Steke_m Posted January 19 Report Share Posted January 19 Libor je úplnej střelec. Všichni co jedou s motorkou bez asistence jsou neskuteční borci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mtruelle Posted January 19 Report Share Posted January 19 před 2 hodinami, African napsal: Přesně tak .... Tak Dakar zvladla i ceska devcata s C2CV :-), kloubouk dolu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jabko12 Posted January 19 Report Share Posted January 19 Tak Dakar zvladla i ceska devcata s C2CV :-), kloubouk dolu...Přesně tak, klobouk dolů! A to auto je krásný…Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobi Posted January 19 Report Share Posted January 19 Jj ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nizkotucnytvaroh Posted January 20 Report Share Posted January 20 Kapka v moři, ale i tak, fajn krok kupředu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
African Posted January 20 Report Share Posted January 20 před 20 minutami, nizkotucnytvaroh napsal: Kapka v moři, ale i tak, fajn krok kupředu. A tak na tohle se kouká velmi příjemně A pokud ti šmejdi budou ještě ten večer v letadle zpátky domů, ještě lepší.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasa_H Posted January 20 Report Share Posted January 20 Před hodinou, African napsal: A tak na tohle se kouká velmi příjemně A pokud ti šmejdi budou ještě ten večer v letadle zpátky domů, ještě lepší.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
African Posted January 21 Report Share Posted January 21 Že z pozakopce leze žlutá koule, -14c ráno bylo docela drsných....ale pecka dneska Link to comment Share on other sites More sharing options...
gunman Posted January 21 Report Share Posted January 21 Radost mi udělal tenhle bazmek z Lidlu, který jsem koupil v létě, když jste ho tady vychvalovali a od té doby ležel v regálu doma. V sobotu vstanu, venku mínus 10. Nějak mi nedošlo, že když půjčím ženě svoje auto, jedno dítě si vezme její, druhý dítě Ravku, tak mi u baráku zůstane jedničková Fábie, která stojí už měsíc. Dvakrát to líně otočilo a nic. Vzpomněl jsem si na Lidl, zapojil a okamžitě nastartoval. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bohus76 Posted January 21 Report Share Posted January 21 To je fajn, to je ta stará škola,co si umí ve většině případů poradit sama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jabko12 Posted January 21 Report Share Posted January 21 Radost mi udělal tenhle bazmek z Lidlu, který jsem koupil v létě, když jste ho tady vychvalovali a od té doby ležel v regálu doma. V sobotu vstanu, venku mínus 10. Nějak mi nedošlo, že když půjčím ženě svoje auto, jedno dítě si vezme její, druhý dítě Ravku, tak mi u baráku zůstane jedničková Fábie, která stojí už měsíc. Dvakrát to líně otočilo a nic. Vzpomněl jsem si na Lidl, zapojil a okamžitě nastartoval.O tomhle už taky docela dlouho uvažuju, že si koupím.Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
bohus76 Posted January 21 Report Share Posted January 21 Včera mě potěšil syn, ve zprávách ukazovali instalaci křídla Petrof ve Valašském Meziříčí a jakmile začali hrát ,hned poznal Ludwiga Beethovena a skladbu Pro Elišku . Asi to s ním ještě nebude ztracené Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobi Posted January 21 Report Share Posted January 21 Před hodinou, Jabko12 napsal: O tomhle už taky docela dlouho uvažuju, že si koupím. Sent from my iPhone using Tapatalk Vozím v autě taky podobný bazmek . Zatím jsem nepotřeboval,ale u mojí 8 leté baterky může klidně v dnešních mrazech taková situace klidně nastat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuncák7 Posted January 23 Report Share Posted January 23 Výzva prijata :-), asi jsem zase zpátky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ajaj Posted January 23 Report Share Posted January 23 před 23 minutami, kuncák7 napsal: Výzva prijata :-), asi jsem zase zpátky. to vypadá hodně smutně. Nechceš něco prodat (třeba dům) a naplnit to? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuncák7 Posted January 23 Report Share Posted January 23 před 6 minutami, Ajaj napsal: to vypadá hodně smutně. Nechceš něco prodat (třeba dům) a naplnit to? To je právě ta výzva :-)). K tomu se vztahuje i jedna dnešní návštěva dalšího chronomagora u mě v práci, mé čekání na balíček od ČP,......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuncák7 Posted January 23 Report Share Posted January 23 Včera jsem na ČP nadával, dnes naopak musím říct, že doručení zásilky bylo hodně profesionální. Sice jim to trochu déle trvalo, ale řidič byl opravdu příjemnej, informoval mě dostatečně předem, čas dodržel,... Prostě příjemné setkání s člověkem, co ho práce baví a ví jak ji má dělat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
safi Posted January 23 Report Share Posted January 23 @kuncák7: V jakém časovém horizontu plánuješ hodinkovnici zaplnit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuncák7 Posted January 23 Report Share Posted January 23 před 14 minutami, safi napsal: @kuncák7: V jakém časovém horizontu plánuješ hodinkovnici zaplnit? Už se plní :-)). Ne vážně, potřebuju jí hlavně na přestěhování, pak plánuju koupit o mnoho menší. Už jsem vybouřenej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prochy68 Posted January 23 Report Share Posted January 23 (edited) před 5 hodinami, kuncák7 napsal: Už se plní :-)). Ne vážně, potřebuju jí hlavně na přestěhování, pak plánuju koupit o mnoho menší. Už jsem vybouřenej. Nerad bych ti kazil radost, ale člověk co nedávno protočil tisíci kus, nebude nikdy vybourenej Edited January 23 by Prochy68 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts