Prochy68 Odesláno 15. června Nahlásit Odesláno 15. června před 44 minutami, misso napsal: Jo, takové čísla to už zabere dost času. Já jsem dal přes 600k za měsíc, ale s primárně sedavou práci, občas služebkami a dalšími životními zájmy je to výzva vůbec někam nacpat. Pro milion mi to vychází tak na 3+ hodiny chůze denně a to chce buď mít spoustu volna, nebo mít chůzi jako významnou součást práce. Ale ne že bych o tom do budoucna nepřemýšlel. Toho času je třeba hodně, mě to vycházelo kolem 5 hodin denně outdooru. A ještě vyšlo celej měsíc počasí, normálně bych to nedal.
African Odesláno 18. června Nahlásit Odesláno 18. června Veget a neuvěřitelné počasí v St. Wolfgang Zítra jdeme lézt s juniorem, nebo spíš se nechat opéct zaživa... umíme si to ale objednat Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 3
bandicoot Odesláno 18. června Nahlásit Odesláno 18. června před 1 hodinou, African napsal: … Zítra jdeme lézt s juniorem, nebo spíš se nechat opéct zaživa... umíme si to ale objednat Vcera jsem jel z Umagu kolmo nahoru přes Hohen Tauern a všude 27 stupňů. Peklo tahle teplota na horách.
geometr Odesláno 19. června Nahlásit Odesláno 19. června C1 Cambridge English certifikát staršího synka. Mám radost, začíná mu vlastně životní období, kdy budou pořád nějaké zkoušky. 3
Vasil Odesláno 19. června Nahlásit Odesláno 19. června před 18 hodinami, African napsal: Veget a neuvěřitelné počasí v St. Wolfgang Zítra jdeme lézt s juniorem, nebo spíš se nechat opéct zaživa... umíme si to ale objednat Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Wolfgangsee je boží
African Odesláno 19. června Nahlásit Odesláno 19. června (upraveno) 3 hours ago, Vasil said: Wolfgangsee je boží Když klapne počasí, tak to prostě nemá chybu tahle famózní lokalita Dneska luxusní lezení, koupání, papání, no prostě všechno very nice Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 19. června uživatelem African 13 1 2
African Odesláno 20. června Nahlásit Odesláno 20. června Pokračování dnes v soutěsce Postalmklam, kterou doporučuji když teploty dosahují 34C Jsi tady normálně připadám jak v Africe a mám tohle počasí strašně rád...ale... naštěstí pouze vrchní partie asi půl hodiny na slunci a bohatě stačilo aby jsme se a klukem motali oba jak mouchy Náročný, ale fajnový.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 14 2
Zdenek1307 Odesláno 20. června Nahlásit Odesláno 20. června Ta Solná Komora a okolí to je nekonečná studnice zážitků. My poslední roky máme pořád čokla nebo zdechlý děcka (neteře), tak se na ty ferraty nedostaneme Letos je bereme na Grundlsee. 1
Gustaf Odesláno 20. června Nahlásit Odesláno 20. června @Africannjn, mladej je slušnej "magor" po tátovi... koukám 3 1
African Odesláno 20. června Nahlásit Odesláno 20. června 49 minutes ago, Gustaf said: @Africannjn, mladej je slušnej "magor" po tátovi... koukám Kluk je na pohodu, oba máme konec konců největší bobany z manželky, kdyby se nedej bože něco stalo Dneska tam přilétlo do soutěsky několik šutrů odněkud ze zhora, rány jako z děla, tak jsme se přilepili na skálu a příjemný to tedy nebylo... první velmi nepříjemná zkušenost kluka ve skalách a bral to jako velký zážitek. Nějaký rakušák mi na konci říkal, že tam vcelku často vodí klienty a ještě se s takovým množstvím šutrů nesetkal...no prostě paráda, užíváme si to 1
Kairos Odesláno 21. června Nahlásit Odesláno 21. června Jupii, puvod netesnosti nohy jsem odhalil a snad i odstranil, ted to jen v tom hicu dat nazpet Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
SUZUKIGSXR Odesláno 21. června Nahlásit Odesláno 21. června Jak říká místní spoluobčan Martin Straka - PEKLO v PEKLE ( 35 ve stínu ). Účast Ondry Ježka jako spolu komentátora - super. A toto velmi potěšilo české fans. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 3
vzduch Odesláno 21. června Nahlásit Odesláno 21. června Olympiáda dětí a mládeže v Praze. Přímý přenos v TV. Holka je tam s basketem, Zlínský kraj. Je mi celkem jedno, jak dopadnou, pro ně to bude zážitek a první a poslední olympiáda, které se zúčastníSmysluplná akce v té dnešní době. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
AlfGS Odesláno 22. června Nahlásit Odesláno 22. června My byli do soboty se známým na motorkách ve Slovinsku u řeky Soče ( Bovec) něco jsme tam pojezdili zatáček,bohužel den co jsme měli v plánu vyjet na Mangart tam filmaři točili nějakou prej snad reklamu na nějakou škodovku,tak byla odpoledne cesta nahoru uzavřená,náhradní plán byl teda kajaking na Soče,privátní skupinka jen 4 lidí,průvodce a zároveň majitel ubytka moc fajn chlapík,voda ledová jak prase ale v tom vedru a neoprénu dobrý Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7
African Odesláno 23. června Nahlásit Odesláno 23. června (upraveno) Tak jsme Rakousko zakončili juknutím na Spinnerin hnedle vedle Shafbergu a ve zkratce, lehký odskok ze školního režimu byl prostě perfektní V St. Wolfgang po třetí a pokaždé těžce na pohodu... doporučuji všemi deseti No a teď v ČR koukám na kousek zpráv a asi se zrovna přesunu do žumpy anebo spíš vyperu hadry a zítra jedu zpátky A zapomněl jsem to nejdůležitější, živý a zdravý Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 23. června uživatelem African 3 5
bohus76 Odesláno 23. června Nahlásit Odesláno 23. června Nejdřív to bylo spíš do vlákna co mě naštvalo, klepnul jsem s číselníkovým úchylkoměrem, nestalo se mu nic krom spadnuté vratné pružinky.Ale oska kdesi v háji nasazování " po paměti" ,pak přidržet aby nespadla, otočit o 90stupnu a nasadit na druhou osku. Asi na desátý pokus se podařilo a " hodinky" chodí zase jak mají. Pro Jarka brnkačka, pro Bohuša vítězství nad hmotou 3
vzduch Odesláno 25. června Nahlásit Odesláno 25. června Holka končí základku a jako dárek na rozloučenou s třídní jí koupili prase. Prý má hospodářství. Ti mladí nejsou až tak marní 2 3
pafka Odesláno 25. června Nahlásit Odesláno 25. června V 15. 6. 2026 v 20:30, Prochy68 napsal: Toho času je třeba hodně, mě to vycházelo kolem 5 hodin denně outdooru. A ještě vyšlo celej měsíc počasí, normálně bych to nedal.
pafka Odesláno 25. června Nahlásit Odesláno 25. června tak dnes odběry krve na všechno možné na ULZ a poprvé od 1980 vše v normě!... cukr, cholesteroll, bilirubin, tryglycerid
pafka Odesláno 25. června Nahlásit Odesláno 25. června teda píchám si 2 měsíce Monjaro 2,5mg.... je to možný?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se