Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :)

Doporučené příspěvky

před 18 minutami, krtenek napsal:

Technický dotaz: lze fotit tak, aby na fotce nebyl čínskej spam? Nebo to ten přístroj neumí?

Jo v nastavení, celkem jednoduše.

Nastavení - vodoznak - vyp/zap

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 25 minutami, krtenek napsal:

Mě jen překvapuje, kolik lidí si dobrovolně przní fotky.

Neteri to evidentně nevadí a mě osobně taky ne. A za przneni to nepovažuji, koukat na to nemusíš, když nechceš :-)). 

Odkaz ke komentáři

Já bych to vypnul, vlastně ne, já bych rovnou rozdupal celej telefon :lol2: Promiň kuncáku... Ale vlastně bych měl mlčet, kluk už má taky Číňana, Lenovo který prý má i jeho kamarád a já nechci kluka zatěžovat mýma osobníma averzema, tak jsem zatnul zuby a koupil mu ho :weird: 

Odkaz ke komentáři

před 5 minutami, African napsal:

Já bych to vypnul, vlastně ne, já bych rovnou rozdupal celej telefon :lol2: Promiň kuncáku... Ale vlastně bych měl mlčet, kluk už má taky Číňana, Lenovo který prý má i jeho kamarád a já nechci kluka zatěžovat mýma osobníma averzema, tak jsem zatnul zuby a koupil mu ho :weird: 

Je to její věc, její mobil. Mě tohle opravdu nevadí. Ve škole jsem se měl uklanet SSSR, po revoluci každej vnucoval USA a teď skoro vše Čína. Prostě mi to neva, přehlížím to. 

Kdybych měl řešit i tohle, kdy bych se mohl věnovat důležitým tématům :-)))). Zradlu a okukovani zenskejch? 

Odkaz ke komentáři

před 4 minutami, kuncák7 napsal:

Je to její věc, její mobil. Mě tohle opravdu nevadí. Ve škole jsem se měl uklanet SSSR, po revoluci každej vnucoval USA a teď skoro vše Čína. Prostě mi to neva, přehlížím to. 

Kdybych měl řešit i tohle, kdy bych se mohl věnovat důležitým tématům :-)))). Zradlu a okukovani zenskejch? 

Přesně :cheers: Užívejte dovolenou, a ne že dáš pár pivek a půjdeš jumpnout :lol:

Odkaz ke komentáři

před 2 minutami, African napsal:

Přesně :cheers: Užívejte dovolenou, a ne že dáš pár pivek a půjdeš jumpnout :lol:

To nehrozí, skoro bych řekl, že jsem se i nahoře bál. Teď jdu shánět netere, jsou někde venku. 

Odkaz ke komentáři

@Prochy68 Bacha ať Tě někdy nad ránem neprobudí nějakej uvědomělej slivec s namířenou krochnou (třeba pod záminkou lovu pytláků), když teď v létě u u kobliháře vycházel jeden “osvětový” článek za druhým, jak asociální a nežádoucí je chrápat nadivoko v autech/obytňácích a neplatit DPH v hotelech/kempech... vše doprovázeno oslím můstkem že v progresivní Germánii a Rakousku už za to proaktivní fízli zkoušejí dávat flastry, pro případ že by se dotčený zapomněl hájit že byl i s autem přes den jinde a že zrovna tam kde parkuje na něj přišlo takové spaní, že v souladu se zákonem nemohl ohrožovat bezpečnost silničního provozu další jízdou... 😴

PS: Jinak to mám podobně jako @African - v odstaveném osobáku se nevyspím ani za trest, jedno jestli vsedě nebo na ležato. Když se to zavře, na rozdíl od stanu se to hned zadejchá a nad ránem orosí tak že ze stropu jednomu pomalu kape na cemr, pootevřenýma oknama tam buď nachčije a nebo aspoň leze hmyz, po rozednění do toho svítí a je dovnitř vidět - no prostě horší než pod širákem :thumbsdown_anim:

Odkaz ke komentáři

Prvni zkouskaa9ef39dad531610adace8495e4659585.jpg97ac4d0e90121508521455d623216d54.jpg

Čest práci, ten tvůj karavan je super! Mám na chlup stejného služebáka, na chlup, a takhle si z něj udělat ložnici bych moc chtěl. Onehda jsem po firemním večírku spal v dešti pod zahradním přístřeškem pod lavičkou a nesmírně jsem záviděl kolegovi sucho v Sorentu, které má rovnou podlahu po sklopení sedadel. Pěkně pootevřené okýnko v pátých dveřích, čerstvý vzduch a sucho. Já jsem byl ráno mokrý a v mizerné náladě. Nemáš někde technický výkres té vestavby a té matrace, aby to udělalo rovinu? Ihned bych to zadal do výroby. Kolik měříš?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...