Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :)

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 5,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Hodinky až k maturitě, jediný co se jí líbí jsou Hamiltony na krk. Na ruce nic nechce. Ale to je 18k, takže letos může být ráda, že jí reparát nezkazil tábor na kterej jezdí od 1. třídy. Sobě jsem nadělil další renovaci vintážek, mám z toho větší radost než z nových hodinek.

Jo a taky mě potěšilo, že když jsem si na fotbal kupoval televizi, tak jsem dal vyhledat 150cm, první jsem koupil, značka už loni vyzkoušená, navíc android, jsem neváhal, doma do soboty stala v krabici, vybalím ji, zapojím a pak koukám na ten energetickej štítek: 65" 164 cm. No kde mě by napadlo, že když zadám 150, že to vygooglí vše 150+.

Tak mám o 14 cm větší TV než jsem čekal.

Výkony našich už takovou radost neudělaly.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já musím říct, že mě poslední dobou potěšilo, že mě zase začaly bavit hodinky. Vytáhl jsem v týdnu pár kousků, co jsem měl dlouho jen v hodinkovnici, zase je vzal na ruku, třeba jen na den a měl z nich radost.

Ale jsem asi divnej, protože přes všechny fancy hodinky, který by v tý hodinkovnici i byli, tak nosím nejvíc dvoje - polárky 16570 (ok, to jsou fancy hodinky), ale hlavně oranžový monstra, který jsem koupil jako první zde na foru (dokonce tu putovaly viz podpis) za pár šlupek a jsou prostě boží! (fotka je starší, nemám prostor dnes fotit, ale s radostí jsem se podělit chtěl)

Seiko monster Orange-2.jpg

• Like 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...