Návštěvník Odesláno 8. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2020 Ten jak bude v dosahu, tak se bude klidit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 8. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2020 A mám doma inženýrku. Letošní náročný akademický rok pro nás z poloviny končí. Žena dnes a dcera na Masaryčce do měsíce. Uff, a potom chvíli klid a nastoupí ta mladší. To teprve vysoké školství zapláče Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 8. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2020 před 18 minutami, Radimk napsal: A mám doma inženýrku. Letošní náročný akademický rok pro nás z poloviny končí. Žena dnes a dcera na Masaryčce do měsíce. Uff, a potom chvíli klid a nastoupí ta mladší. To teprve vysoké školství zapláče Mám tam obě starší a můžu ti říct, že vysoké školství už pláče :-)). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 8. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2020 před 2 hodinami, Roman I. napsal: Takova blbost. Už dlouho jsem chtěl hůl na špacíry do lesa. Tak jsem ufik větev z náletového javoru, obrousil, ozdobil, kamarád udělal kovanou špici a voila, už s ní dělám parádu. Je delší, po rameno, abych nevypadal jako dědek. No vida, máš bodec, už nejsi divný chodec... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 8. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2020 (upraveno) 2 x omluva Upraveno 8. července 2020 uživatelem horal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 8. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2020 Vrátil jsem se z dovolené od Jablunkova, nachozeno cca 60 km a noha po zlomenině drží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 8. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2020 před 46 minutami, Kapo napsal: Vrátil jsem se z dovolené od Jablunkova, nachozeno cca 60 km a noha po zlomenině drží. A jak se Ti líbilo v tom kraji? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 8. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2020 Moc se líbilo, docela vyšlo počasí, ale než jsme se vyškrábali na hřeben tak jsme si mákli. Kopečky já rád, u nás je maximálně Pálava. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 8. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2020 před 4 hodinami, Roman I. napsal: Ten jak bude v dosahu, tak se bude klidit To je hnusná hůl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 9. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2020 V 8. 7. 2020 v 16:26, Roman I. napsal: Takova blbost. Už dlouho jsem chtěl hůl na špacíry do lesa. Tak jsem ufik větev z náletového javoru, obrousil, ozdobil, kamarád udělal kovanou špici a voila, už s ní dělám parádu. Je delší, po rameno, abych nevypadal jako dědek. Jeden maník na netu se tebou inspiroval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 9. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2020 Já mám trochu delší.Kousek pod bradu. Dnes jsme byli s paní na vejšlapu a já jdu rychleji než ona s pejskem. Takže jsem na ně občas čekal. Okamžitě jsem vychytal úhel podseknutí a opíral se o ni jak kluci od výkopů o lopatu. Bezva. @milis. Hul je pekna. Jestli chces, tak ti taky takovou udelam. Jestli mas furt chabrus zada, tak se s ni muzes k staru belhat po Hradci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 10. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2020 A když bude držkovat tak mu tou holí ty záda "opravíš " Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 10. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2020 Mně se už líbí, je moc hezká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 10. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2020 Před hodinou, Zmizík napsal: Mně se už líbí, je moc hezká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 11. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2020 V 9. 7. 2020 v 20:20, moco napsal: Jeden maník na netu se tebou inspiroval Vic jich je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 11. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2020 V 6. 7. 2020 v 19:10, Jan Procházka napsal: Krásný, slunečný a pro mě důležitý prodloužený víkend v horách. Načerpal jsem plno energie a všechno dopadlo jak jsem doufal. Část na úspěchu má i zdejší člen long, který mě vybavil tou nejdůležitější proprietou pro tento výlet. Díky Míro, líbí se moc! Jsem nějak příliš zaměstnán ! Chodim sem málo. Mám radost, že vše dobře dopadlo a trefili jsme to společně . Paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2020 (upraveno) První lekce za námi, děti z koní úplně paf, mám z nich radost Holka už se po pěti km trochu kroutila, ale dala to. Za čtrnáct dní repeté, a já si snad vezmu taky koníčka...úplně mě to lákalo a jak se říká, nejhezčí pohled na svět je právě z koňského hřbetu Upraveno 13. července 2020 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 13. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2020 nábor do Jízdní Policie? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2020 Před hodinou, pebe napsal: nábor do Jízdní Policie? A jó, vypadá to tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 13. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2020 (upraveno) To je nějakej poloviční kůň ale ne? Nebo máš děsně velký děti Upraveno 13. července 2020 uživatelem dawe009 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se