gunman Odesláno 14. srpna Nahlásit Odesláno 14. srpna Ubytovaní jsme ve Veselí nad Moravou v Dog in dock..
lub Odesláno 14. srpna Nahlásit Odesláno 14. srpna před 16 hodinami, kuncák7 napsal: Tak pro pobavení, mám další Ta efektivita ve státní správě mě nepřestává fascinovat. U nás na maloměstě často chodím za babama na stavební, celkem se už známe, a mám z toho vždycky smíšené pocity. Na jednu stranu bych některé referenty nakopal do zadku a na druhou je obdivuju, že jsou schopní tuhle nevděčnou práci vůbec dělat. Já bych to nedal.
kuncák7 Odesláno 14. srpna Nahlásit Odesláno 14. srpna před 2 hodinami, lub napsal: Ta efektivita ve státní správě mě nepřestává fascinovat. U nás na maloměstě často chodím za babama na stavební, celkem se už známe, a mám z toho vždycky smíšené pocity. Na jednu stranu bych některé referenty nakopal do zadku a na druhou je obdivuju, že jsou schopní tuhle nevděčnou práci vůbec dělat. Já bych to nedal. Bohužel, to je vsude- polovina lidí tu nemá co dělat ( má to jako výbornou zasivarnu, kde jsi třeba viděl, aby měl jeden či dva pracovníci svého vedouciho?). Tyhle místa se "dedej" musíš někoho znat- žádná odpovědnost, žádné povinnosti. A pak jsou místa, kde bych nebyl ani za Zlatý prase- administrace přestupku či i to stavební. A nebo nesmíš ukázat, že to zvládáš a můžeš víc ( na to ale musíš mít taky povahu ). Ale jak jsem psal, beru to s humorem, jinak by tě trefilo v 51 a to nechci. 2
kuncák7 Odesláno 14. srpna Nahlásit Odesláno 14. srpna před 4 hodinami, gunman napsal: Jsme s kamarády na dovolené, kolem Baťových kanálů jezdíme na koloběžkách od Kostky a pijeme víno. Včera takhle jedu a spokojeně koukám na nohy a zadek holky, co jede přede mnou. Pak mi dojde, že to je má padesátiletá žena Mám to úplně stejně . Manželce bych přál něco podobnýho, ale to by bohužel musela koukat jinam než na mě. 1
bluman Odesláno 14. srpna Nahlásit Odesláno 14. srpna 14 hours ago, gunman said: Jsme s kamarády na dovolené, kolem Baťových kanálů jezdíme na koloběžkách od Kostky a pijeme víno. Včera takhle jedu a spokojeně koukám na nohy a zadek holky, co jede přede mnou. Pak mi dojde, že to je má padesátiletá žena Na Morave maju dobre vino
FantasticFabio Odesláno 18. srpna Nahlásit Odesláno 18. srpna Jesipatuje ňákej vodborník na mraky? Copa je tůto ? 1
kudrnac Odesláno 18. srpna Nahlásit Odesláno 18. srpna Andelske mraky zrovna nad klatovskym soudem?! Pokud se nemylim, uz jsem v Klatovech dlouho nebyl... pokud je to ta ulice k nadrazi... 1
Paw Odesláno 18. srpna Nahlásit Odesláno 18. srpna Lidi víc a víc veřej AI, tohle nebudou krepuskulární mraky ... ono by stačilo si přečíst ten vygenerovanej popis a porovnat s fotkou. Nevím jak to vzniklo, ale je to hezký 1 1
FantasticFabio Odesláno 18. srpna Nahlásit Odesláno 18. srpna před 1 hodinou, kudrnac napsal: Andelske mraky zrovna nad klatovskym soudem?! Pokud se nemylim, uz jsem v Klatovech dlouho nebyl... pokud je to ta ulice k nadrazi... Né to není nad soudem, je to spíš na druhou stranu …. Ten šedivobarákbudova je nyní PČR a za ním je slavný kulturní dům Družba ….na tu dálku bych řekl, že jsou spíš nad OBI
milomac Odesláno 18. srpna Nahlásit Odesláno 18. srpna @FantasticFabio Já bych si představoval, že to se zjevily dvě duše a řekl bych si, Boha jeho, nepi už, vole ... 2
Radek124 Odesláno 18. srpna Nahlásit Odesláno 18. srpna Aby to byly "andělské paprsky" (neboli to co kolegovi výše halucinoval ten prolhanej robot výše), muselo by krz to hlavně svítit. Vzhledem k jinak čisté obloze bych to tipoval na osamocené cirry ve velké výšce...
juk Odesláno 18. srpna Nahlásit Odesláno 18. srpna před 6 hodinami, FantasticFabio napsal: Jesipatuje ňákej vodborník na mraky? Copa je tůto ? A nejsou to spíš dvě peříčka blízko objektivu? 2
Radek124 Odesláno 18. srpna Nahlásit Odesláno 18. srpna (upraveno) @jukZaostřené je na nekonečno, takže peříčka před objektivem fakt ne. A vzhledem k výškám ve kterých se tyhle stratosférické úkazy vyskytují to v tomhle záběru může být klidně 20-40 kilometrů daleko - takže s oním šedým barákem (a městem ve kterém stojí) to nejspíš moc společného mít nebude Upraveno 18. srpna uživatelem Radek124
Radek124 Odesláno 18. srpna Nahlásit Odesláno 18. srpna PS: U nás jsou dnes večer nad obzorem podobné, v trošku větším provedení… 3
FantasticFabio Odesláno 18. srpna Nahlásit Odesláno 18. srpna před 35 minutami, Radek124 napsal: PS: U nás jsou dnes večer nad obzorem podobné, v trošku větším provedení… Toby moch bejt i dračí souboj …. Při troše fantasmagorie….. podpořené ňákým lahodným mokem…….
lukassob Odesláno 18. srpna Nahlásit Odesláno 18. srpna před 1 hodinou, Radek124 napsal: Aby to byly "andělské paprsky" (neboli to co kolegovi výše halucinoval ten prolhanej robot výše), muselo by krz to hlavně svítit. Vzhledem k jinak čisté obloze bych to tipoval na osamocené cirry ve velké výšce... Máš pravdu. Mě zaujaly ty andělské oblaky a zbytek je asi blbost. Příště si to pořádně přečtu... 1
Radek124 Odesláno 18. srpna Nahlásit Odesláno 18. srpna Tak podle dlouholetého plachtaře @paro se tomu úkazu odborně říká "chmurky" - a bývají ve velké výšce na konci silného stoupavého proudu ⇧4-6m/s (což je ve vzduchu jinak neviditelná věc) před 9 hodinami, FantasticFabio napsal: Jesipatuje ňákej vodborník na mraky? Copa je tůto ? 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se