Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

před 2 hodinami, geometr napsal:

:default_biggrin: Já to říkám furt, že my chlapi řešíme všechny problémy světa.

Ja ted poslouchal nejakej krimi podcast, kde nejakej uchyl v 80. letech zabil pri vykradacce u Dvou kocek kuchare a usek mu vobe ruce. A ty hospode zacali rikat Pacifik.

• Like 2
  • Haha 1
  • Dát hlas 2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jeden dlouhý 

Sedí chlápek u baru a všimne si, že po něm pokukujou dvě nádherný blondýny, co seděj těsně vedle sebe a pořád se hihňaj. Tak jim pošle panáky, pak si přisedne, daj se do řeči, vtipy padaj a chlápek nakonec vybalí, jestli by jedna z nich nešla k němu domů. Holky se smějou a řikaj:

„No my bysme i šly, ale je tady jeden problém – my jsme siamský dvojčata, jsme srostlý tuhle v rameni.“

A chlápek nato: „No a co kdybyste šly obě?“

Holky souhlasí a jdou s ním domů. Tam se svlíknou, lehnou si na postel a chlápek na jednu z nich skočí a začne s ní strašně řádit. S tou druhou to trošku škube, ale v podstatě se trošku nudí, tak se rozhlíží kolem a vidí, že chlápek má na skříni trombón. Tak mu řiká: „Hele, já se tu trošku nudím, nepodal bys mi zatím ten trombón?“

Chlápek teda sleze z tý první, sundá ze skříně trombón, podá ho tý druhý a zase skočí na tu první. Ta druhá si navlíkne trombón a začne hrát: TU-TU, tu-tu, TU-TU a tak dál, zatímco ten chlápek šíleně řádí s tou první.

O týden později jdou holky kolem jeho domu. Jedna šťouchne do tý druhý a řiká: „Hele, tady bydlí ten chlápek, jak jsme u něj strávily noc, to bylo dobrý, ne? Že bysme ho zaskočily pozdravit?“ Ta druhá zapochybuje: „No já nevím. Myslíš, že si nás ještě bude pamatovat?“

• Like 2
  • Haha 1
  • Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

WTF? Prislo mi na wocap, ale netusim souvislosti. Jako vsichni si mysli, ze ja treba mam jednoduchej zivot, ale to vubec neni pravda, jo, ja svuj zivot ztracim v cekani a je to masakr. Cekam na taxika, pak nez me ten taxikar nekam doveze, pak cekam na tu manikuru v salone az bude ready, cekam na aperol v restauraci, a ted treba pul roku cekam na svuj novy Rolex, az me z toho boli vsechno. Ja bych to opravdu nikomu neprala.

Upraveno uživatelem sibirnaya
  • Haha 2
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...