horal Odesláno 17. dubna Nahlásit Odesláno 17. dubna V 17. 4. 2025 v 11:16, bluman napsal: @kuncák7 to das Rozšířit Kdo jiný po Bertoldim.
bohus76 Odesláno 17. dubna Nahlásit Odesláno 17. dubna Dnes kluci ze Zlína, výměna prasklého předního skla teď před svátky a za 2,5 hodiny.
FantasticFabio Odesláno 18. dubna Nahlásit Odesláno 18. dubna Dnes už koupil 2 lístky na Ramazottiho!!!! Super dárek pro mandželka! Ať ježuch či narosky! A hned semsiho šel pustit ….. výborně !!!! Mam z krku dárek!!! Jupííííí !
safi Odesláno 18. dubna Nahlásit Odesláno 18. dubna Waygu chlazeny steak v Lidlu. Vykrmeno a bourano v Japonsku. 100g za 350CZK. Za pokus stoji
Irwinek Odesláno 18. dubna Nahlásit Odesláno 18. dubna Úspěšný den - sehnal jsem dvoje kraťasy, dvoje tenisky, sandály, košili a ještě si dal kokosovou zmrzlinu s bílou čokoládou - za dopoledne 1
DavidLC Odesláno 18. dubna Nahlásit Odesláno 18. dubna Žena a sloník v praxi... Oběd, kde byly dcery i s hejskama a jeden se podivil něčemu u dcery a já hned "to víš ženský" druhej se znalecky přidal. A já se rozjel v "kritice" bab. Do toho žena, kopnutí do holeně a suše "Nehezky mluvíš o sloníkovi" tak jsem sklapnul... 9
wawrik Odesláno 18. dubna Nahlásit Odesláno 18. dubna Po pár vetristých nociach na snehu som našiel nocľah na hrane 50m útesu s parádnym výhľadom. Milujem to! 8 3
kuncák7 Odesláno 18. dubna Nahlásit Odesláno 18. dubna V 18. 4. 2025 v 18:42, DavidLC napsal: Žena a sloník v praxi... Oběd, kde byly dcery i s hejskama a jeden se podivil něčemu u dcery a já hned "to víš ženský" druhej se znalecky přidal. A já se rozjel v "kritice" bab. Do toho žena, kopnutí do holeně a suše "Nehezky mluvíš o sloníkovi" tak jsem sklapnul... Rozšířit Ty ses novomanzel? Taková školačka chyba . Ja už držím pusu a dělám, že jsem neslyšel, špatně slyšel, jim, vubec tam nejsem a podobne ( stejně to pak odnesu) 3
DavidLC Odesláno 18. dubna Nahlásit Odesláno 18. dubna V 18. 4. 2025 v 19:13, kuncák7 napsal: Ty ses novomanzel? Taková školačka chyba . Ja už držím pusu a dělám, že jsem neslyšel, špatně slyšel, jim, vubec tam nejsem a podobne ( stejně to pak odnesu) Rozšířit To víš,běžně mě neposlouchá doma nikdo, vzaly mě mezi lidi, tak jsem se neuhlídal, ale blesky letěly jen od dcer 1
Prochy68 Odesláno 19. dubna Nahlásit Odesláno 19. dubna Jsem rád, že i s napůl dojebanym kolenem jsem pořád schopnej nějakýho pohybu 1 2
Prochy68 Odesláno 20. dubna Nahlásit Odesláno 20. dubna V 19. 4. 2025 v 20:30, Ajaj napsal: @Prochy68 - paráda kde jsi pochodil? Rozšířit Tisa, Děčínský Sněžník a ještě kus v Německu.
Jehlan Odesláno 20. dubna Nahlásit Odesláno 20. dubna V 19. 4. 2025 v 18:49, Prochy68 napsal: Jsem rád, že i s napůl dojebanym kolenem jsem pořád schopnej nějakýho pohybu Rozšířit L-Damasko / P-Garmin ?
Prochy68 Odesláno 20. dubna Nahlásit Odesláno 20. dubna V 20. 4. 2025 v 10:49, Jehlan napsal: L-Damasko / P-Garmin ? Rozšířit Yes, ale zatím jen tam kde me nikdo nezná 1
FantasticFabio Odesláno 20. dubna Nahlásit Odesláno 20. dubna Na hřbitově jsem potkal strážce duší …. Jsem rád , že se o ně někdo stará , když příbuzný nemají čas
spineshank Odesláno 25. dubna Nahlásit Odesláno 25. dubna jako potěšilo neskutečně,ale pořád je to daleko https://www.sport.cz/clanek/hokej-extraliga-videomomenty-finale-extraligy-mezi-dynamem-a-kometou-pokracuje-patym-zapasem-5220291#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=sport.sznhp.box&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se