nickolas Odesláno 31. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2021 No, prave ze tak to neni. Porazeni semifinalisti o bronz bojuji s nejakymi “opravami”. Proste s nekym jinym. Porazenymi osmifinalosty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 31. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2021 Tak stříbro Vondroušová. U mě je ale vítěz. Pěknej zápas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 31. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2021 Naprosto souhlasim, skvele stribro! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 31. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2021 před 13 minutami, geometr napsal: Tak stříbro Vondroušová. U mě je ale vítěz. Pěknej zápas. Přesně!!! Herečka Bencic moc dobře ví… Vondroušová klobouk a smekám nejvíc!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 31. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2021 Návštěva zde, krásný kousky s příběhy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 31. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2021 Návštěva zde, krásný kousky s příběhy Jj, tam se také rád vracím. A@Sphinxx tam má reklamu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 31. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2021 před 6 hodinami, Americkej napsal: Protože bůh je kaput a my jsme sami. Skvělej seriál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 31. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2021 Tak jsem dohledal, je to tak že kdo prohraje ve čtvrtfinále jde do souboje s dalšími ve stejné polovině skupiny, vítěz tohoto jde proti tomu kdo prohrál semifinále z druhé poloviny skupiny. Vítězové jsou pak dva a oba berou bronz. Gold and silver medals are awarded based on a single elimination bracket. Two bronze medals are awarded in each weight class; quarter-finalists losers fight against other in the same half of bracket. Losers finish in seventh place, winners advance to the bronze medal contest against losing semifinalist of the opposite half of the bracket. Winners of these contests receive bronze medal and losers finish in fifth place. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 31. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2021 před 1 hodinou, DavidLC napsal: Návštěva zde, krásný kousky s příběhy Chtěl jsem to taky navštívit při nedávném pobytu v Českém Rudolci , měl tam být DeLorean z Návratu do budoucnosti , ale už tam prý není tak jsme to vzdali.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 31. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2021 Před hodinou, Effe napsal: Chtěl jsem to taky navštívit při nedávném pobytu v Českém Rudolci , měl tam být DeLorean z Návratu do budoucnosti , ale už tam prý není tak jsme to vzdali.... Není, ptal jsem se a je prý na rok někde mimo. Já si DeLorean pamatuju ještě když stál v Áčkách, kde jsem ho obcházel, snad za 3 kila. Ale v Bystřici jsou (jen můj pohled) koukatelnější kousky. Příště neváhej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 31. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2021 před 3 hodinami, Frostie napsal: Jj, tam se také rád vracím. A@Sphinxx tam má reklamu Souhlas, když budu poblíž, určitě se zase zastavím, má to kouzlo. Sphinxxe jsem si ale nevšiml Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 31. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2021 před 7 minutami, DavidLC napsal: Není, ptal jsem se a je prý na rok někde mimo. Já si DeLorean pamatuju ještě když stál v Áčkách, kde jsem ho obcházel, snad za 3 kila. Ale v Bystřici jsou (jen můj pohled) koukatelnější kousky. Příště neváhej je prý v Německu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 31. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2021 před 26 minutami, DavidLC napsal: Souhlas, když budu poblíž, určitě se zase zastavím, má to kouzlo. Sphinxxe jsem si ale nevšiml Bylo míněno toto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 31. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2021 před 19 minutami, Frostie napsal: Bylo míněno toto Ahá, příště, nezabral jsem.... optika, stáří, roztěkanost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 31. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2021 před 1 minutou, DavidLC napsal: Ahá, příště, nezabral jsem.... optika, stáří, roztěkanost njn, je to kousek od vchodu, nadrozměr, to člověk přehlédne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 1. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2021 před 12 hodinami, Frostie napsal: Jj, tam se také rád vracím. A@Sphinxx tam má reklamu Jéňo, dobře Ty ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 1. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2021 Holky chteji, doufam, ze to vyjde. Moc se mi zatim libi Katky obourucny bekhend. Presny a tvrdy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 1. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2021 před 12 hodinami, Effe napsal: Chtěl jsem to taky navštívit při nedávném pobytu v Českém Rudolci , měl tam být DeLorean z Návratu do budoucnosti , ale už tam prý není tak jsme to vzdali.... Fakt jsi zaváhal, nádherný kousky a majitel s některými jezdí na výlety. Další " použitelné " muzeum je ve staré pile v Lužné u Rakovníka. Tam má majitel rovněž výběr fantastický, jen mi trošku " vadí " že auta jsou ve stavu používanosti - občas šrám, chybějící zrcátko,..... na druhou stranu, taky to má své kouzlo Mimochodem, dělají tam jedny z nejlepších burgrů u nás Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 1. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2021 4hra - holky zlatý tenisový Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 1. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2021 Jsou to holky šikovný U tenistů mi připadá, že olympiádu si jedou užít na pohodu a buď to vyjde nebo ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se