Murphy97 Odesláno 6. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2020 Hasno, uz jsem to tady nekde postoval. Tohle je pomerne mala V60, stara bedna od brambor a skladaci matrace od bazenovyho lehatka. Za nula nula nic hodne parady, rovna podlaha 2m a naposledy 3 noci na Sazave na pohodu. A Radek at si spi pod sirakem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 6. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2020 To máš fajne a navíc jednodušší život, holt Volvo, jenže ta Octávka má bohužel schod, jak cyp, a ta sklopená opěradla navíc nejdou až do roviny. V kombíku zásadní lapsus. Toho vola, co to ve škodovce pustil dále takhle nedomyšlené bych rád viděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 6. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2020 [mention=36709]Prochy68[/mention] Bacha ať Tě někdy nad ránem neprobudí nějakej uvědomělej slivec s namířenou krochnou (třeba pod záminkou lovu pytláků), když teď v létě u u kobliháře vycházel jeden “osvětový” článek za druhým, jak asociální a nežádoucí je chrápat nadivoko v autech/obytňácích a neplatit DPH v hotelech/kempech... Všechno se dá resit, v oknech mám laitovo, takže větrat se dá bez hmyzu, zacloneni vyřeším a když chcije víko kufru to jistí. Mám to na pár akci ročně a jsem s tím nezavislejOdesláno z mého Lenovo TB3-850F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 6. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2020 Čest práci, ten tvůj karavan je super! Mám na chlup stejného služebáka, na chlup, a takhle si z něj udělat ložnici bych moc chtěl. Onehda jsem po firemním večírku spal v dešti pod zahradním přístřeškem pod lavičkou a nesmírně jsem záviděl kolegovi sucho v Sorentu, které má rovnou podlahu po sklopení sedadel. Pěkně pootevřené okýnko v pátých dveřích, čerstvý vzduch a sucho. Já jsem byl ráno mokrý a v mizerné náladě. Nemáš někde technický výkres té vestavby a té matrace, aby to udělalo rovinu? Ihned bych to zadal do výroby. Kolik měříš? Mám 178, plocha je 190x100. Šlo by to i delší, já chtěl abych s tím mohl jet v případě potřeby i v rozloženém stavu, proto jen 190 což mě stačí. Plán nemám, byla to improvizace a jak to nevycházelo do roviny tak jsem to podkládal a podkládal (•‿•). Ale funkční to je, můžu to vyfotit a změřit kdybys tedy chtěl.Odesláno z mého Lenovo TB3-850F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 6. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2020 Hasno, uz jsem to tady nekde postoval. Tohle je pomerne mala V60, stara bedna od brambor a skladaci matrace od bazenovyho lehatka. Za nula nula nic hodne parady, rovna podlaha 2m a naposledy 3 noci na Sazave na pohodu. A Radek at si spi pod sirakem Já to řešil podobné, schod vyplnit dvouma přepravka a pod hlavu termobox s pivem, ale už jsem chtěl něco sofistikovanejsiho Odesláno z mého Lenovo TB3-850F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 6. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2020 V ty bedne jsem privezl pivo a koralku, takze sofistikovanejsi uz to bejt nemuze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 6. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2020 Mám 178, plocha je 190x100. Šlo by to i delší, já chtěl abych s tím mohl jet v případě potřeby i v rozloženém stavu, proto jen 190 což mě stačí. Plán nemám, byla to improvizace a jak to nevycházelo do roviny tak jsem to podkládal a podkládal (•‿•). Ale funkční to je, můžu to vyfotit a změřit kdybys tedy chtěl.Odesláno z mého Lenovo TB3-850F pomocí TapatalkJo, kdybys měl někdy náladu, tak to nafoť prosím. Díkes. Nespěchá to, až třeba někdy příležitostně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nettopejr Odesláno 6. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2020 @Hasňa buď se to řeší uplne "na míru" jako treba - luzkovauprava.cz . Nebo univerzální deskou (matrací) a schod v kufru řešit podložkou (třeba polystyrenové pásy) u O3 je ten rozdíl tuším 11cm (už je to dlouho co jsem to načítal, tak si tu míru raději ověř). Já se na to nakonec vybodnul- upotřebyl bych to tak jednou za rok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 6. