Xenomorfus Odesláno 24. června Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června Udrzi i elektrokolo bez potizi. Taky sem bral v akci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 24. června Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června Mam daky taky z lidla a na pohodu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 24. června Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června Držák z Lidlu je úplně dostačující. Mám i momentak a taky super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 24. června Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června Je tak dobrý, že jsem ho bral, i když nebyl v akci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 24. června Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června dakujem vam za odpovede:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 24. června Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června Potřebuju synovi koupit helmu, líbí se mi POC, že má dobře ochráněné temeno, je jedno co vezmu nebo doporučíte konkrétní model? Tectal, Kortal? eventuálně jakou jejich podskupinu? Race, Hydrogen? Třeba tahle https://www.alza.cz/sport/poc-kortal-race-mips-fluorescent-orange-avip-uranium-black-matt-xss-sleva-d12382616.htm?o=14 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 24. června Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června (upraveno) double Upraveno 24. června uživatelem Moty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 24. června Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června Jak už jsem tu psal, POC nemusí sedět každému, možná to máme v rodině ale ani mně, ani mému 6l. synovi POC neseděla (zkoušel jsem asi 4 modely)... tak bacha na to... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 24. června Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června před 19 minutami, Andrew napsal: Jak už jsem tu psal, POC nemusí sedět každému, možná to máme v rodině ale ani mně, ani mému 6l. synovi POC neseděla (zkoušel jsem asi 4 modely)... tak bacha na to... Ok, díky, tak buď objednám na zkoušku a vrátim nebo zajedeme někam do krámu, kde jí budou mít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 24. června Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června (upraveno) @Moty Vzal bych se systémem Mips Upraveno 24. června uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 24. června Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června Já teď koupil ve výprodeji Specialized Tactic 4 a je to vynikající helma. Dle testů je jedna z nejbezpečnějších na trhu, má MIPS a pořád se ještě nechá sehnat za pusu: https://www.kola-radotin.cz/cyklisticka-helma-specialized-tactic-4-cast-blue?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwsuSzBhCLARIsAIcdLm5fSz8iQWJbeahkqK9eMxj3KN6HSMyouuaDbYPTZd0XgjziBDLhRLYaAo_QEALw_wcB#432969 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 25. června Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června před 15 hodinami, moco napsal: @Moty Vzal bych se systémem Mips Mips je jasnej, tak se prostě podívám kde co maj a budeme zkoušet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 25. června Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června Ranní buzení na Pustevnách 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 25. června Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června před 14 hodinami, exBURN napsal: Já teď koupil ve výprodeji Specialized Tactic 4 a je to vynikající helma. Dle testů je jedna z nejbezpečnějších na trhu, má MIPS a pořád se ještě nechá sehnat za pusu: https://www.kola-radotin.cz/cyklisticka-helma-specialized-tactic-4-cast-blue?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwsuSzBhCLARIsAIcdLm5fSz8iQWJbeahkqK9eMxj3KN6HSMyouuaDbYPTZd0XgjziBDLhRLYaAo_QEALw_wcB#432969 Dík za tip, objednáno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 25. června Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června Taky jsem ji bral na zkoušku pro mladýho Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 25. června Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června Bohužel maj už jen malý, potřebujeme XL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ratafakpo Odesláno 25. června Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Huty92 Odesláno 25. června Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června před 6 hodinami, moco napsal: Ranní buzení na Pustevnách Paradni ten favorit vzadu, evoluci nezastavis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 25. června Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 31 minutes ago, M.K. said: Dík za tip, objednáno... Ja som zobral pre seba https://www.kola-radotin.cz/cyklisticka-helma-specialized-echelon-ii-mips-gloss-cast-blue a pre zenu to iste v inej farbe https://www.kola-radotin.cz/cyklisticka-helma-specialized-echelon-ii-mips-matte-maroon Snad to na moju capatu hlavu sadne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 25. června Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června před 1 hodinou, Huty92 napsal: Paradni ten favorit vzadu, evoluci nezastavis Ano, sešlo se to na kompozici dokonale 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se