African Odesláno 25. října Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října před 25 minutami, kuncák7 napsal: Předpokládám, že jsi sel pěšky? Taky liduprazdno? Tam ja manželku nedostanu Jasný, obřákem nahoru a přes Růžohorky dolů do Pece, liduprázdno Růžohorky cesta opravená, ale mám z toho takový divný pocit, nadělali tam takové schody a myslím že starším lidem to nebude vůbec dělat dobře. Jde o to jestli to šlo udělat jinak když to je ve svahu. Každopádně nahoře taky na tom zapracovali, nové lavice, nové orientační tabule, v obřáku nový ocelový mostek, všude po sezóně mega čisto....jo, je to tam fajnové 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 25. října Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října před 50 minutami, African napsal: Jasný, obřákem nahoru a přes Růžohorky dolů do Pece, liduprázdno Růžohorky cesta opravená, ale mám z toho takový divný pocit, nadělali tam takové schody a myslím že starším lidem to nebude vůbec dělat dobře. Jde o to jestli to šlo udělat jinak když to je ve svahu. Každopádně nahoře taky na tom zapracovali, nové lavice, nové orientační tabule, v obřáku nový ocelový mostek, všude po sezóně mega čisto....jo, je to tam fajnové Mne to tam dolu nedelalo dobre nikdy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 25. října Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října (upraveno) Před hodinou, kuncák7 napsal: Předpokládám, že jsi sel pěšky? Taky liduprazdno? Tam ja manželku nedostanu No jestli jsou podminkou jen lidi, tak myslim ze o vikendu by to mohlo klapnout. Rano jsem slysel provozaka z Lucni a maji jen par volnych mist z patku na sobotu, jinak plno, takze myslim, ze bude nahore naval. Upraveno 25. října uživatelem Prochy68 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 25. října Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října před 3 minutami, Prochy68 napsal: No jestli jsou podminkou jen lidi, tak myslim ze o vikendu by to mohlo klapnout. Rano jsem slysel provozaka z Lucni a maji jen par volnych mist z patku na sobotu, jinak plno, takze myslim, ze bude nahore naval. Ja preferuji liduprazdno ( nejlépe na dalekej dohled, ideal nejblizsi člověk cca den chůze), ale manželce vadí vic veci ( kopce, z kopce, zima, horske sluníčko,výška, kameny,......). Takže si to dám nekdy sam. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 25. října Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října před 5 minutami, Prochy68 napsal: No jestli jsou podminkou jen lidi, tak myslim ze o vikendu by to mohlo klapnout. Rano jsem slysel provozaka z Lucni a maji jen par volnych mist z patku na sobotu, jinak plno, takze myslim, ze bude nahore naval. Víkend a prázdniny jsou jen pro davové masochisty Jedině dopoledne v týdnu mimo sezónu a veškeré volné dny, přes to vlak nejede....a nejlépe když do toho pěkně lije a fouká ať si člověk trochu hrábne, fotek s pěknými výčumy je na internetu až až 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 25. října Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října před 13 minutami, kuncák7 napsal: Ja preferuji liduprazdno ( nejlépe na dalekej dohled, ideal nejblizsi člověk cca den chůze), ale manželce vadí vic veci ( kopce, z kopce, zima, horske sluníčko,výška, kameny,......). Takže si to dám nekdy sam. To máš teda hodně složitý, komplikovaný, na druhou stranu o to jednodušší výsledek... moře,pláž,opalovačka,shopping Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 25. října Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října V 24. 10. 2024 v 9:28, African napsal: Micina v servisu na ročním servise, tak jsem si našel pár hodin a zkusím tedy vylézt na ten náš nejvyšší kopec Vypadá to na den jak trdlo To musela bejt paráda, to Ti normálně závidim. Já měl teda na Sněžku taky dycky pěkně a samozřejmě mimo sezonu, lidi jsou vopruz. před 4 hodinami, kuncák7 napsal: Předpokládám, že jsi sel pěšky? Taky liduprazdno? Tam ja manželku nedostanu ... což nemusí bejt nutně nevýhoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 25. října Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října (upraveno) Když jsem byl naposled na Sněžce, tak tam poláci stavěli nějaké létající talíře. A moc lidí tam fakt nebylo. Upraveno 25. října uživatelem VS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 25. října Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října Ale to už je par let, ani si nedovolim odhadovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 25. října Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října Asi 50 let. A bydlel jsem tam, co Homolkovi. 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 25. října Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října Konečně noc hrůzy dorazila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 25. října Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října před 37 minutami, African napsal: Konečně noc hrůzy dorazila Afri proč Ty sis nevzal masku? 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 25. října Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října před 1 hodinou, Z. Paul napsal: Afri proč Ty sis nevzal masku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. října Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října Penyvajs pico Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 26. října Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října Je tu náramně.... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 2. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu (upraveno) Dorazil kamos a privez darek… potesil moc, i kdyz nepiju . Modri vedi… Upraveno 2. listopadu uživatelem KFL tapatalk to nak rozbil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 2. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu Neter mela dnes večer MMA a znovu vyhrála, parada, skóre ma ted 4:1. Ja tam ale nechodím, mam to zprostředkovaně, neunesl bych to. VID-20241102-WA0005.mp4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 3. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu Neteř je šikovnáJá ale MMA nemusím a už vůbec ne u děvčat. Mně ten sport připadá jak pouliční bitka, sport bez historie, filozofie, takový "barbarský". 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 3. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu před 7 hodinami, vzduch napsal: Neteř je šikovnáJá ale MMA nemusím a už vůbec ne u děvčat. Mně ten sport připadá jak pouliční bitka, sport bez historie, filozofie, takový "barbarský". Me taky, ten sport nesnáším. Dle mého to ani sport neni. Ale kecat ji do toho uz dávno nemam v úmyslu. On vyber sportu u ni byl vždy trochu jinej nez bych u devcat čekal. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 3. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu V 4. 10. 2024 v 20:57, African napsal: Holka se nám rozlezla a už chce zkusit i nějaké ty závody, takže v Listopadu jedeme na první Učitel klavíru už tak nadšený není, prý do toho dcerka poslední dobou tluče jak hluchej do vrat Tak si nejsem úplně jistý, jestli dokáže synchronizovat obojí.. Dceri dodatecne a dotaz k tomu. V cem leze? Kluk mel doted lezecky z Dekace, takovy backurky, ale uz jsou maly. Bohuzel ted ma velikost na hrane detskych a dospelych cca 35-36 a vyber mi prijde na prd. Teda je to dany i tim, ze se mi nechce davat např. 2,5 tis kdyz to ma na chvili a navic je to u nas spis jen takovy doplnkovy hobby (chodime spolu na bouder v nedeli navecer). Dekac uz nastupnicky nema, resp ma jiny a ty mne moc nepresvedcily. Zkouseli jsme snad vsechny verze od Ocunu a vubec mu nesedely. Tak uplne nevim po cem koukat. Neco od Triopu? Btw ja mam asi 15 let Cobry (samozrejme ne ty samy ) a nic neresim. Kdyby te neco napadlo, tak dikes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se