Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :)

Doporučené příspěvky

V 19. 3. 2025 v 20:11, edas napsal:

abc - Příhody malého boha, Příchod bohů, Kruanova dobrodružství 😉

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Rozšířit  

Jóóó Speciály…. To bylo něco…. Ani uź si nepamatuju co tam všechno bylo…. Tvrz, Strážci,Vzpoura mozků…..nebo tak něco, pak ještě neco z druhý světový vo tom snajprovy…..jo to se to hltalo…. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 18. 3. 2025 v 9:32, Klotzman napsal:

A co takhle komiksy z Ohníčku, Profesor Dugan, Pavouk Nephila nebo Malý Vinnetou od Karla Franty, pamatujete někdo?

Rozšířit  

Já bohužel né🙈 ale na Barbánka si vzpomenu✌️pak byl ještě ňákej kocour asi Felix…..

Odkaz ke komentáři

https://neviditelnypes.lidovky.cz/kultura/co-se-cetlo-jak-jsem-absolutne-prosperoval.A250310_220934_p_kultura_nef

Časopisy postupně, jak šel čas.

Ohníček, Čtyřlístek, ABC, Modelář, VTM, T, AR, Elektronika. VTM speciál Proč a nač je počítač nebo jak složit Rubikovu kostku. S Rubikovou kostkou to bylo úplné šílenství. Každý s ní točil a nekoukal na cestu, jako dneska s mobilem. Rekord byl tenkrát kolem 21 s. Dneska snad 3 s. Já jsem se dostal jen na 34 s.

To čekání, až se jednou za 14 dní objeví ve schránce. ABC bylo úplně mimo. To se dneska už nedá zopakovat. Všechno nahradil internet.

Odkaz ke komentáři

Kouknul jsem na CML do archívu. Asi to zase přečtu.

Pamatujete Johna Cartera na Marsu?

Ohníček

ABC

Čtyřlístek

Ostatní

A časopisy. Koukám, že AR mám za 100 let.

Upraveno uživatelem VS
  • Like 1
  • Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Odkaz ke komentáři

V 20. 3. 2025 v 3:08, VS napsal:

https://neviditelnypes.lidovky.cz/kultura/co-se-cetlo-jak-jsem-absolutne-prosperoval.A250310_220934_p_kultura_nef

Ohníček, Čtyřlístek, ABC, Modelář, VTM, T, AR, Elektronika. VTM speciál Proč a nač je počítač nebo jak složit Rubikovu kostku. S Rubikovou kostkou to bylo úplné šílenství. Každý s ní točil a nekoukal na cestu, jako dneska s mobilem. Rekord byl tenkrát kolem 21 s. Dneska snad 3 s. Já jsem se dostal jen na 34 s.

To čekání, až se jednou za 14 dní objeví ve schránce. ABC bylo úplně mimo. To se dneska už nedá zopakovat. Všechno nahradil internet.

Rozšířit  

Měl jsem jí a nikdy jí nesložil :-(((. Max dvě strany. Ježek v kleci, takovej ten had. 

Odkaz ke komentáři

V 20. 3. 2025 v 7:14, African napsal:

Napadli mě nějáký žaludeční problémy, týden nejsem schopen pozřít sousto a díky tomu zhubl již 4 kg...to se před Nepálem velmi hodí :thumbsup_anim:

Rozšířit  

Ze by dozvuky Egypta?

Odkaz ke komentáři

V 20. 3. 2025 v 7:25, Prochy68 napsal:

Ze by dozvuky Egypta?

Rozšířit  

Nemyslím si, to by přišlo dřív.....spíš nějáký český chřipkový brouk, strašně nám to tady lítá. Ve školách půlka děcek, ale je to úplně na pohodu když nejím, člověk ani neví že se něco děje a dokonce zvládám i po večerech běhat. Dobrá dieta :guitar:

• Haha 1
Odkaz ke komentáři

V 20. 3. 2025 v 9:26, johny357 napsal:

Vcera koncert Biohazard v Sonu 🤘

Minule sem na nich byl jako teenager v 1994 😀

Rozšířit  

Life of Agony taky byli?

Odkaz ke komentáři

V 19. 3. 2025 v 19:20, papun napsal:

Dneska dorazila četba. 40 let stará kniha. Koupil jsem ji ve skvělém stavu na Aukru za 19,- Kč. Jdu na to.

Rozšířit  

Jojo, dobrá kniha, chválím....

Odkaz ke komentáři

V 20. 3. 2025 v 3:08, VS napsal:

Rozšířit  

Rubikovka je super a relativne nedavno jsem zjistil, ze vlastne furt frci, navic ty novy modely maji paradni chod. Ten tvuj cas je super i dnes, tak daleko jsem se nikdy nedostal, ale skladam ji furt jako relax, i kdyz pomalou metodou. Onehda jsem pro srandu prikoupil 2x2, tam je tech algoritmu pochopitelne vyrazne min, tak snad mam sanci i na nejakou tu rychlejsi metodu ;-).  

Odkaz ke komentáři

V 20. 3. 2025 v 3:36, VS napsal:
Rozšířit  

Jéé tam je věcí co by mne zajímalo z nostalgie. Co musím pane udělat, abych se tam mohl podívat? 😉

Odkaz ke komentáři

V 20. 3. 2025 v 7:53, African napsal:

Nemyslím si, to by přišlo dřív.....spíš nějáký český chřipkový brouk, strašně nám to tady lítá. Ve školách půlka děcek, ale je to úplně na pohodu když nejím, člověk ani neví že se něco děje a dokonce zvládám i po večerech běhat. Dobrá dieta :guitar:

Rozšířit  

jj, taka dietka len prospeje 😉. Je to v poho, ja som po 2 tyzdnoch hladovky zvladol aj basket. OK, nebolo to pri prvej hladovke a bol som trochu spomalenejsi, to zas treba priznat 😄 Ale paradne to precisti telo a aj hlavu.

Len opatrne pri navrate na stravu, tam je riziko, ze sa mozes energeticky rozhadzat aj na dlhsiu dobu.

Upraveno uživatelem bluman
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...