African Odesláno 24. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2020 Stačí mrknout na recenze a tam na ty brzdy snad nadává opravdu úplně každý a zrovna u elektrokola pro starší lidi by to mělo být naopak myslím si, anebo? Dneska ti prodají už opravdu cokoliv, hlavně zaplať a klidně se zítra zabij Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor_OV Odesláno 24. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2020 Ahoj všem bajkerům - máte, prosím, někdo zkušenost a reference na české Prodoli? Líbí se mi jejich stavba pevného horského rámu a začínám uvažovat o vyzkoušení takového kola. (V současnosti mám silničku a celopéro.) Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 24. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2020 před 4 hodinami, Tomas_2002 napsal: https://www.alza.cz/sport/sava-e27-alu-1-1-d5697836.htm Je to vůbec za tyhle prachy možný ? Přemýšlím, že bych k tomu koupil tu prodlouženou záruku a vzal to tátovi na ježdění na pivo do města ... Hele Tome a není to bez baterky? Poznámka: Na baterii či akumulátor, které mohou být součástí produktu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 24. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2020 To me taky napadlo, ale zda se, ze baterka included.. podle recenzi, fotek a nabidek jinde. Popis sice divnej.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 24. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2020 cena i levné bateri je 8-10K, jestli je zbytek za 3-5K pak jo, ale fakt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 24. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2020 (upraveno) Jo.. ale jasně píšou že baterie 0,3 Ah, tedy 300 Wh. Asi:) Upraveno 24. listopadu 2020 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 24. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2020 (upraveno) Tak je tam sleva 25% a 18 tis za noname kolo už se asi dá, motor sto babek, nějaká ta elektronika a něco aby ti vypadalo jako kolo... Ale kolem srpna sem okukoval tyhle kola pro moju a za ty peníze by to službu udělalo a zpracování v pohodě... https://www.decathlon.cz/horske-kolo-275-e-st100-id_8560739.html https://www.decathlon.cz/elektrokolo-275-e-st500--id_8561489.html Upraveno 24. listopadu 2020 uživatelem Lion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 24. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2020 (upraveno) Ono kola v supermarketech se prodávají za 3 tisíce. Pravda, jezdit na tom nechceš. Ani proto, že to je levný Upraveno 24. listopadu 2020 uživatelem Tom4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 24. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2020 (upraveno) 20kg elektrokolo a mechanické kotouče .... Jak měla Koopeativa v reklamě, "musíme tam všichni, ale někteří tam spěchají" Upraveno 24. listopadu 2020 uživatelem Jarett Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 24. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2020 Anebo: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 24. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2020 Muj 16kg olpran vybaveny brzdami cantilever brzdi vyborne, ale dnes musi mit kazdy 4pistky a kotouc alespon 180 mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 24. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2020 Před 30-ti kily jsem taky měl těžký kolo s véčkama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 24. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2020 Žena spálila XT kotouč na ebiku v průměru tak za měsíc. Pak jsem asi po třetí výměně změnil původní 160 na 180mm a navíc jsem zjistil, že vůbec nepoužívá přední brzdu. Tak jsme se lehce pohádali, neb jsem jí to nasraně vysvětlil a od té doby má pořád jeden. Na nadávání že řadí v tahu jsem už rezignoval. To se nenaučí asi nikdy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 24. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2020 Mi připomíná švagrovou a její "přední brzdu nepoužívám, nechci letět přes řídítka" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 24. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2020 Přesně stejná argumentace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skipi Odesláno 25. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2020 Poraďte prosím laikovi rukavice na zimní období (do -5°C). Na normální jízdu po stezce, žádné sjezdy a tak. Hlavně aby hřály. Cenově tak do 2tis. Když budou dobře vypadat, tak tím líp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 25. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2020 Záleží jak moc trpíš na promrzající prsty. Já celkem dost, takže jsem si na letošní zimu pořídil rukavice od Ekoi ( v akci šly koupit za 1.900Kc) s vyhříváním. Poprvé jsem je měl na ruce dneska ráno do práce. Teplota byla na nule a za tu hodinu toho taky moc nejde poznat. Ale jsem spokojen. Vyhřívání jsem ani nezapinal,rukavice ve sjezdu neprofoukly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 25. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2020 (upraveno) Na teploty tak 3 až 10 mám tenký běžecký rukavice, jsou docela uplý, a na ně dám bikový dlouhoprstý. Pod 3 stupně už vozím rukavice na běžky, ty v podstatě fungují až někam k mínus deseti, používám tyhle od Swix a koupil bych si je znovu. https://www.swixshop.cz/obleceni/swix-rukavice-cross--panske-h0873-75100/ Jsou dost dlouhý, takže přes bundu a paráda. Pravda, na zimu na ruce nějak extra netrpím, mně spíš mrznou nohy Upraveno 25. listopadu 2020 uživatelem Tom4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skipi Odesláno 25. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2020 Prsty na rukou mi promrzají hodně, to trpím, jinak zbytek těla je v cajku. Díky za tipy, omrknu to a něco vyberu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 25. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2020 Zatím mi na tohle počasí a vyjížďky do třech hodin na silničce stačily rukavice Scott s membránou Gore-windstopper (na značce nezáleží, ale ten typ membrány doporučuji) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se