moco Odesláno 22. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2023 Litovelské pomoraví, mimo lidského spadu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 22. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2023 Tak jsem se dnes hecnul a dojel pro 100milovy odznáček. Můj druhý nejdelší švih v životě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 22. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2023 Zítra se taky chystám na 100mil .. ale myslel jsem ze budu mít víc 2800 kalorií Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
revue gt Odesláno 22. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2023 (upraveno) Chtěl bych se zeptat na pláště. Tak jak jsou na fotkách, stojí cca 4roky a rád bych věděl s čím mám počítat v servisu. Já si myslím, že jsou na odpis deformací ráfku pláště, ale chtěl bych info od zasvěcených. Dík Upraveno 22. července 2023 uživatelem revue gt Chyba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 23. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2023 před 7 hodinami, Z. Paul napsal: Zítra se taky chystám na 100mil .. ale myslel jsem ze budu mít víc 2800 kalorií No já teď koukal do análů a minulý rok, když jsem jel na Dlouhé stráně, tak to bylo 200 km a vypálil jsem při tom 4951 kcal. No a na Praděd jsem za 150 km vypálil 4581 kcal. Já mám dneska v plánu Pustevny, nocleh u rodičů v Kurviné a v pondělí zpět přes Lysou, trochu mám obavy z dvoudenní etapy https://mapy.cz/s/mepurevode https://mapy.cz/s/cahakuvuno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 23. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2023 před 7 hodinami, revue gt napsal: Chtěl bych se zeptat na pláště. Tak jak jsou na fotkách, stojí cca 4roky a rád bych věděl s čím mám počítat v servisu. Já si myslím, že jsou na odpis deformací ráfku pláště, ale chtěl bych info od zasvěcených. Dík Pláště a duše jsou KO. Co se týče plášťů, tak já mám skvělou zkušenost na takovéto "domácí žvýkání" se Schwalbe g-one Allround. Jsou rychlé a v případném terénu drží skvěle - samozřejmě v blátě ti řeknou: ahoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner Odesláno 23. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2023 před 55 minutami, moco napsal: No já teď koukal do análů a minulý rok, když jsem jel na Dlouhé stráně, tak to bylo 200 km a vypálil jsem při tom 4951 kcal. No a na Praděd jsem za 150 km vypálil 4581 kcal. Já mám dneska v plánu Pustevny, nocleh u rodičů v Kurviné a v pondělí zpět přes Lysou, trochu mám obavy z dvoudenní etapy https://mapy.cz/s/mepurevode https://mapy.cz/s/cahakuvuno Tak to mi pojedeš kolem baráku, aź sjedeš z Pusteven. Se stav na jedno servisní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 23. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2023 před 8 hodinami, Z. Paul napsal: Zítra se taky chystám na 100mil .. ale myslel jsem ze budu mít víc 2800 kalorií To někdo sleduje? Tohle cislo ani nevim, ze tam je. To jde mimo me. 2800 je jako malo? Rozumim tomu spravne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donuts Odesláno 23. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2023 Tak vzhledem k nastoupaným metrům se není čemu divit, tohle byla evidentně rovinatá projížďka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 23. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2023 Tak jsem to plánoval. Kopcovitou bych nedal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
revue gt Odesláno 23. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2023 před 6 hodinami, moco napsal: Pláště a duše jsou KO. Co se týče plášťů, tak já mám skvělou zkušenost na takovéto "domácí žvýkání" se Schwalbe g-one Allround. Jsou rychlé a v případném terénu drží skvěle - samozřejmě v blátě ti řeknou: ahoj Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 23. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2023 Tak splněno … Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 23. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2023 Serete mě všichni...:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cdale Odesláno 23. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2023 No já teď koukal do análů a minulý rok, když jsem jel na Dlouhé stráně, tak to bylo 200 km a vypálil jsem při tom 4951 kcal. No a na Praděd jsem za 150 km vypálil 4581 kcal. Já mám dneska v plánu Pustevny, nocleh u rodičů v Kurviné a v pondělí zpět přes Lysou, trochu mám obavy z dvoudenní etapy https://mapy.cz/s/mepurevode https://mapy.cz/s/cahakuvunoJá chci na Pustevny v pátek. Kouknout na Chrise FroomaOdesláno z mého SM-S918B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 23. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2023 (upraveno) Vytahl jsem veterana, co jsem kupoval v r. 1996 (Uniwega). Prijemnych 50 km podel Vltavy z Prahy do Veltrus. Upraveno 23. července 2023 uživatelem odjinud Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 23. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2023 (upraveno) Tak Pustevny bolely více jak Praděd, včera jsem neměl dávat 50km švih Ale Beskydy mají hezké výčumy. Zítra asi tu Lysou vynechám v rámci zachování ega, mám to napočítáno přes 170 km a asi nebudu fresh, takže ji potichu objedu přes Bílou Upraveno 23. července 2023 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 23. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2023 před 14 hodinami, runner napsal: Tak to mi pojedeš kolem baráku, aź sjedeš z Pusteven. Se stav na jedno servisní No čtu to až teď, servisní jsem dával na okraji Trojanovic u nějakého domácího hotýlku, přes cestu reštika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner Odesláno 23. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2023 Maralak? Pod tím kopcem u nádraží jsme mohli dát Ogara. Mám to tam 5min. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robertilos Odesláno 23. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2023 Před hodinou, moco napsal: Tak Pustevny bolely více jak Praděd, včera jsem neměl dávat 50km švih Ale Beskydy mají hezké výčumy. Zítra asi tu Lysou vynechám v rámci zachování ega, mám to napočítáno přes 170 km a asi nebudu fresh, takže ji potichu objedu přes Bílou Jestli nepojedeš na Lysou, můžeš to vzít kolem Morávky přes Bílý kříž. V závěru stoupání je trošku horší povrch, ale dá se to. Jezdím to tam na silnici. Pak je dlouhý sjezd až na Bílou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 24. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2023 před 9 hodinami, runner napsal: Maralak? Pod tím kopcem u nádraží jsme mohli dát Ogara. Mám to tam 5min. Jj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se