geometr Odesláno 7. června Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června Já to říkám furt, že my chlapi řešíme všechny problémy světa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 7. června Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června před 2 hodinami, geometr napsal: Já to říkám furt, že my chlapi řešíme všechny problémy světa. Ja ted poslouchal nejakej krimi podcast, kde nejakej uchyl v 80. letech zabil pri vykradacce u Dvou kocek kuchare a usek mu vobe ruce. A ty hospode zacali rikat Pacifik. 2 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 8. června Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června Mozna spis do vlakna Jak dorucuje postak u vas… 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 9. června Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června V 7. 6. 2024 v 17:22, Xenomorfus napsal: Brečím tesat do kamene Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lassie Odesláno 9. června Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 9. června Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Huty92 Odesláno 9. června Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června @Gustaf ten me nedavno take pekne rozsekal a porad mi prijde vtipny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 10. června Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 10. června Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června Asi top povolební hláška Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 10. června Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června Jeden dlouhý Sedí chlápek u baru a všimne si, že po něm pokukujou dvě nádherný blondýny, co seděj těsně vedle sebe a pořád se hihňaj. Tak jim pošle panáky, pak si přisedne, daj se do řeči, vtipy padaj a chlápek nakonec vybalí, jestli by jedna z nich nešla k němu domů. Holky se smějou a řikaj: „No my bysme i šly, ale je tady jeden problém – my jsme siamský dvojčata, jsme srostlý tuhle v rameni.“ A chlápek nato: „No a co kdybyste šly obě?“ Holky souhlasí a jdou s ním domů. Tam se svlíknou, lehnou si na postel a chlápek na jednu z nich skočí a začne s ní strašně řádit. S tou druhou to trošku škube, ale v podstatě se trošku nudí, tak se rozhlíží kolem a vidí, že chlápek má na skříni trombón. Tak mu řiká: „Hele, já se tu trošku nudím, nepodal bys mi zatím ten trombón?“ Chlápek teda sleze z tý první, sundá ze skříně trombón, podá ho tý druhý a zase skočí na tu první. Ta druhá si navlíkne trombón a začne hrát: TU-TU, tu-tu, TU-TU a tak dál, zatímco ten chlápek šíleně řádí s tou první. O týden později jdou holky kolem jeho domu. Jedna šťouchne do tý druhý a řiká: „Hele, tady bydlí ten chlápek, jak jsme u něj strávily noc, to bylo dobrý, ne? Že bysme ho zaskočily pozdravit?“ Ta druhá zapochybuje: „No já nevím. Myslíš, že si nás ještě bude pamatovat?“ 2 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 10. června Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června To je konina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 10. června Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června před 2 hodinami, Duke650 napsal: Super: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno 11. června Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června Tohle mě fakt pobavilo 1 2 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 12. června Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června (upraveno) whatsapp-video-2024-06-12-um-080525-a33be696-5u2mxnad-online-video-cuttercom_2lBeyOUQ.mp4 WTF? Prislo mi na wocap, ale netusim souvislosti. Jako vsichni si mysli, ze ja treba mam jednoduchej zivot, ale to vubec neni pravda, jo, ja svuj zivot ztracim v cekani a je to masakr. Cekam na taxika, pak nez me ten taxikar nekam doveze, pak cekam na tu manikuru v salone az bude ready, cekam na aperol v restauraci, a ted treba pul roku cekam na svuj novy Rolex, az me z toho boli vsechno. Ja bych to opravdu nikomu neprala. Upraveno 12. června uživatelem sibirnaya 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 12. června Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června @sibirnaya je to prosímtě satira. Na Instagramu je účet Vlad Drahota kde tohle jede. I několik známých herců. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 12. června Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června Kurva skoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 12. června Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června Tak ono to funguje i díky tomu, že je v tom kus reality a podobný archetypy lidi existují. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 12. června Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 13. června Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 1 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stuky Odesláno 13. června Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června Ukradeno z Xka: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se