Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

nevedel som sa rozhodnut, ci viac potesilo, alebo nastvalo.. 😅

dorazil upgrejd grafiky 😀

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

uf, riadne velke hovado to je 😯 a to som si hovoril pri tej predoslej, aka je obrovska 😄

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

oooops, hjústne mame problem 🤔 😧

Odesláno

Takového cvalíka mám taky, jestli to nebylo v balení, podíval bych se po podpěrce. Tyhle těžší karty už se obstojně ohýbají. Já si koupil šroubovací sloupek z AliExpressu asi za 50,- , ale v podstatě na to stačí cokoliv co Ti kartu podepře v tom nejvíc vystrčeném rohu..

Odesláno

Ja tam teda zadny fejk nevidim, Vite. 

Jina otazka je samozrejme, jestli takovyto typ kopirek na magu chceme nebo ne. Takovych diskuzi tu uz ale bylo a z meho pohledu to porad neni vyjasnene. Ted myslim pristup ke kopirkam. Pristup k Cinanum je jasny.

Odesláno
před 8 minutami, AndyAaron napsal:

Ja tam teda zadny fejk nevidim, Vite. 

Jina otazka je samozrejme, jestli takovyto typ kopirek na magu chceme nebo ne. Takovych diskuzi tu uz ale bylo a z meho pohledu to porad neni vyjasnene. Ted myslim pristup ke kopirkam. Pristup k Cinanum je jasny.

Ahoj Ondro, 
máš svým způsobem pravdu (logo je to jediné, co odlišuje). 
Na druhou stranu, pokud to sám prodejce označí jako kopírku a navíc proběhl zákaz prodeje jinde ...
V jiné sekci by mě to asi nechalo klidným, ale v Prodeji mi to vadí.
Nastavovat matematicky přesné hranice co je a nebo není fake není jednouché. 

Odesláno

Jo, tech diskuzi tu bylo mraky.

Proto asi davalo smysl mit pro cinany specifickou prodejni sekci at se ty srandy nemotaj v hodinkach.

• Dát hlas 2
Odesláno
před 8 minutami, AndyAaron napsal:

Jo, tech diskuzi tu bylo mraky.

Proto asi davalo smysl mit pro cinany specifickou prodejni sekci at se ty srandy nemotaj v hodinkach.

Andy, slovo sračky se píše SRAČKY a nikoliv SRANDY!

Odesláno (upraveno)
On 3/9/2026 at 3:54 PM, Klotzman said:

No bóže, tak to prskni vedle. Internety jsou plný návodů 🙂

Toto ma teda nenapadlo 😀, aj tak by sa dalo 👍.

Na prvy pohlad najjednoduchsie a a najrychlejsie riesenie ale,... tie predlzovacie kable nie su zrovna najlacnejsie, problem zohnat nejaky dost dlhy a niekade ich treba vyviest von, co limituje umiestnenie, nejaky ten podstavec treba poriesit, ...  no a nie je to zrovna najbezpecnejsie takto mat tu kartu vonku 🤔

Takze, mam uz kupeny novy kejs, lacnejsie a rychlejsie 😉. Akurat bude kusok viac roboty to zas vsetko poprehadzovat 😕

9 hours ago, Perkele said:

Takového cvalíka mám taky, jestli to nebylo v balení, podíval bych se po podpěrce. Tyhle těžší karty už se obstojně ohýbají. Já si koupil šroubovací sloupek z AliExpressu asi za 50,- , ale v podstatě na to stačí cokoliv co Ti kartu podepře v tom nejvíc vystrčeném rohu..

Myslim, ze ten novy case co som kupil, ma nejaku tu podperu uz zabudovanu. Rozhodne to nejaku podperu potrebuje, lebo sa bojim ze sa to pri tej vahe zlomi na konektore 😅

Upraveno uživatelem bluman
Odesláno

Celej den na nohách, všichni úplně hotový, ale jakmile děcka načuchnou stěnu, hnedle je energie na rozdávání 🤙 

• Like 1
Odesláno

Me slovo doma má velkou váhu 🤣🤣, prohlásil jsem- žádného psa teď nechci. V sobotu jedeme přes celou republiku na jukandu, do Havířova. Asi jsem se ani moc nebránil. 

• Like 1
  • Haha 5
Odesláno
před 13 minutami, warann napsal:

Ber to tak, ze dycky muze bejt jeste hur. Taky jste do mohli jet do Bruntalu. 

To bych měl o hodinu blíž 🤣🤣. Moc míst, kam to mám teď dál než tohle, v ČR moc není. A v cenách by se i rlx měl co učit 🤣 ( to si nestěžuju, vybíral jsem já, jen mě to lehce vyrazilo dech ). 

Odesláno

Nooo, esi zvladnes dojet z Bruntalu do Havirova za hodinu, tagzje borec 😄 .

Nicmene, kdybys bloumal nebo trpel pocitem odcizeni, klidne se stav v Ostrave na "kafe" 😉

Odesláno
před 15 hodinami, Xenomorfus napsal:

Nooo, esi zvladnes dojet z Bruntalu do Havirova za hodinu, tagzje borec 😄 .

Nicmene, kdybys bloumal nebo trpel pocitem odcizeni, klidne se stav v Ostrave na "kafe" 😉

Na to bohužel nezbude čas. Druhá zastávka bude chovná stanice v Bílém Kameni. Abych ve finále nevezl příslib na dva hajzliky 🤣

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...