African Odesláno 25. července Nahlásit Odesláno 25. července Promluvil jsem k bohům počasí a tyden na Moravě zdá se bude fajnový Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1 1
Roland Sands Odesláno 25. července Nahlásit Odesláno 25. července před 8 minutami, African napsal: Promluvil jsem k bohům počasí a tyden na Moravě zdá se bude fajnový Paráda...užívejte foto z rozhledy U Kapličky?
African Odesláno 26. července Nahlásit Odesláno 26. července 12 hours ago, Roland Sands said: Paráda...užívejte foto z rozhledy U Kapličky? Děkujeme Je to Maják u vesničky Přítluky. Jinak mě od party potěšilo překvapení v podobě dresskódu.... takže když potkáte dvanáct exotů vypadajíc jak kdyby právě vzali čáru z blázince, tak to jsme my Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 2
Radek124 Odesláno 26. července Nahlásit Odesláno 26. července 15 let na Chronomagu - díky Patrikovi, Kamilovi a Robertovi za prostor a trpělivost... PS: Na kolegu Kuncáka s tisíci protočenými kousky nikdy mít nebudu, ale i tak jsou ty recidivy chronobundusu prevít... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 14
bohus76 Odesláno 26. července Nahlásit Odesláno 26. července Gratuluju, já že si na povinné dovolené za ovoce !?
African Odesláno 28. července Nahlásit Odesláno 28. července On 7/26/2026 at 1:40 PM, Harwey said: No vy budete vypadat vecer:) Tož jdeme na to, Bůh stůj při nás Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 3 1
bohus76 Odesláno 28. července Nahlásit Odesláno 28. července před 34 minutami, African napsal: Tož jdeme na to, Bůh stůj při nás Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Kde to je Afri ? Moc se nezrakvi
vzduch Odesláno 28. července Nahlásit Odesláno 28. července Já ty organizované ochutnávky vína nemám rád, nemá to své kouzlo a je to spíš takový "cirkus" pro Pražáky
African Odesláno 28. července Nahlásit Odesláno 28. července 2 hours ago, Harwey said: Do rana mate co robit:) Zatím mě jenom všichni nadávají ať furt nevidím ve všem skály, ale bude to fajn... pokračujeme Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
vzduch Odesláno 28. července Nahlásit Odesláno 28. července Děcko mi nastoupilo na brigáduKdo to ještě pamatujete? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 2
African Odesláno 28. července Nahlásit Odesláno 28. července 2 hours ago, bohus76 said: Kde to je Afri ? Moc se nezrakvi Vinařství Bukovský, Přítluky...pecka
FantasticFabio Odesláno 28. července Nahlásit Odesláno 28. července před 53 minutami, vzduch napsal: Děcko mi nastoupilo na brigáduKdo to ještě pamatujete? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jó píchačky ….
FantasticFabio Odesláno 28. července Nahlásit Odesláno 28. července Můj přiblblej nápad , při pohledu do novýho boxu …. Různé datumy , zkusím si ty čísla vsadit ….. v nejhorším případě budu dál chodit do práce , no?! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 3
JanKuc Odesláno 28. července Nahlásit Odesláno 28. července Před hodinou, vzduch napsal: Děcko mi nastoupilo na brigáduKdo to ještě pamatujete? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ty vado, je tam prvni den a hned 6min prescas. Taky jsem byval tak akcni. Ale uz jsem z toho vyrostl, nikdo to neoceni. A ted k tematu tohoto vlakna: Dnes jsem s mirnym hexensusem slozil 45q koksu za 3.5hod. A valil jsem to jen na nektarinkach a hroznovem cukru. Nechapu, bo su celkem mrzacek s tenkyma rukama a jednim vajcem. 1 1
bohus76 Odesláno 28. července Nahlásit Odesláno 28. července před 20 minutami, FantasticFabio napsal: Jó píchačky …. Wole, ano říkali jsme tomu píchačky,ale fšichni víme, že to byly kontrolky. Když naše nová účetní na konec roku nachystala krabici kde se budou dávat " píchačky" tak tu krabici kluci olepili obrázky z Lea. Hlavní mistr byl na infarkt,zjebal nás fšecky jak sirotky 3
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se