Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :)

Doporučené příspěvky

před 25 minutami, kuncák7 napsal:

Předpokládám, že jsi sel pěšky? Taky liduprazdno? Tam ja manželku nedostanu 😆

Jasný, obřákem nahoru a přes Růžohorky dolů do Pece, liduprázdno :guitar: Růžohorky cesta opravená, ale mám z toho takový divný pocit, nadělali tam takové schody a myslím že starším lidem to nebude vůbec dělat dobře. Jde o to jestli to šlo udělat jinak když to je ve svahu. Každopádně nahoře taky na tom zapracovali, nové lavice, nové orientační tabule, v obřáku nový ocelový mostek, všude po sezóně mega čisto....jo, je to tam fajnové 👍

• Díky 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 5,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

před 50 minutami, African napsal:

Jasný, obřákem nahoru a přes Růžohorky dolů do Pece, liduprázdno :guitar: Růžohorky cesta opravená, ale mám z toho takový divný pocit, nadělali tam takové schody a myslím že starším lidem to nebude vůbec dělat dobře. Jde o to jestli to šlo udělat jinak když to je ve svahu. Každopádně nahoře taky na tom zapracovali, nové lavice, nové orientační tabule, v obřáku nový ocelový mostek, všude po sezóně mega čisto....jo, je to tam fajnové 👍

Mne to tam dolu nedelalo dobre nikdy 🙂

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, kuncák7 napsal:

No jestli jsou podminkou jen lidi, tak myslim ze o vikendu by to mohlo klapnout. Rano jsem slysel provozaka z Lucni a maji jen par volnych mist z patku na sobotu, jinak plno, takze myslim, ze bude nahore naval.😉

Upraveno uživatelem Prochy68
Odkaz ke komentáři

před 3 minutami, Prochy68 napsal:

No jestli jsou podminkou jen lidi, tak myslim ze o vikendu by to mohlo klapnout. Rano jsem slysel provozaka z Lucni a maji jen par volnych mist z patku na sobotu, jinak plno, takze myslim, ze bude nahore naval.😉

Ja preferuji liduprazdno ( nejlépe na dalekej dohled, ideal nejblizsi člověk cca den chůze), ale manželce vadí vic veci ( kopce, z kopce, zima, horske sluníčko,výška, kameny,......). Takže si to dám nekdy sam.

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

před 5 minutami, Prochy68 napsal:

Víkend a prázdniny jsou jen pro davové masochisty 😆 Jedině dopoledne v týdnu mimo sezónu a veškeré volné dny, přes to vlak nejede....a nejlépe když do toho pěkně lije a fouká ať si člověk trochu hrábne, fotek s pěknými výčumy je na internetu až až  😂

• Dát hlas 2
Odkaz ke komentáři

před 13 minutami, kuncák7 napsal:

Ja preferuji liduprazdno ( nejlépe na dalekej dohled, ideal nejblizsi člověk cca den chůze), ale manželce vadí vic veci ( kopce, z kopce, zima, horske sluníčko,výška, kameny,......). Takže si to dám nekdy sam.

To máš teda hodně složitý, komplikovaný, na druhou stranu o to jednodušší výsledek... moře,pláž,opalovačka,shopping 🙂

Odkaz ke komentáři

V 24. 10. 2024 v 9:28, African napsal:

Micina v servisu na ročním servise, tak jsem si našel pár hodin a zkusím tedy vylézt na ten náš nejvyšší kopec 🤙 Vypadá to na den jak trdlo :guitar:

DSC_7431.JPG

DSC_7427.JPG

DSC_7429.JPG

👍 To musela bejt paráda, to Ti normálně závidim. Já měl teda na Sněžku taky dycky pěkně a samozřejmě mimo sezonu, lidi jsou vopruz.

před 4 hodinami, kuncák7 napsal:

... což nemusí bejt nutně nevýhoda :D

Odkaz ke komentáři

před 7 hodinami, vzduch napsal:

Neteř je šikovná👏Já ale MMA nemusím a už vůbec ne u děvčat. Mně ten  sport připadá jak pouliční bitka, sport bez historie, filozofie, takový "barbarský".

Me taky, ten sport nesnáším. Dle mého to ani sport neni. Ale kecat ji do toho uz dávno nemam v úmyslu. On vyber sportu u ni byl vždy trochu jinej nez bych u devcat čekal. 

• Dát hlas 2
Odkaz ke komentáři

V 4. 10. 2024 v 20:57, African napsal:

Holka se nám rozlezla a už chce zkusit i nějaké ty závody, takže v Listopadu jedeme na první 🤙 Učitel klavíru už tak nadšený není, prý do toho dcerka poslední dobou tluče jak hluchej do vrat 😂 Tak si nejsem úplně jistý, jestli dokáže synchronizovat obojí..

Dceri dodatecne 👍 a dotaz k tomu. V cem leze? Kluk mel doted lezecky z Dekace, takovy backurky, ale uz jsou maly. Bohuzel ted ma velikost na hrane detskych a dospelych cca 35-36 a vyber mi prijde na prd. Teda je to dany i tim, ze se mi nechce davat např. 2,5 tis kdyz to ma na chvili a navic je to u nas spis jen takovy doplnkovy hobby (chodime spolu na bouder v nedeli navecer). Dekac uz nastupnicky nema, resp ma jiny a ty mne moc nepresvedcily. Zkouseli jsme snad vsechny verze od Ocunu a vubec mu nesedely. Tak uplne nevim po cem koukat. Neco od Triopu? Btw ja mam asi 15 let Cobry (samozrejme ne ty samy 😁) a nic neresim. Kdyby te neco napadlo, tak dikes. 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...