Gustaf Odesláno 8. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna Poslední dva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 8. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna Jeden trochu černější... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 8. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna Nový duet v podání Andrea Bocelliho a Mariky Gombitové s názvem Vidím Tě jak přicházíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 8. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 8. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna Táto stavebnica je super....hodila by sa mi na moj projekt, ktory by som si chcel zavesit doma nad dvere..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna Wow, už to první je pecka, ale tuning krucifixu pro vyznavače adrenalinu mě dostal PS: Je fajn žít v části světa, kde podobné vtípky nesmete fundamentalistická bouře "rouhání - sáhli nám na proroka!", nebo vztahovačně-progresivistický překlad "ukřižuj si svého ..." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna před 2 hodinami, warann napsal: Začal bych to prodávat i s jinými figurkami. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ONYX servis hodinek Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna Hm...třeba Bejbiše!? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna Hmmm, taková roztomilá šibenička se sadou figurek "politických elit" poslední dekády by musela frčet jak víno i bez dotací Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna před 9 hodinami, warann napsal: Parada...! To by mohla byt cela serie, treba upal si Husa atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna Honzo, a zitra ho sem das zase? Promin, to neslo..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna před 5 minutami, Murphy97 napsal: Honzo, a zitra ho sem das zase? Promin, to neslo..... Prohlížel jsem to zpátky a neviděl jsem to. Tak jsem pitomec. Mea culpa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna Dyť jsi ho tam dal ty! A ještě na stejné stránce. To už je skoro pamětihodnost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna Dvakrat to je ještě nic, pamatuju jak sem někdo dal ten stejnej vtip i třikrát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna před 9 minutami, Waya03 napsal: Dvakrat to je ještě nic, pamatuju jak sem někdo dal ten stejnej vtip i třikrát Doufám že nemyslíš "Sloníka"? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna (upraveno) před 22 minutami, Radek124 napsal: Doufám že nemyslíš "Sloníka"? O sloníkovi znám jeden super vtip, znáte ho taky? Potkají se dva kamarádi. - Jak se máš? Dlouho jsem tě neviděl - Výborně, člověče, pořídil jsem si slona. - Slona? Co s ním? - To je ti báječná věc. O krmení se nemusím starat, spase mi trávník, takže ho mám jak golfový hřiště, umeje mi auto, děti si ním hrají. No fakt skvělý. - To zní dobře. Na kolik přijde takovej slon? - Tak většinou kolem třiceti tisíc, ale že jsi to ty, prodám ti ho za dvacet. - Fajn, domluveno Potkají se po pár týdnech - Teda ty jsi mi dal! Trávník zdupanej, stromy olámaný, všude samý hovno, rozsednul mi auto, děti se ho bojej a manželka se chce rozvádět! - Nehezky mluvíš o sloníkovi, takhle ho neprodáš... Upraveno 9. ledna uživatelem Lamiczka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbobr Odesláno 10. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna před 8 hodinami, nickolas napsal: Dyť jsi ho tam dal ty! A ještě na stejné stránce. To už je skoro pamětihodnost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se