bluman Odesláno 26. června Nahlásit Odesláno 26. června @pafka . Ano, vacsinu tych problemov sposobuje jednoducho nadvaha. Takze ked si s Monjarom zhodil, urcite to pomohlo. Tiez tie peptidy vseobecne zlepsuju metabolizmus, takze bude tam aj priamy vplyv. Svokra sa tak zbavila cukrovky (typu 2.)
warann Odesláno 27. června Nahlásit Odesláno 27. června Tak vedle ve vsi, kam jezdime ted zhusta na pivo (viz pivni vlakno) maji ve stejnym arealu taky wake board. Vecer dycky koukame, jak na tom borci radi. Tak jsme dnes rano vyrazili s mladym, ja s zaludecni uzkosti, ze se ani nerozjedu. A ejle, rozjel jsem se hned napoprve. I par otocek jsem dal, byt tam je jeste co dohanet. Nicmene salta a pod. budou muset jeste chvili pockat. I tak potesilo a super zabava v tehle vedrech
kuncák7 Odesláno 27. června Nahlásit Odesláno 27. června Hokejbalové MS v Ostravě a obě repre ve finále, paráda.
KFL Odesláno 27. června Nahlásit Odesláno 27. června Po cca 9 mesicich fitka jsem poprve v zivote zvladnul pritah na hrazde s podhmatem.. a to celkem 8x. Radost velka.Zkusil jsem to jen diky kamosovi, kterej do me tuhle stouchnul, ze to stopro dam.. jinak by me to vubec nenapadlo. 1 4
SUZUKIGSXR Odesláno 1. července Nahlásit Odesláno 1. července Velmi potěšilo: Fantazie! Krejčíková ve Wimbledonu vyřadila světovou pětku.
KFL Odesláno 2. července Nahlásit Odesláno 2. července Poté, co posledncíh 5 let chcípal tlakovej spínač na závlahu v šachtě pod zemí (vlhkost) v baráku u dětí a ex, jsem se konečně dokopal k tomu, že jsem ho vytáhnul ven na vzduch a na pergolu, namísto pravidelných výměn. Instalatér ze mě asi nebude, ale na to, že jsem to dělal prvně, to dopadlo dobře. Asi 10 kolen, xkrát svařování plastu ve stísněnym prostoru, pakování kovovejch závitů silikonovou nití, přetahování elektriky, chráničky atd. Se všema dokupama součástek, jejichž potřebu jsem zjistil až na místě, a pauzama to trvalo jen 9 hodin . Ale funguje to, nikde nic nekape, neteče, tlakuje, tlakáč funguje a přidal jsem i kohoutek na hadici (kterej byl doteď taky v šachtě). Vizuálně by to mohlo vypadat lépe, ale v rámci možností akceptovatelný. Závlaha už fičí, tak sedím na terase a užívám si dobrej pocit za doprovodu šumu trysek a západu slunce. Life's good. P.S. - Vím, že by tlakáč měl bejt co nejblíž tlakový nádobě, ale za stávající situace jiný řešení není. A ano, tlakáč asi mohl bejt otočenej nahoru a ležet. Hlavně že to funguje . 6
kuncák7 Odesláno 3. července Nahlásit Odesláno 3. července Dneska jsem se kousl, byla to fuška, ale na zítřek hotovo. 1800 tašek v ruce, těch latí, čištění a nástřiku trámů nepocitane. Tak snad nezačne pršet. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1 2
Tobi Odesláno 4. července Nahlásit Odesláno 4. července před 8 hodinami, kuncák7 napsal: Dneska jsem se kousl, byla to fuška, ale na zítřek hotovo. 1800 tašek v ruce, těch latí, čištění a nástřiku trámů nepocitane. Tak snad nezačne pršet. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Hezky pěkně-a to ty sám.
kuncák7 Odesláno 4. července Nahlásit Odesláno 4. července před 50 minutami, Tobi napsal: Hezky pěkně-a to ty sám. Ve dvouch. Dnes za to trpím. 2
Irwinek Odesláno 4. července Nahlásit Odesláno 4. července V Nymburce dneska sraz amerik škoda jen, že pořadatel s ohledem na velikost prostoru pivovaru umožnil vjezd každému us autu, které dorazilo, takže přehršel nových srt a mustangů značně převyšoval klasiku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kuncák7 Odesláno 5. července Nahlásit Odesláno 5. července Včerejší pokračování ( večer už jsem neměl sílu to ani vložit, abych se pochlubil ) 5 3
johny357 Odesláno 8. července Nahlásit Odesláno 8. července Kdo si hraje nezlobi moje doktorandka dela vedouci na tabore na Vysocine Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 8
Gustaf Odesláno 8. července Nahlásit Odesláno 8. července Budu si hrát Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gustaf Odesláno 8. července Nahlásit Odesláno 8. července Dárek od rodiny k narozkám.... táhli ho sem od nás
Harwey Odesláno 8. července Nahlásit Odesláno 8. července tak vsetko naj a nazdravie!:) este ze mate take velke auta, ze sa tam pomestia aj taketo ptakoviny:) 1
Gustaf Odesláno 8. července Nahlásit Odesláno 8. července (upraveno) před 1 hodinou, Harwey napsal: tak vsetko naj a nazdravie!:) este ze mate take velke auta, ze sa tam pomestia aj taketo ptakoviny:) Díky moc To víš...sem ušetřil místo za ipady....ty krásně držely Upraveno 8. července uživatelem Gustaf 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se