Irwinek Odesláno 18. června Nahlásit Odesláno 18. června před 7 hodinami, FantasticFabio napsal: Asi na zahřátí …… nebo na rozpálení? No, chtěli klasicky české řezané - maj tu tmavého kozla a několik světlých - ksiaž a spol takže si usrkly a já šel za číšníci pro Plzeň :-) kdepak polština, to je náhodný shluk samohlásek 3
kuncák7 Odesláno 19. června Nahlásit Odesláno 19. června (upraveno) V neděli jsem tu byl zaregistrován 15 let- hodinkove jsem tu dospěl, vybírám už jen s rozmyslem a po dlouhém zvážení,.... Pěkný prd, ale asi mě to furt baví. Upraveno 19. června uživatelem kuncák7 1 1 4
kuncák7 Odesláno 20. června Nahlásit Odesláno 20. června Den dovoleny, manzelka v nakupaku ( takže na dlouho ) a ja si vytáhl debordelizaci v ložnici. To je paráda, jen tak si kramarit :-)))). 4
bandicoot Odesláno 20. června Nahlásit Odesláno 20. června před 36 minutami, kuncák7 napsal: To je paráda, jen tak si kramarit :-)))). Tohle mam taky moc rád. Když je čas, vytáhnu všechny možný edc krámy, kápézetky, nože, hodinkový krámy, věci okolo kvérů…
African Odesláno 20. června Nahlásit Odesláno 20. června Otevírání zahradní chaloupky V baráku nás uvidí zpátky zase po prázdninách, teď už jen to pořádný léto 1 1
zceyee Odesláno 21. června Nahlásit Odesláno 21. června (upraveno) Pořídil jsem tenhle gadget od LaMetric, stranky vyrobce distributora http://www.lametric.cz/ Docela zajimava vec, umi to spoustu veci a trumflo to snad vsechny predchozi hodiny. Objednal jsem druhej i do garaze. Koupil jsem teda z nemeckeho kleinanzeigen za pulku ceny noveho ale displej ma vadne pixely takze bylo treba doobjednat novy LED displej (vyrobce umi za 49€ + 9€ doprava). Pixely co ctu na netu odchazeji bezne po 2 letech cca (do te doby by se melo jednat o zarucni opravu), takze kdyby nekdo zvazoval koupi vemte rozhodne nove. Upraveno 21. června uživatelem zceyee 1
Irwinek Odesláno 21. června Nahlásit Odesláno 21. června Tak z manželčina šopování s tchýní jsem tentokrát nevyšel naprázdno 1
Bert Odesláno 21. června Nahlásit Odesláno 21. června Dnes mne potěšil Mára Holeček. Po té, co před pár lety spojil své jméno s velmi pochybným projektem Chronotechna, a docela jsme si i napsali pár věcí, nyní zabodoval 1 2
Conrad Odesláno 22. června Nahlásit Odesláno 22. června Další kontrola po operaci plic bez ztráty kytičky 4 3
African Odesláno 22. června Nahlásit Odesláno 22. června Počasí jak v Egyptě Akorát nám to už trochu padá a hrozí buřinami... 1 1
safi Odesláno 22. června Nahlásit Odesláno 22. června Dokonalé léto s keramickými Tudory. Aneb co chronomagor neudělá pro fotku s hodinkami. 1
Prochy68 Odesláno 22. června Nahlásit Odesláno 22. června Před hodinou, African napsal: Počasí jak v Egyptě Akorát nám to už trochu padá a hrozí buřinami... Tolik lidí (málo) na koupaku jsem u nás zažil naposledy asi před 30 lety začátkem června při bouřce
Ajaj Odesláno 22. června Nahlásit Odesláno 22. června Už to přišlo před 2 týdny, ale dnes jsem konečně měl trochu času to vybalit
African Odesláno 22. června Nahlásit Odesláno 22. června před 1 hodinou, Hasňa napsal: Krásná plovárna. Kde to je? Parádní, a občas i fajnová muzika tam Ale už to objevili Polínka, mám takový pocit že léto bude celkem full... https://www.koupalo-janovicky.cz/
warann Odesláno 22. června Nahlásit Odesláno 22. června @African wow Janovicky. Tam jsme chodili s harantama, kdyz jsme jezdili na tabor do Olivetina.
African Odesláno 22. června Nahlásit Odesláno 22. června před 26 minutami, warann napsal: @African wow Janovicky. Tam jsme chodili s harantama, kdyz jsme jezdili na tabor do Olivetina. No a to byl ještě asi docela hardcore, voda osm stupňů a plaveme Tábory myslím že už jsou zavřený a je to velká škoda.... 1
Návštěvník eloga Odesláno 26. června Nahlásit Odesláno 26. června Per aspera ad astra - potěšení z toho i5-8500 , původně jsem myslel, že je tam jen sedmičková řada i5. Je to sice již výběh, ale tu W11 to ještě dá. Holt je to starý a věrný pro W10, ale dobrý.
zceyee Odesláno 26. června Nahlásit Odesláno 26. června @eloga Jaaak stary, muj main desktop ma Intel® Core™ i5-8400 × 6 .. nedavno sem ho skladal.
Návštěvník eloga Odesláno 26. června Nahlásit Odesláno 26. června 5 let v provozu ON-LINE everyday 24/7. Má toho dost, ale vydrží až do finiše...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se