lugano a vleze se. Díky za radu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
323GT Odesláno 10. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2022 Tak paráda. Pak napiš, zda změna splnila očekávání. Ale věřím, že v přechodu z 23 na 28 mm rozdíl poznat bude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se