Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

před 54 minutami, Micey napsal:

@GustafTyjo na tydle fotce fakt vypada ta barva zas uplne jinak (nebylo zeleny?), nazivo to musi bejt pecka. Jinak spoko?

Jj...je zelený a zlatohnědý... podle úhlu pohledu :D naživo opravdu paráda. Jsem moc spokojenej. Těch 5 let, co jsem měl starého Oize, tak vývoj prosel opravdu velikou změnou. Teď je to fakt udělaný tak, jak si moderní xc ježdění vyžaduje....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chlapci,po 12 dnech 1600km a nastoupanych 20000 metrech je konec. Vzhledem k tomu, že teď mi všechny moje kola nechá manželka roztavit v peci, tak budete mít ode mne na chvíli pokoj.

Bylo to fajn,bylo to těžký,ale to prostě je. Teď už jen čekám,kdo přistoupí ke mě do kupicka. Asi trochu smrdím.

PXL_20230815_081256180-01.jpeg

PXL_20230816_125952885.jpg

Odkaz ke komentáři

Máš můj neskonalý obdiv. Jsi borec neskutečný!

Se zájmem jsem Tě sledoval jsem na Stravě. Fajný popis pocitů a zážitků, krásné fotky. Jo a Tvoje manželka musí být světice

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, Spongebob napsal:

Jojo velký respekt a parádní roadtrip dovolená! :)

Já dnes přivezl toto:

Spešl Crave 29" přešel jsem z 26".

Neskutečně se těším na první test!

Sakra, musim se jít podívat do garáže jestli tam to kolo ještě stojí. Máme doma Spešla Crave 29" s úplně stejnou barvou. 😉

Odkaz ke komentáři

Kluci můžu ještě dotaz ohledně toho Spešla? Co na tom máte nazuto za pneu (rozmněr + zančka) ? Mám je brzo na výměnu tak ať vím co vybrat. V datasheetu Specialized je toto: 

FRONT TIRE

Specialized Ground Control, 60TPI, folding bead, 29x2.1"

REAR TIRE

Specialized Fast Trak Control, 60TPI, 2Bliss Ready, folding bead, 29x2.0"

Vepředu je širší pneu? a 2.0 není to málo?

A taky máte ty posraný tenký ventilky??

Na minulým Scottu jsem si je musel nechat vyměnit za klasický duše s auto ventilkama.... servisák mi musel lehce převrtat díry v ráfku aby to prošlo ale bylo to pak super. Doma mám kompresory jen na autoventilky.

Vždycky když jsem se pokoušel to nějak nafoukat i tou "správnou" pumpičkou akorát jsem ten camprlík zničil :( 

Díky.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...