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2020 @Hasňa buď se to řeší uplne "na míru" jako treba - luzkovauprava.cz . Nebo univerzální deskou (matrací) a schod v kufru řešit podložkou (třeba polystyrenové pásy) u O3 je ten rozdíl tuším 11cm (už je to dlouho co jsem to načítal, tak si tu míru raději ověř). Já se na to nakonec vybodnul- upotřebyl bych to tak jednou za rok.Jo, tu stránku jsem dneska taky našel. Ale ty polystyreny a třídesková skládačka na pantech by asi taky byla cesta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 7. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2020 před 13 hodinami, Hasňa napsal: před 13 hodinami, nettopejr napsal: @Hasňa buď se to řeší uplne "na míru" jako treba - luzkovauprava.cz . Nebo univerzální deskou (matrací) a schod v kufru řešit podložkou (třeba polystyrenové pásy) u O3 je ten rozdíl tuším 11cm (už je to dlouho co jsem to načítal, tak si tu míru raději ověř). Já se na to nakonec vybodnul- upotřebyl bych to tak jednou za rok. Jo, tu stránku jsem dneska taky našel. Ale ty polystyreny a třídesková skládačka na pantech by asi taky byla cesta. Já jsem tohle vyřešil 12 cm polystyrenem 1x1 metr. Je to levné jednoduché, ale má to jedu zásadní nevýhodu. Ten polystyren je třeba lehce oříznout u sedaček, jak jsou na krajich takový ten výstupek. Tím, že jsem to krajel před cestou viktorinoxem, se to prostě droli a dělá to bordel v autě. Teď bych to řešil 10 cm polystyren nebo 10 cm hranolek a k tomu dve 1x1 metr desky. V soucasnem setupu mi totiž chybí asi 20 cm délky, coz jsem resil položením lezeckeho lana na vysunutou hlavovou opěrku:-D A proč tam ten schod je je celkem jasné. Ziskali tím 120 litrů prostoru aby mohli říct, že mají největší kufr ve své tride... pokud by byla rovna podlaha, mělo by to stejný kufr jako i30. Tam se rozhodli místo honění litrů udělat rovnou podlahu. Ona se k tomu snad dělala i dvojitá podlaha, tak jak se dělá teď třeba ve Scale, ale tu ti do sluzebaku nikdo neobjedná, když stojí 3 500... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 7. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2020 Kdyz jsem dal 12cm, bylo to malo na uplnou rovinu. Je to tim, jak jsou sklopena operadla do kopce smerem k prednim sedadlum. Kufr se tim vyrovna, ale komplet to neni uplna rovina, ted tam mam cca 15-16cm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 7. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2020 Našel jsem svůj starý vyskakovací nůž. Někde jsem ho před lety založil a nemohl najít i přes několikeré vyhlášené pátrání. Dnes jsem se nutně potřeboval najít paracord šňůru, tu jsem sice nenašel, ale za to mám nůž. No a už vím, proč byl tenkrát odloženej, musím sehnat nové střenky a vymyslet, jak se to tam nýtuje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 7. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2020 Díky kluci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 8. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2020 Pleky jde do Kladna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 8. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2020 To bude pendlovat mezi Brnem a Kladnem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 8. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2020 Myslim ze ne, podepsal to v Kladne na 2.roky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 8. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2020 Prave kvuli nove rodine nechtel. Tak uvidime. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 8. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2020 Ted zase chce kvuli mame. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 9. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2020 jsem našel ztracené pravítko. Potvora jedna průhledná tam ležela 2 týdny bez povšimnutí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 9. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2020 jo stane se, ale pak to zvedne náladu, s pocitem že to ještě vlastně docela jde.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se