Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dnes už koupil 2 lístky na Ramazottiho!!!! Super dárek pro mandželka! Ať ježuch či narosky! A hned semsiho šel pustit ….. výborně !!!! Mam z krku dárek!!! Jupííííí ! 

Odesláno

Žena a sloník v praxi...

Oběd, kde byly dcery i s hejskama a jeden se podivil něčemu u dcery a já hned "to víš ženský" druhej se znalecky přidal. A já se rozjel v "kritice" bab. Do toho žena, kopnutí do holeně a suše "Nehezky mluvíš o sloníkovi" 😁😁 tak jsem sklapnul...😁

• Haha 9
Odesláno

Po pár vetristých nociach na snehu som našiel nocľah na hrane 50m útesu s parádnym výhľadom. Milujem to!

20250418_171354.thumb.jpg.1a9f8c50cb3d359ca755e725ebe3d29c.jpg

• Like 8
  • Dát hlas 3
Odesláno
  V 18. 4. 2025 v 18:42, DavidLC napsal:

Žena a sloník v praxi...

Oběd, kde byly dcery i s hejskama a jeden se podivil něčemu u dcery a já hned "to víš ženský" druhej se znalecky přidal. A já se rozjel v "kritice" bab. Do toho žena, kopnutí do holeně a suše "Nehezky mluvíš o sloníkovi" 😁😁 tak jsem sklapnul...😁

Rozšířit  

Ty ses novomanzel? Taková školačka chyba 🤣🤣🤣🤣. Ja už držím pusu a dělám, že jsem neslyšel, špatně slyšel, jim, vubec tam nejsem a podobne ( stejně to pak odnesu)

• Haha 3
Odesláno
  V 18. 4. 2025 v 19:13, kuncák7 napsal:

Ty ses novomanzel? Taková školačka chyba 🤣🤣🤣🤣. Ja už držím pusu a dělám, že jsem neslyšel, špatně slyšel, jim, vubec tam nejsem a podobne ( stejně to pak odnesu)

Rozšířit  

To víš,běžně mě neposlouchá doma nikdo, vzaly mě mezi lidi, tak jsem se neuhlídal, ale blesky letěly jen od dcer 😁😁

• Haha 1
Odesláno

Jsem rád, že i s napůl dojebanym kolenem jsem pořád schopnej nějakýho pohybu 🙂

IMG_3045.jpeg

• Like 1
  • Dát hlas 2
Odesláno

Na hřbitově jsem potkal strážce duší …. Jsem rád , že se o ně někdo stará , když příbuzný nemají čas😉

IMG_1991.jpeg

IMG_1989.jpeg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...