Irwinek Odesláno 20. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2021 Krásné ráno, i když výlet už končí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 20. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2021 V 19. 6. 2021 v 12:52, bohus76 napsal: Jako strojařinu dělám,ale s tímto zkušenosti nemám. Přeju ti ať to vydrží nějaké to století. Dej fotku stroje, ať se pokochám, díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 21. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2021 Dnes mě lékařka na onkolologii vyřadila z evidence Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 21. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2021 gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 21. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2021 Děkuji, můžu chodit simulovat zase jinam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 21. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2021 před 5 minutami, DavidLC napsal: Děkuji, můžu chodit simulovat zase jinam Tak to je supr . Jen jsem si myslel, ze na pravidelny kontroly se chodi uz nafurt? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 21. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2021 před 1 hodinou, DavidLC napsal: Dnes mě lékařka na onkolologii vyřadila z evidence Gratuluju - Tobě i doktorům! (Znám ten pocit, konec dispenzarizace po 15 letech, už jsou to dva roky - letí to...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 21. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2021 Před hodinou, warann napsal: Tak to je supr . Jen jsem si myslel, ze na pravidelny kontroly se chodi uz nafurt? Mám chodit už jen k obvodnímu na pravidelné "servisní" prohlídky. Jak píše kolega níže, 15 let a jsi schopen, odveden Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 21. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2021 před 31 minutami, sery.vlk napsal: Gratuluju - Tobě i doktorům! (Znám ten pocit, konec dispenzarizace po 15 letech, už jsou to dva roky - letí to...) Díky, no bylo to spíš na nich, ale já si to užívám (to tedy znáš taky) . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 21. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2021 Krásné pondělní ráno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 21. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2021 Před hodinou, DavidLC napsal: Mám chodit už jen k obvodnímu na pravidelné "servisní" prohlídky. Jak píše kolega níže, 15 let a jsi schopen, odveden OK, dík. Jestli je 15 let obecná norma, tak mám ještě mraky času ;-). Každopádně good news. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 21. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2021 Co to? To včerejší buřiny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 21. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2021 před 4 hodinami, DavidLC napsal: Dnes mě lékařka na onkolologii vyřadila z evidence Moc GRATULUJI!!!, mě primář vyřadil už v prosinci a pár týdnu zpět jsem po velkým boji dostal zpět svou Zdravotní klasifikaci “A” - schopen bez omezení /Armáda/ a zbavil se tak “C” - schopen s omezením. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 21. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2021 @Irwinek Vysusit a odbahnit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eLzyx Odesláno 21. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2021 (upraveno) před 7 hodinami, Irwinek napsal: Krásné pondělní ráno se mi stalo něco podobného 2 roky zpátky, mi volá šéf, že jestli vadí, že mi fest prší do serverovny. Že tam teda dal kýble, ale ... Nakonec jsme z racků sundali boční plechy a použili je jako dodatečnou střechu nad servery, když ta střecha, co měla být střechou, selhala. Naštěstí nic neodešlo. Veškerou vlhkost dokázala odčerpat klimatizace (tam mám speciál s aktivním řízením vlhkosti vzduchu, občas je sranda sledovat jak se z toho valí studená mlha), do které teda taky teklo proudem. Jediná věc, na kterou jsem volal servis byla dva dny nová kopírka na leasing. Neměl jsem odvahu ji zapnout, když jsme z ní vylili kýbl vody. Funguje dodnes. Upraveno 21. června 2021 uživatelem eLzyx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 21. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2021 před 6 hodinami, warann napsal: OK, dík. Jestli je 15 let obecná norma, tak mám ještě mraky času ;-). Každopádně good news. Dobře že jsou ty mraky času Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 21. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2021 před 6 hodinami, Z. Paul napsal: Moc GRATULUJI!!!, mě primář vyřadil už v prosinci a pár týdnu zpět jsem po velkým boji dostal zpět svou Zdravotní klasifikaci “A” - schopen bez omezení /Armáda/ a zbavil se tak “C” - schopen s omezením. Díky Voják se stará, voják má přeju a užívej ve zdraví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cema Odesláno 21. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2021 před 9 hodinami, DavidLC napsal: Děkuji, můžu chodit simulovat zase jinam Tak co tam máš dál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 21. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2021 Před hodinou, cema napsal: Tak co tam máš dál. Neboj, doženeš mě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 21. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2021 před 9 hodinami, Irwinek napsal: Krásné pondělní ráno Len 2 switche? Akoze, nepotesi, tomu sa povie dobre vymyslena serverovna... . Ale mohlo byt aj horsie, keby bol ten rack plny bladeov tak pises do ineho vlakna. Tie switche to asi aj rozchodia, ak to nieje nejake moc dolezite pouzite. Co asi nieje, inak by tam nenaprsalo, vsakze :). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se