YPO Odesláno středa v 17:32 Nahlásit Odesláno středa v 17:32 Jsou v krabici na půdě. Kluk je jednou prodá za milion a koupí si elektrický auto. 1 2
African Odesláno čtvrtek v 11:33 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 11:33 (upraveno) Nový počítač v kanceláři....furt tomu nevěřím, jak to jde všechno zmenšit. Dali mě ho zezadu na monitor a prý hledej šmudlo.... Upraveno čtvrtek v 11:34 uživatelem African
neuromancer Odesláno pátek v 06:55 Nahlásit Odesláno pátek v 06:55 Že se mně dneska podařilo pro tátu celkem neplánovaně zajistit jeho dlouhodobý sen a mohl se proletět v jeho milovaném P-51 Mustang. P.S. A taky to, že se tam nahoru vůbec vyškrábal, je mu stejně jako tomu letadlu přes 80 15 1 4
Murphy97 Odesláno pátek v 07:00 Nahlásit Odesláno pátek v 07:00 Tak to je krasny, oba jste borci, ty za darek, tata za odvahu a splneni snu 1 1
neuromancer Odesláno pátek v 07:04 Nahlásit Odesláno pátek v 07:04 Díky moc, ujel jsem dneska 600 mil, ale stálo to za to
FantasticFabio Odesláno pátek v 07:05 Nahlásit Odesláno pátek v 07:05 To je super na entou !!!!! Kde se to podařilo ?
FantasticFabio Odesláno pátek v 07:05 Nahlásit Odesláno pátek v 07:05 Právě teď, neuromancer napsal: Díky moc, ujel jsem dneska 600 mil, ale stálo to za to Aha , takže v USA…..
neuromancer Odesláno pátek v 07:07 Nahlásit Odesláno pátek v 07:07 před 2 minutami, FantasticFabio napsal: To je super na entou !!!!! Kde se to podařilo ? https://planesoffame.org/visit/warbird-rides 1
FantasticFabio Odesláno pátek v 07:18 Nahlásit Odesláno pátek v 07:18 před 8 minutami, neuromancer napsal: https://planesoffame.org/visit/warbird-rides Anglicky neumím , jen tak něco z heavy metalu….. ale podle fotek , je to tam úžasné úžasné úžasné !!!! Nikomu nic moc nezávidím, ale tohle tohle nelze nezávidět !!!!! A ten let tím Mustangem , neskutečné !!! 1
obrbobr Odesláno pátek v 10:02 Nahlásit Odesláno pátek v 10:02 před 2 hodinami, neuromancer napsal: Díky moc, ujel jsem dneska 600 mil, ale stálo to za to jestli na kole, tak "klobouček" pane
neuromancer Odesláno pátek v 16:15 Nahlásit Odesláno pátek v 16:15 před 6 hodinami, obrbobr napsal: jestli na kole, tak "klobouček" pane Kolo nemám P.S. Taky mě ještě potěšilo, že i v korektní Kalifornii je prostor pro černý humor 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se