Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Teď jsem si uvědomil, jestli kandidáti na budoucich setkáních nebudou mít problém, když budou zachyceni kamerou s osobou podezřelou z hospodářské kriminality.😇

V poslední době s tím pár politiků už mělo problémy...........

Návštěvník Chilliluk
Odesláno

Připadá to ještě někomu tak strašně vtipný? 😄

Odesláno

Okay mi posílá taburet. Odeslali ho docela dávno a koukám teď - bylo to den po narozeni Krista nebo den po jeho ukřižování? Jsem neznaboh tak nevím db29f2900919681796c8df201f308a7f.jpg
:(

Odesláno
před 17 minutami, exBURN napsal:

Okay mi posílá taburet. Odeslali ho docela dávno a koukám teď - bylo to den po narozeni Krista nebo den po jeho ukřižování? Jsem neznaboh tak nevím

Narodil se Kristus pán, veselme se.

Odesláno
před 6 minutami, Waya03 napsal:

Narodil se Kristus pán, veselme se.

Ty vole nestraš mě. Pro jistotu běžím do dílny pro kladivo a hřeby. To víš, ať jsem připravenej 🙂

Odesláno
před 55 minutami, Bert napsal:

Ty vole nestraš mě. Pro jistotu běžím do dílny pro kladivo a hřeby. To víš, ať jsem připravenej 🙂

No tfuj. Manuálne špinavé prace takéhoto charakteru zásadne prenechávame iným. Nezaškodí ale pripraviť vopred podkladné dôvodové správy a mediálnu palebnú prípravu.

Nedalo mi, ale ďalej by som v tejto téme nepokračoval, humor sa ľahko preklopí do žumpy...

Odesláno
Před hodinou, Bert napsal:

S klincami to uz vraj raz nevyslo, ja by som volil nieco bezpecnejsie, nech uz je pokoj.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...