Murphy97 Odesláno 30. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2020 Takze Argus za tridvacet, nebo co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaaa Odesláno 30. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2020 Povídám: v Kauflandu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 31. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2020 Letošní rok mně potěšilo: Zdraví Láska Štěstí Kopec nových hodinek Doufám, že i příští rok bude takto pozitivní a přál bych si kousek zdraví poslat i Tátovi, ten to teď potřebuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 31. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2020 5 dní v Brdech, pohoda, klídek, bez lidí a krásné počasí. Parádní relax. Návrat už je horší, ale to sem nepatří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 31. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2020 před 13 hodinami, Murphy97 napsal: Takze Argus za tridvacet, nebo co? já z tý značky měl vždycky rozporuplné pocity. Vždycky se mi vybaví tohle, ten zvuk... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 31. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2020 Filip Jicha a hazenkari Kielu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 3. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2021 Krásné počasí a parádní nedělní koupačka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 3. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2021 Brrr ... dej pokoj čéče Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 3. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2021 @guzmic za jak dlouho se tohle dá natrénovat?Odesláno z mého Lenovo TB3-850F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 3. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2021 @Prochy68 hele, otužování je hlavně o hlavě, pokud jsi zdravý a máš na to chuť, chce to jen vyzkoušet. Jasně, že je lepší začít na podzim, ale když se hecneš...ty 2-5 min tam vydržíš... nejhorší jsou první dvě minuty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 3. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2021 Tak to na to kašlu, když je to tak jednoduchý Odesláno z mého Lenovo TB3-850F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 3. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2021 (upraveno) Jupí! Našiel som ju! Pred týždňom mi uragán odfúkol vrtuľu z meteostanice. Dnes som ju neuveriteľnou náhodou našiel v kríkoch pri hlavnej ceste, vzdušnou čiarou asi 1,5 km od domu A už aj zarezáva. Upraveno 3. ledna 2021 uživatelem wawrik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 4. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2021 Na obrázky co bude posílat tenhle fešák se obzvlášť těším. Odlet plánován na poslední říjen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 5. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2021 Dárek od mladé! “Nechapu, co se ti na tom libi, ale kdyz jsi mi to ukazoval, tak jsem pochopila, ze to asi chces.”Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 Zdá se mi to, nebo mame nový vzhled fóra? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 Ja uz jsem na takovy zmeny snad starej Jak odstranim tunpodelanou listu s "Top posters" vpravo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 před 3 minutami, Murphy97 napsal: Ja uz jsem na takovy zmeny snad starej Jak odstranim tunpodelanou listu s "Top posters" vpravo? Musíme změnit vzhled fóra...dole...na "bez sloupečku". Jestli je to ono teda. Ja na mobilu nic nemám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 Kurva, jakto, že nejde edit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 Presuneme se do patricneho vlakna, sem to nepatri... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 V 31. 12. 2020 v 9:32, kuncák7 napsal: 5 dní v Brdech, pohoda, klídek, bez lidí a krásné počasí. Parádní relax. Návrat už je horší, ale to sem nepatří. Já tam byl od 31. 12. čtyři dny, škoda, co se tam někdy potkat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se