tikzot Odesláno 12. června Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června Vadlejch 88.65!!!!! Zlatoooo☝☝☝☝ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 12. června Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června Poprvé na vodě, sic jenom v bazénu kvůli vodorysce ale desetiletý projekt se blíží k závěru 2 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 13. června Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června Ale tohle je velká parádička! Komplet svépomocí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 14. června Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června No původně to tak začalo, nakonec dvě firmy co staví dřevěné lodě, spousta úskalí a komplikaci o bankovkách nemluvě ale bude to radost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 14. června Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června před 5 minutami, atim napsal: No původně to tak začalo, nakonec dvě firmy co staví dřevěné lodě, spousta úskalí a komplikaci o bankovkách nemluvě ale bude to radost! Krásný...a vzhůru na Jadran Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 14. června Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června Mám to na české vody, má to minimální ponor a jenom pět koni motor, takže taková hracicka ale měli by se tam vyspat čtyři lidi, brzy se to otestuje 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 15. června Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června Dnes toto,je to sbírka úspěchů celého klubu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 16. června Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 16. června Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června Ferrari 1. a 3. místo v Le Mans https://www.sport.cz/clanek/moto-automobilovy-zavod-24-hodin-le-mans-vyhralo-stejne-jako-loni-ferrari-5030394 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 17. června Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června Futbalisti potesili. VAR tiez Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 17. června Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června Běž si dát belgický pivo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 17. června Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června SloVARkia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
furo Odesláno 18. června Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června kopa zaujímavých hodiniek v inzercii a mne je to tak nejak jedno lebo som spokojný s tým čo mám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 18. června Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června před 6 hodinami, furo napsal: kopa zaujímavých hodiniek v inzercii a mne je to tak nejak jedno lebo som spokojný s tým čo mám Nelži sám sobě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 20. června Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června Právě mi volala dcera, že postoupila do druhého ročníku střední školy. Uf. Máme to za sebou, prvák je síto, kdo vydrží, většinou odmaturuje... Se asi vožeru i když nepiju. Aspoň to bude hned. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 24. června Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června To ne, alkohol jen z rukou lékaře, kup jí nebo kup si hodinky. Značku si vyber sám. Taková zpráva potěší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 25. června Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června Hodinky až k maturitě, jediný co se jí líbí jsou Hamiltony na krk. Na ruce nic nechce. Ale to je 18k, takže letos může být ráda, že jí reparát nezkazil tábor na kterej jezdí od 1. třídy. Sobě jsem nadělil další renovaci vintážek, mám z toho větší radost než z nových hodinek. Jo a taky mě potěšilo, že když jsem si na fotbal kupoval televizi, tak jsem dal vyhledat 150cm, první jsem koupil, značka už loni vyzkoušená, navíc android, jsem neváhal, doma do soboty stala v krabici, vybalím ji, zapojím a pak koukám na ten energetickej štítek: 65" 164 cm. No kde mě by napadlo, že když zadám 150, že to vygooglí vše 150+. Tak mám o 14 cm větší TV než jsem čekal. Výkony našich už takovou radost neudělaly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 28. června Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června Dneska nadherne, to je radost pracovat. Navic patek, pohodicka. Sem vlastne naprosto spokojeny chlap! 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 28. června Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června Já musím říct, že mě poslední dobou potěšilo, že mě zase začaly bavit hodinky. Vytáhl jsem v týdnu pár kousků, co jsem měl dlouho jen v hodinkovnici, zase je vzal na ruku, třeba jen na den a měl z nich radost. Ale jsem asi divnej, protože přes všechny fancy hodinky, který by v tý hodinkovnici i byli, tak nosím nejvíc dvoje - polárky 16570 (ok, to jsou fancy hodinky), ale hlavně oranžový monstra, který jsem koupil jako první zde na foru (dokonce tu putovaly viz podpis) za pár šlupek a jsou prostě boží! (fotka je starší, nemám prostor dnes fotit, ale s radostí jsem se podělit chtěl) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 28. června Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června Lamiczka: Parada! A pritom "takove hnusne hodinky", co? :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se