shewcza Odesláno 29. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 29. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2021 @shewcza hezký! Prej už je jenom poslední kus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 1. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2022 Bezva silvestrovsko/novoroční vandr... mj. i s @Honza.manta https://tsbumbac.rajce.idnes.cz/Brdy_silvestrovske_30.12.2021-1.1.2022/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruda Odesláno 1. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2022 Dcery si užily novoroční ohňostroj a s ním spojený koncert. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Émile Odesláno 1. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2022 Dnes, tak jako i jindy, mě potěší Bílé mraky klasika Ludovico Eunadiho K tomu láhev červeného, radost žít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 2. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2022 před 22 hodinami, Lynx12 napsal: Bezva silvestrovsko/novoroční vandr... mj. i s @Honza.manta https://tsbumbac.rajce.idnes.cz/Brdy_silvestrovske_30.12.2021-1.1.2022/ Jojo, bylo to fajné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 3. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2022 Chtěl jsem jedno a mám nakonec 2. Halabala h269, ještě se mi je podařilo sehnat za trochu "rozumnou" cenu možná je po rekonstrukci nechám přečalounit a chce to trochu opravit nátěr nohou, ale mám z toho radost. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 3. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2022 před 52 minutami, vojta1 napsal: Chtěl jsem jedno a mám nakonec 2. Halabala h269, ještě se mi je podařilo sehnat za trochu "rozumnou" cenu možná je po rekonstrukci nechám přečalounit a chce to trochu opravit nátěr nohou, ale mám z toho radost. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Pohodlný to asi bude, ale nám starším se z tohodle bude hodně blbě vstávat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 3. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2022 V tomto typu kresel se sedelo vzdycky skvele. A drzely desetileti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 3. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2022 A do toho interieru - tedy jestli patri tam - sedi jak prdel na hrnec Moc hezke! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 3. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2022 Jo druha fotka je z prodejniho inzeratu, ale mam podobny byt. Jen vetsi dvere, parkety a zatim teda jsem nedelal velkou rekonstrkuci. Ty kresla jsou navrzeny Jindrichem Halabalou v UP, delaly se cca 1930-1950. Jsou super pohodlne a hlavne krasne. Jsem kdyz jsem se zacal koukat po starsich bytech pred nejakou dobout, tak jsem vedel,ze tohle kreslo chci... trvalo to jen 2 roky Jeste chci konkretni jidelni stul a 4 zidle od Tonu. Jsem slysel rozhovor s Petrem Novaquem a jak rikal, ze kdo si uvedomi co ma doma od ceskeho designera a co pro nej ma hodnotu, tak ja vim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 3. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2022 (upraveno) ten Tacx Neo tam Zwiftuješ? my máme tohle, stejné je ještě u tchánů Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 3. ledna 2022 uživatelem pebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 4. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2022 Přemluvil jsme moji drahou polovičku, aby se vydala na dráhu IT datové analytičky. Teď ji objednávám kurzy na Czechitas. Bude dělat to samé, co částečně dělám i já... To bude doma veselo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lindys Odesláno 4. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2022 Když už je nemám na ruce, tak alespoň na zdi Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 4. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2022 Kam se podiváš,,,všude same kolečka :-)) doba analogová,mechanická....... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 4. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2022 Vetsi uz nemeli? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 4. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2022 před 1 hodinou, ewolucionar napsal: Kam se podiváš,,,všude same kolečka :-)) doba analogová,mechanická....... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tyvle to vypadá hodně divně.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 4. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2022 před 7 minutami, Gustaf napsal: Tyvle to vypadá hodně divně.... Normální Béčka:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 4. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2022 Je to dane širokouhlym objektivom a perspektivou zaberu,byt tam bol penis,bol by vačši ako volant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 4. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2022 před 1 minutou, ewolucionar napsal: Je to dane širokouhlym objektivom a perspektivou zaberu,byt tam bol penis,bol by vačši ako volant Tak este že tam není Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se