Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

před 11 hodinami, WATCHES napsal:

Jsem tam dnes volal. A to kolo nemají a ani nejde objednat... 

A zapsali tě alespoň na čekací listinu, nebo to už na tento model nejde? 🙂

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kluci jaké používáte nářadí na sundání kazety na zadním kole ? Používal jsem jen obyčejný "ořechimage.jpeg.c8ee57f0005b87151ebb85d074e1fc7d.jpeg" viz foto 1 Ale je s tím hrozná práce ,raději bych pořádné páky,abych mohl zabrat a neje.al se s tím. Chtěl bych něco takového jako na dalších dvou fotkách. Doporučíte něco solidního aby to vydrželo !? Ideál vše z jednoho shopu,díky.

bic-na-stahovani-kazety-max1-cerny.jpg

image.jpeg

Upraveno uživatelem bohus76
Odkaz ke komentáři

Používám taky jenom ořech v kombinaci s  "bičem" a v pohodě. 

Přišlo mi zbytečně platit za ořech s pákou, i když to nebyla žádná raketa. Prostě ten ořech v kombinaci s klíčem z nářadí je na to použití jednou dvakrát do roka úplně ok.

Odkaz ke komentáři

před 58 minutami, bohus76 napsal:

Kluci jaké používáte nářadí na sundání kazety na zadním kole ? Používal jsem jen obyčejný "ořechimage.jpeg.c8ee57f0005b87151ebb85d074e1fc7d.jpeg" viz foto 1 Ale je s tím hrozná práce ,raději bych pořádné páky,abych mohl zabrat a neje.al se s tím. Chtěl bych něco takového jako na dalších dvou fotkách. Doporučíte něco solidního aby to vydrželo !? Ideál vše z jednoho shopu,díky.

bic-na-stahovani-kazety-max1-cerny.jpg

image.jpeg

Skoro přesně to kombo z ikustračnich fotek mam ja a funguje mi to super :) 

edit: a myslim že jsem to bral na koloshop.cz

image.jpg

Upraveno uživatelem Z. Paul
Odkaz ke komentáři

V 23. 5. 2024 v 18:07, redd napsal:

To strašně záleží obecně na fyzické kondici, flexibilitě atd. Skočit rovnou na silničku a dát 2x100 km není uričtě ideální. Geometrie je jiná, brzdí to jinak, úzký řídítka a o dost těžší převody… Ze začátku je taky potřeba získat důvěru k úzkým gumám. Já bych volil kolo, které je mi hlavně pohodlné a vydržím to na něm (nejde ani tak o nohy, jako o záda a prdel).

Pokud silnička, určitě ne nějaká s agresivní aero geometrií, ale spíš endurance.

Slušný horský umí jet velmi dobře, pokud máš nohy a jsi zvyklej, můžeš jet na čemkoli, klidně na skládačce.

Než gravel, volil bych fitness kolo s rovnýma širšíma řidítkama. Bude to určitě pohodlnější.

Na cyklobazaru je mraky kol, dá se najít něco slušnýho, ale důležitý je si na to zvyknout…

Každopádně, pokud to horský kolo, co máš, není úplněj sřot, klidně bych jel na něm.. Taky tada záleží, jak rychle jede skupina… Máš představu?

V 24. 5. 2024 v 9:42, Ajaj napsal:

no, rozhodně se to zařadí do sekce “zážitek nemusí být krásný, hlavně že je intenzivní”. Velice zjednodušeně se dá říct, že na horáku budeš o 1/3 pomalejší. Fyzicky se to dá zvládnout, ale pokud nejezdíš, tak bych řekl, že tvá prdel druhý den pozná středověk….a pak už záleží, jak moc to máš rád, když to bolí 😂

jinak ti doporučím, bez ohledu na typ kola, si dobře promyslet co budeš po cestě jíst. V podstatě bych do sebe nacpal každou hodinu něco. Většina lidí si myslí, že odpadnou kvůli špatné fyzičce, ale reality je, že jim dojde šťáva. 
P.S. ze života - kamarád dal v zimě na mé rady a bych překvapenej, že se dá na běžkách vydržet 12h 

Ahoj,

tak jen hlásím, že jsem to ujel. První část Stodůlky - Chomutov - 122 km byla relativně v pohodě. Druhý den Chomutov - Vary 104 km už hodně bolel, zejména výšlap na Boží dar, to bylo místo, kde jsem si doslova sáhnul na dno, ale nevzdal jsem to 😄

Tak díky za rady. Zadek v pohodě, kondice taky. Jen pravé koleno nic moc :)

IMG_9973.thumb.png.485386a6ad2c04366ab8e83676586b5a.png
IMG_9975.thumb.png.e31474ca9c202da5806ef3ec2af789bc.png

IMG_0048.thumb.jpeg.0afd5ebaf2ee413f881b9821b369c17d.jpeg

• Dát hlas 3
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...