Moty Odesláno 10. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 10. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2022 před 25 minutami, Xenomorfus napsal: Jo, dneska.... Takhle draha neni ani Verva na Jizni Spojce v Praze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 10. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2022 To jsou ceny jak na Chrono24 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 10. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2022 Asi koupim par litru do trezoru. A nesundam folie… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 10. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2022 Jo, dneska.... To je reál? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan156 Odesláno 10. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2022 před 3 hodinami, nizkotucnytvaroh napsal: Píšu skutečně fotila, ne byla naklicovana každopádně tady mě spíš baví spodní část cedule kde bych s chutí dopsal slůvko "za" resp "nově Verva ZA 100" ...a máme revoluci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 10. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2022 Před hodinou, nickolas napsal: Asi koupim par litru do trezoru. A nesundam folie… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 10. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 10. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2022 před 3 hodinami, Hasňa napsal: před 4 hodinami, Xenomorfus napsal: Jo, dneska.... .... To je reál? Jo. Pumpa kousek od Plzne. Ovsem zda to i na pumpe opravdu za to uctuji, nezjisten. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M10 Odesláno 10. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan7 Odesláno 11. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 11. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2022 Karel Rott, Židovské vtipy: V jedné krčmě se potkali tři potulní rytíři. Popili, pojedli a po chvíli si začali vyprávět historky. "Jednou jsem byl na nebezpečné výpravě," začal Francouz, "a cestoval jsem nehostinnou krajinou. Už mi došly všechny zásoby jídla i vody, kůň padl vysílením, nakonec jsem dorazil k horskému jezeru. Chtěl jsem se napít, ale na břehu jezera byl drak. Bojoval jsem s ním z posledních sil. Nakonec jsem ho přemohl, ale přišel jsem v boji o ruku." "To já jsem byl jednou na nebezpečné výpravě," navázal Angličan, "a cestoval jsem pouští. Už mi došly všechny zásoby jídla i vody, kůň padl vysílením, nakonec jsem dorazil k oáze. Chtěl jsem se napít, ale u nádrže byl drak. Bojoval jsem s ním z posledních sil. Nakonec jsem ho přemohl, ale přišel jsem v boji o ruku a o nohu." "To já jsem byl jednou na velmi nebezpečné výpravě," přidal se Žid, "a cestoval jsem pralesem a pak i pouští. Už mi došly všechny zásoby jídla i vody, osel padl vysílením, nakonec jsem dorazil ke studánce. Chtěl jsem se napít, ale v cestě stál drak." "Počkej," přeruší ho spolustolovníci, "vždyť nemáš jediný šrám!" "Nechte mě domluvit. Zeptal jsem se draka, jestli se můžu napít a on odpověděl: 'Beze všeho.'" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 11. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2022 před 2 hodinami, Jan7 napsal: Teď jsi odhalil skutečný význam označení okupantů - Začátečníci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 11. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 11. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 11. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2022 Starý, ale aktuální. Putin na odbavení na letišti ve Francii. Destination? Paris. Ocupation? Not yet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milda21 Odesláno 11. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 11. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 11. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2022 před 5 minutami, Lynx12 napsal: Jak to, že ne? Vždyť stojí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 11. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2022 Je to dobry.. nikde zastavka v Cesku.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se