African Odesláno 8. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2024 před 3 hodinami, Jarett napsal: Na sezónu jsem připraven ! Hmm, pěkná raketa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 8. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2024 @Jarett Jo, donesu ti něco v celeste do komise nebo na výměnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 11. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2024 Pánové potřebuju poradit, protože víc hlav víc ví. Na jarní sezonu chci pořídit gravel. Padesátka na krku a tak chci přejít z hliníkové silničky na něco trochu pohodlnějšího. Rozpočet jsem si stanovil nějakých 60-70k. Požadavky v podstatě jen carbon a Shimano. Můj favorit je tento Canyon. Po pravdě řečeno jsem se do něho tak zamiloval, že jsem žádné další značky ani nečekoval. A čekám jen jestli bude u Canyonu nějaká sleva. Teď mi ale začalo vrtat hlavou, jestli už nejít do bezdrátového řazení. Což je u Canyonu tento model. Je to vlastně to samé co první kolo jen postavené na bezdrátovém Sramu a lehce přes rozpočet. Sram jsem úplně nechtěl, protože ho mám na biku a chtěl jsem se zase po letech vrátit k Shimanu, protože na výše zmiňované hliníkové silničce jezdím Campu a Shimano už jsem dlouho nejezdil. Pokud by ale byly pádné argumenty pro bezdrátový Sram, tak bych to asi přehodnotil. A co teď s tím? Budu rád za každý názor. Nebo nápady na jinou značky s podobnými parametry jako výše zmíněné Canyony pokud možno v rámci rozpočtu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cityfly Odesláno 11. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2024 @Beet doporučuji jednopřevodník vyzkoušet - né každému sedne oproti silničnímu dvoupřevodníku (rozsah po přepočtu může být +- stejný ale odstupňování máš aktuálně na dvouplacce mnohem jemnější) a pokud se jedná o náhradu silničky, tak pokud není primární záměr jezdit polňačky, může být vhodnější volba endurace silničcka (canyon má nyní u endurance kategorie průchodnost plášťů cca 35mm což zvedne samo o sobě komfort oproti 25-28mm silničním plášťům) Já řešil podobné téma minulý rok a skončil jsem u Giant endurace silničky s dvouplackou (průchodnost pláštů má 38mm takže se tam v pohodě vejdou např. tufo speedero 36 což je plášť který celkem jede po silnici a zvládne občas i menší terén). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 11. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2024 před 8 hodinami, Beet napsal: A co teď s tím? Budu rád za každý názor. Nebo nápady na jinou značky s podobnými parametry jako výše zmíněné Canyony pokud možno v rámci rozpočtu? Canyon je určitě sázka na jistotu. Zkus se taky podívat na karbonové gravely ROSE Backroad. https://www.rosebikes.de/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 11. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2024 @Beet Koukni ještě na testy Canyon Endurace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 11. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2024 To si tak člověk vyrazí ráno do práce při -11'C a po hodině jízdy a z následných reakcí kolegů i úplně neznámých lidí, které zrovna potkal ve výtahu, má pocit, že dokázal něco mimořádného. A pak si večer na Netflixu pustí Society of Snow a zjistí, že je úplně obyčejný rozmazlený naplavený Pražák, který žije v nekonečném blahobytu. Jo a abych nebyl off topic,tak bych vzal Canyon klasiku,ale určitě jednoplacku. Průchodnost 38mm je podle mě málo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
furo Odesláno 12. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2024 riešil som podobné zadanie, chcel som karbonový gravel a skončil som tu: https://www.orbea.com/sk-en/bicycles/road/terra/cat/terra-m30-team-1x-2023?country=US som zvedavý na jazdenie s jednoplackou, zatiaľ ale čaká v krabici v garáži na lepšie počasie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 12. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2024 @furo Ta Orbea vůbec nevypadá špatně. Díky za tip. Kámoš je kdysi prodával, tak se zkusím zeptat na slevu. @cityfly 1x11 mám na horáku a tam si to užívám a chci to i na Gravelu. Díky za komentáře. Zatím stále u mě vede ten Canyon. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner Odesláno 12. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2024 Já koupil loni tohle za 50tkč https://www.mojekolo.cz/conway-grv-9-0/ a velké nadšení. Komplet karbon, Shimano. V životě jsem na silničce neseděl, ale tohle mi vrátilo chuť zase jezdit. Na bajku jsem od té doby vyjel možná třikrát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 12. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2024 Takhle by to šlo. Lehce pod nulou, bláto promrzlý,kolo jak nový. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 13. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2024 Skoro se stydim se lizt, ponevadz uz davno jsem proti vam desna lemra, ale dneska jsem dostal desnou chut se projet (coz u me v zime neni zrovna obvykly) a bylo to super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 13. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2024 V 12. 1. 2024 v 16:53, kral083 napsal: Takhle by to šlo. Lehce pod nulou, bláto promrzlý,kolo jak nový. Můžu se zeptat na výhody/nevýhody těch vyhnutých řidítek oproti klasickým beranům? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 13. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2024 (upraveno) @Beet,na obyčejný gravel ježdění je to asi jedno, akorát to divně vypadá:-) Smysl to má, když tam dám brašnu,tak je tam víc prostoru. Upraveno 13. ledna 2024 uživatelem kral083 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2024 před 5 hodinami, warann napsal: Skoro se stydim se lizt, ponevadz uz davno jsem proti vam desna lemra, ale dneska jsem dostal desnou chut se projet (coz u me v zime neni zrovna obvykly) a bylo to super. Co by člověk pro to pivo neudělal, že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 13. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2024 Přesně. Normálně tam mají hradeckej Klenot, kterej dělá supr speciály, ale ty točí jen přes léto, kdy se tam stavujou cyklisti. Takže aspoň toto, lepší jak Kozel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 14. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2024 Fajn mrazivá stovka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 15. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2024 Ahoj. Jaká je adekvatní kapacita power banky pro nabití Ultegra Di2? Chci nějakou pořídit k tomuto účelu, tedy nabíjení silničky ve sklepě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 16. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2024 Sakra, jsem úplně zapomněl klukovi objednat k narozkám novej bike, protože 24" už letos při 146cm nic moc. Jenom v rychlosti, má přejít na 26" nebo dospělí XS ? Úplně jsem se do toho tady teď zamotal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 16. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2024 Ted jsi me zmatl. 26” je velikost kol klasickyho MTB, kterej mel ruzny velikosti ramu, dejme tomu od XS po XXL. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se