FantasticFabio Odesláno 19. března Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března V 19. 3. 2025 v 20:11, edas napsal: abc - Příhody malého boha, Příchod bohů, Kruanova dobrodružství Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Rozšířit Jóóó Speciály…. To bylo něco…. Ani uź si nepamatuju co tam všechno bylo…. Tvrz, Strážci,Vzpoura mozků…..nebo tak něco, pak ještě neco z druhý světový vo tom snajprovy…..jo to se to hltalo…. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FantasticFabio Odesláno 19. března Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března V 18. 3. 2025 v 9:32, Klotzman napsal: A co takhle komiksy z Ohníčku, Profesor Dugan, Pavouk Nephila nebo Malý Vinnetou od Karla Franty, pamatujete někdo? Rozšířit Já bohužel né ale na Barbánka si vzpomenupak byl ještě ňákej kocour asi Felix….. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 20. března Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března https://neviditelnypes.lidovky.cz/kultura/co-se-cetlo-jak-jsem-absolutne-prosperoval.A250310_220934_p_kultura_nef Časopisy postupně, jak šel čas. Ohníček, Čtyřlístek, ABC, Modelář, VTM, T, AR, Elektronika. VTM speciál Proč a nač je počítač nebo jak složit Rubikovu kostku. S Rubikovou kostkou to bylo úplné šílenství. Každý s ní točil a nekoukal na cestu, jako dneska s mobilem. Rekord byl tenkrát kolem 21 s. Dneska snad 3 s. Já jsem se dostal jen na 34 s. To čekání, až se jednou za 14 dní objeví ve schránce. ABC bylo úplně mimo. To se dneska už nedá zopakovat. Všechno nahradil internet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 20. března Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března (upraveno) Kouknul jsem na CML do archívu. Asi to zase přečtu. Pamatujete Johna Cartera na Marsu? Ohníček Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. ABC Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Čtyřlístek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ostatní Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A časopisy. Koukám, že AR mám za 100 let. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 20. března uživatelem VS 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 20. března Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března V 20. 3. 2025 v 3:36, VS napsal: Kouknul jsem na CML do archívu. Asi to zase přečtu. Pamatujete Johna Cartera na Marsu? Ohníček Načítání informací Načítání informací Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. ABC Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Načítání informací Načítání informací Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Čtyřlístek Načítání informací Načítání informací Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ostatní Načítání informací Načítání informací Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A časopisy. Koukám, že AR mám za 100 let. Načítání informací Načítání informací Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Rozšířit Hoď to někam...rád Ti to zazálohuji redundantně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 20. března Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března V 20. 3. 2025 v 3:08, VS napsal: https://neviditelnypes.lidovky.cz/kultura/co-se-cetlo-jak-jsem-absolutne-prosperoval.A250310_220934_p_kultura_nef Časopisy postupně, jak šel čas. Ohníček, Čtyřlístek, ABC, Modelář, VTM, T, AR, Elektronika. VTM speciál Proč a nač je počítač nebo jak složit Rubikovu kostku. S Rubikovou kostkou to bylo úplné šílenství. Každý s ní točil a nekoukal na cestu, jako dneska s mobilem. Rekord byl tenkrát kolem 21 s. Dneska snad 3 s. Já jsem se dostal jen na 34 s. To čekání, až se jednou za 14 dní objeví ve schránce. ABC bylo úplně mimo. To se dneska už nedá zopakovat. Všechno nahradil internet. Rozšířit Měl jsem jí a nikdy jí nesložil :-(((. Max dvě strany. Ježek v kleci, takovej ten had. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. března Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března Napadli mě nějáký žaludeční problémy, týden nejsem schopen pozřít sousto a díky tomu zhubl již 4 kg...to se před Nepálem velmi hodí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 20. března Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března V 20. 3. 2025 v 7:14, African napsal: Napadli mě nějáký žaludeční problémy, týden nejsem schopen pozřít sousto a díky tomu zhubl již 4 kg...to se před Nepálem velmi hodí Rozšířit Ze by dozvuky Egypta? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. března Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března V 20. 3. 2025 v 7:25, Prochy68 napsal: Ze by dozvuky Egypta? Rozšířit Nemyslím si, to by přišlo dřív.....spíš nějáký český chřipkový brouk, strašně nám to tady lítá. Ve školách půlka děcek, ale je to úplně na pohodu když nejím, člověk ani neví že se něco děje a dokonce zvládám i po večerech běhat. Dobrá dieta 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johny357 Odesláno 20. března Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března Vcera koncert Biohazard v Sonu Minule sem na nich byl jako teenager v 1994 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 20. března Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března V 20. 