Zdenek1307 Odesláno 28. dubna Nahlásit Odesláno 28. dubna V 20. 4. 2025 v 6:27, Prochy68 napsal: Tisa, Děčínský Sněžník a ještě kus v Německu. Pokud to bylo i se zastávkou v restauraci/penzionu Sněžník, tak doufám že tam nebyla ta nejhorší dvojice provozovatelů na světě.... zlatý bistro u rozhledny.
Prochy68 Odesláno 28. dubna Nahlásit Odesláno 28. dubna před 48 minutami, Zdenek1307 napsal: Pokud to bylo i se zastávkou v restauraci/penzionu Sněžník, tak doufám že tam nebyla ta nejhorší dvojice provozovatelů na světě.... zlatý bistro u rozhledny. Nebyla zadna zastavka, ja na ty hospody moc nejsem
nizkotucnytvaroh Odesláno 28. dubna Nahlásit Odesláno 28. dubna Že jsem přežil 25 kol sparringu bez úhony a nezatavil se
Kalifx Odesláno 29. dubna Nahlásit Odesláno 29. dubna A LuŠtěLe jste se tu smáli. A přitom jen o 15 let předběhla dobu. 1 1
Thomas Odesláno 29. dubna Nahlásit Odesláno 29. dubna před 24 minutami, Kalifx napsal: A LuŠtěLe jste se tu smáli. A přitom jen o 15 let předběhla dobu. Závodní žížaly..
Klotzman Odesláno 29. dubna Nahlásit Odesláno 29. dubna Výsledková listina by nebyla? Na prvním místě Žížnivá čára s časem dvě hodiny, patnáct minut, sedm vteřin a tři desetiny... nebo tak něco...
VS Odesláno 29. dubna Nahlásit Odesláno 29. dubna Favorit nedojel. V cílové rovince před ním náhle vyrostla houba a nestačil to vybrat. 1
spineshank Odesláno 29. dubna Nahlásit Odesláno 29. dubna Právě teď...... Kometaaaaaa je to tam!!!!!! 1
African Odesláno 3. května Nahlásit Odesláno 3. května Jsem dostal od kluka fajnový dárek k narozkám na dlouhé deštivé dny.... a prý jsem během půl hodiny prvního lepení řekl takových sprostých slov, jak za celý měsíc ne Nevím jestli to psychicky dám.... 5
Spongebob Odesláno 3. května Nahlásit Odesláno 3. května Píšu lehce zpětně...včera v 23:45 mě potěšil tenhle můj životní úlovek 91cm, 12,5kg Držím ho jak psa, ale to se fakt v danou chvíli nedalo dal zabrat! 5 6
African Odesláno 5. května Nahlásit Odesláno 5. května (upraveno) V 3. 5. 2025 v 11:11, African napsal: Jsem dostal od kluka fajnový dárek k narozkám na dlouhé deštivé dny.... a prý jsem během půl hodiny prvního lepení řekl takových sprostých slov, jak za celý měsíc ne Nevím jestli to psychicky dám.... Nějaký dlouholetý modelář mi dal pár tipů, jeden z nich byl si pořídit skalpel Já to nemůžu nikdy složit... nereálné, ale nikdy neříkej nikdy Upraveno 5. května uživatelem African 1
atim Odesláno 5. května Nahlásit Odesláno 5. května Nee, tohle fotí u sebe na zahradě v Olympii, stát washington, je to jenom na mobil ale už si pořídil fotonastavbu
kuncák7 Odesláno 6. května Nahlásit Odesláno 6. května Před cca hodinou jsem dával neteri kázání ohledně výchovy jejich psa. A tohle zvládl nás senior za cca 10 minut co zůstal doma sam- bylo to zabalené v krabičce, uložené v sáčku a dane do tasky. Pak že je už slepej, hluchej, bez zubu a bez cichu. Ale zlobit se na něj fakt uz nejde. Me potesil.
Prochy68 Odesláno 6. května Nahlásit Odesláno 6. května před 56 minutami, kuncák7 napsal: Před cca hodinou jsem dával neteri kázání ohledně výchovy jejich psa. A tohle zvládl nás senior za cca 10 minut co zůstal doma sam- bylo to zabalené v krabičce, uložené v sáčku a dane do tasky. Pak že je už slepej, hluchej, bez zubu a bez cichu. Ale zlobit se na něj fakt uz nejde. Me potesil. A jeste ti i nechal
kuncák7 Odesláno 6. května Nahlásit Odesláno 6. května před 32 minutami, Prochy68 napsal: A jeste ti i nechal To už nestihl. Tos mel vidět ten frmol, když mě konečně zmercil u dveří. Pustil to z huby a zacal dělat že nic 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se