klobadysek Odesláno 5. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2022 V 3. 4. 2022 v 22:38, dr.sphinx napsal: Jako dítě jsem strávil docela dost času dojížděním busem od vlaku na chatu. Tohle je přesně styl fórů, který mívali autobusáci vylepený různě po velíně svojí karosy. Fór slabý, ale prdelka nádherná... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dykmore Odesláno 5. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2022 Já to mám přesně naopak, na ten zadek jsem se ani nepodíval, soustředil jsem se jen na drsný text. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 5. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2022 Já to mám přesně naopak, na ten zadek jsem se ani nepodíval, soustředil jsem se jen na drsný text.Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 5. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2022 před 8 hodinami, orol napsal: Hmm, tohle je teda ruskej humor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 5. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2022 Jooo, to si dycky vzpomenu na kreslenou karikaturu z roku 1939, kdyz zacala "talvisota". Jak na tom kopci stoji dva finsti vojaci na lyzich a koukaji do udoli, kde se vali ruske hordy. A pod tim je text (volne prelozeno): "Boze, takovejch rusu, kam to vsechno pohrbime?!?" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 5. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2022 před 7 minutami, Xenomorfus napsal: Jooo, to si dycky vzpomenu na kreslenou karikaturu z roku 1939, kdyz zacala "talvisota". Jak na tom kopci stoji dva finsti vojaci na lyzich a koukaji do udoli, kde se vali ruske hordy. A pod tim je text (volne prelozeno): "Boze, takovejch rusu, kam to vsechno pohrbime?!?" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 5. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2022 Před hodinou, Xenomorfus napsal: Jooo, to si dycky vzpomenu na kreslenou karikaturu z roku 1939, kdyz zacala "talvisota". Jak na tom kopci stoji dva finsti vojaci na lyzich a koukaji do udoli, kde se vali ruske hordy. A pod tim je text (volne prelozeno): "Boze, takovejch rusu, kam to vsechno pohrbime?!?" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 6. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2022 1945 - ruští vojáci poprvé vidí splachovací záchod 1968 - ruští vojáci poprvé vidí splachovací záchod 2022 - ruští vojáci poprvé vidí splachovací záchod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 6. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 6. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2022 no tvl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 6. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2022 Asi jsem divnej, ale něco mi tam neštymuje ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 6. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 6. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2022 před 6 minutami, Frostie napsal: To souvisí s těma bačkorama, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 6. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2022 @nizkotucnytvaroh tak trochu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ohrenstein Odesláno 6. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2022 Před hodinou, nizkotucnytvaroh napsal: Asi jsem divnej, ale něco mi tam neštymuje ... Čistě anatomicky díry maj bejt pod vocasem. Jinak jsou to pouhý bačkory. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Odesláno 6. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2022 před 5 hodinami, Frostie napsal: Od té doby co je zakázán sex se zvířaty, funguje pořad "Farmář hledá ženu" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 6. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2022 ...jo, asi jak kamos ze Stare Vsi vypravel, jak jeho soused zemedelec si nasel babu pres "seznamku". Sem ptam jestli nejakou tu, na kterou sou reklamy a na to mi odvetil: " Ne, na Agroportale" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 6. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2022 Borci, tohle nejde asi jinam napsat. Sedím v hospodě v jednom městyse u Prahy. Vedle u stolu borec v teplácích valí klíny do hlavy jedné nebohé kavce a snaží se jí namluvit, že ten kšeft s pozemkama s ekozatezi je naprosto košer, a že z toho vyloupnou 400 míčů. No Ty p-čo, devadesátky jsou zpět!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 6. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2022 před 21 hodinami, Xenomorfus napsal: Jooo, to si dycky vzpomenu na kreslenou karikaturu z roku 1939, kdyz zacala "talvisota". Jak na tom kopci stoji dva finsti vojaci na lyzich a koukaji do udoli, kde se vali ruske hordy. A pod tim je text (volne prelozeno): "Boze, takovejch rusu, kam to vsechno pohrbime?!?" Tak mi to nedalo, citát jsem našel, ale obrázek jen tento (určitě ale bude ve víc verzích), každopádně dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 6. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2022 před 24 minutami, warann napsal: Tak mi to nedalo, citát jsem našel, ale obrázek jen tento (určitě ale bude ve víc verzích), každopádně dobrý. Díkec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se