3. 2025 v 9:26, johny357 napsal: Vcera koncert Biohazard v Sonu Minule sem na nich byl jako teenager v 1994 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Rozšířit Life of Agony taky byli? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 20. března Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března V 19. 3. 2025 v 19:20, papun napsal: Dneska dorazila četba. 40 let stará kniha. Koupil jsem ji ve skvělém stavu na Aukru za 19,- Kč. Jdu na to. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Rozšířit Jojo, dobrá kniha, chválím.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 20. března Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března V 19. 3. 2025 v 21:58, FantasticFabio napsal: Já bohužel né ale na Barbánka si vzpomenupak byl ještě ňákej kocour asi Felix….. Rozšířit Kocour Vavřinec a jeho přátelé se to jmenovalo, což byla Otylka, prase Mojmír a kozel Spytihněv 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 20. března Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března V 20. 3. 2025 v 3:08, VS napsal: https://neviditelnypes.lidovky.cz/kultura/co-se-cetlo-jak-jsem-absolutne-prosperoval.A250310_220934_p_kultura_nef Časopisy postupně, jak šel čas. Ohníček, Čtyřlístek, ABC, Modelář, VTM, T, AR, Elektronika. VTM speciál Proč a nač je počítač nebo jak složit Rubikovu kostku. S Rubikovou kostkou to bylo úplné šílenství. Každý s ní točil a nekoukal na cestu, jako dneska s mobilem. Rekord byl tenkrát kolem 21 s. Dneska snad 3 s. Já jsem se dostal jen na 34 s. To čekání, až se jednou za 14 dní objeví ve schránce. ABC bylo úplně mimo. To se dneska už nedá zopakovat. Všechno nahradil internet. Rozšířit Rubikovka je super a relativne nedavno jsem zjistil, ze vlastne furt frci, navic ty novy modely maji paradni chod. Ten tvuj cas je super i dnes, tak daleko jsem se nikdy nedostal, ale skladam ji furt jako relax, i kdyz pomalou metodou. Onehda jsem pro srandu prikoupil 2x2, tam je tech algoritmu pochopitelne vyrazne min, tak snad mam sanci i na nejakou tu rychlejsi metodu ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 20. března Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března V 20. 3. 2025 v 11:51, Klotzman napsal: Jojo, dobrá kniha, chválím.... Rozšířit Díky. Máš přečtenou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMarty Odesláno 20. března Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března V 20. 3. 2025 v 3:36, VS napsal: Kouknul jsem na CML do archívu. Asi to zase přečtu. Pamatujete Johna Cartera na Marsu? Ohníček Načítání informací Načítání informací Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. ABC Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Načítání informací Načítání informací Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Čtyřlístek Načítání informací Načítání informací Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ostatní Načítání informací Načítání informací Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A časopisy. Koukám, že AR mám za 100 let. Načítání informací Načítání informací Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Rozšířit Jéé tam je věcí co by mne zajímalo z nostalgie. Co musím pane udělat, abych se tam mohl podívat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 20. března Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března V 20. 3. 2025 v 12:32, papun napsal: Díky. Máš přečtenou? Rozšířit Jojo, od Mrázkové i Cesty československé fotografie. Mně se teda hodně líbila, byť je ve slovenštině, i Dejiny fotografie od Hlaváče: https://www.databazeknih.cz/knihy/dejiny-fotografie-59169 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 20. března Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března (upraveno) V 20. 3. 2025 v 7:53, African napsal: Nemyslím si, to by přišlo dřív.....spíš nějáký český chřipkový brouk, strašně nám to tady lítá. Ve školách půlka děcek, ale je to úplně na pohodu když nejím, člověk ani neví že se něco děje a dokonce zvládám i po večerech běhat. Dobrá dieta Rozšířit jj, taka dietka len prospeje . Je to v poho, ja som po 2 tyzdnoch hladovky zvladol aj basket. OK, nebolo to pri prvej hladovke a bol som trochu spomalenejsi, to zas treba priznat Ale paradne to precisti telo a aj hlavu. Len opatrne pri navrate na stravu, tam je riziko, ze sa mozes energeticky rozhadzat aj na dlhsiu dobu. Upraveno 20. března uživatelem bluman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 20. března Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března Rezerva natahu sa po generálke Cartier BB radikálne zvýšila: PRED horkotazko 20 hodin PO 40 hodin a stále este idú Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johny357 Odesláno 20. března Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března V 20. 3. 2025 v 10:28, Zdenek1307 napsal: Life of Agony taky byli? Rozšířit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se