Irwinek Odesláno středa v 15:41 Nahlásit Odesláno středa v 15:41 před 7 hodinami, FantasticFabio napsal: Asi na zahřátí …… nebo na rozpálení? No, chtěli klasicky české řezané - maj tu tmavého kozla a několik světlých - ksiaž a spol takže si usrkly a já šel za číšníci pro Plzeň :-) kdepak polština, to je náhodný shluk samohlásek 3
kuncák7 Odesláno včera v 16:21 Nahlásit Odesláno včera v 16:21 (upraveno) V neděli jsem tu byl zaregistrován 15 let- hodinkove jsem tu dospěl, vybírám už jen s rozmyslem a po dlouhém zvážení,.... Pěkný prd, ale asi mě to furt baví. Upraveno včera v 16:21 uživatelem kuncák7 2 4
kuncák7 Odesláno před 11 hodinami Nahlásit Odesláno před 11 hodinami Den dovoleny, manzelka v nakupaku ( takže na dlouho ) a ja si vytáhl debordelizaci v ložnici. To je paráda, jen tak si kramarit :-)))). 3
bandicoot Odesláno před 10 hodinami Nahlásit Odesláno před 10 hodinami před 36 minutami, kuncák7 napsal: To je paráda, jen tak si kramarit :-)))). Tohle mam taky moc rád. Když je čas, vytáhnu všechny možný edc krámy, kápézetky, nože, hodinkový krámy, věci okolo kvérů…
African Odesláno před 41 minutami Nahlásit Odesláno před 41 minutami Otevírání zahradní chaloupky V baráku nás uvidí zpátky zase po prázdninách, teď už jen to pořádný léto
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se