Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :)

Doporučené příspěvky

Tak jsem dohledal, je to tak že kdo prohraje ve čtvrtfinále jde do souboje s dalšími ve stejné polovině skupiny, vítěz tohoto jde proti tomu kdo prohrál semifinále z druhé poloviny skupiny. Vítězové jsou pak dva a oba berou bronz. 

Gold and silver medals are awarded based on a single elimination bracket. Two bronze medals are awarded in each weight class; quarter-finalists losers fight against other in the same half of bracket. Losers finish in seventh place, winners advance to the bronze medal contest against losing semifinalist of the opposite half of the bracket. Winners of these contests receive bronze medal and losers finish in fifth place.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 1 hodinou, DavidLC napsal:

Návštěva zde, krásný kousky s příběhy 😉

20210731_111234.jpg

Chtěl jsem to taky navštívit při nedávném pobytu v Českém Rudolci , měl tam být DeLorean z Návratu do budoucnosti , ale už tam prý není tak jsme to vzdali....

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, Effe napsal:

Chtěl jsem to taky navštívit při nedávném pobytu v Českém Rudolci , měl tam být DeLorean z Návratu do budoucnosti , ale už tam prý není tak jsme to vzdali....

Není, ptal jsem se a je prý na rok někde mimo. Já si DeLorean pamatuju ještě když stál v Áčkách, kde jsem ho obcházel, snad za 3 kila. Ale v Bystřici jsou (jen můj pohled) koukatelnější kousky. Příště neváhej 😉

Odkaz ke komentáři

před 7 minutami, DavidLC napsal:

Není, ptal jsem se a je prý na rok někde mimo. Já si DeLorean pamatuju ještě když stál v Áčkách, kde jsem ho obcházel, snad za 3 kila. Ale v Bystřici jsou (jen můj pohled) koukatelnější kousky. Příště neváhej 😉

je prý v Německu

Odkaz ke komentáři

před 12 hodinami, Effe napsal:

Fakt jsi zaváhal, nádherný kousky a majitel s některými jezdí na výlety. Další " použitelné " muzeum je ve staré pile v Lužné u Rakovníka. Tam má majitel rovněž výběr fantastický, jen mi trošku " vadí " že auta jsou ve stavu používanosti - občas šrám, chybějící zrcátko,..... na druhou stranu, taky to má své kouzlo 😄

Mimochodem, dělají tam jedny z nejlepších burgrů u nás 😄

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...