beerlao Odesláno 7. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2021 před 3 hodinami, parnistroj napsal: Ten je hodne hustej, respekt :))) před 5 hodinami, financ napsal: drsnější Paní která se o mě jako malého starala takhle bohužel dopadla našli ji po asi třech dnech když si nepřebírala obědy které ji vozily ,nedovolila se pomoci.... Velmi vzdělaná a destignovaná dáma to byla ,cest její památce..... Pro někoho to sranda moc není,přejí vám at vás nebo vaše blízké to nepotká ,musel jsem...toto je pubertalní a cynické ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parnistroj Odesláno 7. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2021 Před hodinou, beerlao napsal: Paní která se o mě jako malého starala takhle bohužel dopadla našli ji po asi třech dnech když si nepřebírala obědy které ji vozily ,nedovolila se pomoci.... Velmi vzdělaná a destignovaná dáma to byla ,cest její památce..... Pro někoho to sranda moc není,přejí vám at vás nebo vaše blízké to nepotká ,musel jsem...toto je pubertalní a cynické ... Neni to pubertalni a cynicke. Rika se tomu cerny humor a neni to zamereny na zadnou konkretni osobu. V podstate to vychazi ze vzdoru: vim, ze se smrtkou nic nezmuzu, ale aspon se tomu vysmeju. Ale neni to pro kazdeho, wtz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jsilver Odesláno 7. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 7. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2021 Ja mam taky kapku tlustejsi manzelku, je to pubertalni a cynicke a zadam o smazani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 7. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2021 před 5 hodinami, beerlao napsal: Paní která se o mě jako malého starala takhle bohužel dopadla našli ji po asi třech dnech když si nepřebírala obědy které ji vozily ,nedovolila se pomoci.... Velmi vzdělaná a destignovaná dáma to byla ,cest její památce..... Pro někoho to sranda moc není,přejí vám at vás nebo vaše blízké to nepotká ,musel jsem...toto je pubertalní a cynické ... Musíš chodit diskutovat jinam no. Tady nikdo tu Tvoji paní neznal a navíc je to tady samý debil a blbeček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 7. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2021 Na to se nedá nereagovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 7. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 7. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2021 Luxusní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 7. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2021 Malá Vemolova asi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 7. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2021 před 2 minutami, Gustaf napsal: Malá Vemolova asi... Teď sem vážně chvíli dumal, jestli Lela, Lili, Lulu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 7. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2021 Malá Vemolova asi...Ne ne, to je ona známá Musilová - Vebrová Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 7. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2021 před 9 minutami, bandicoot napsal: Teď sem vážně chvíli dumal, jestli Lela, Lili, Lulu... Jj, přesně.... Teletubbies po Česku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 7. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2021 před 2 hodinami, long napsal: Musíš chodit diskutovat jinam no. Tady nikdo tu Tvoji paní neznal a navíc je to tady samý debil a blbeček Hele neber si mně do huby, jóóó! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 7. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2021 https://www.idnes.cz/plzen/zpravy/tachov-voda-rad-plyn-kotel-vymena-policie-kutil.A210106_165952_plzen-zpravy_vb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
323GT Odesláno 7. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2021 před 56 minutami, Frostie napsal: Ne ne, to je ona známá Musilová - Vebrová S tou by měl co dělat, ta byla jak dvě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 7. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2021 před 8 hodinami, beerlao napsal: Paní která se o mě jako malého starala takhle bohužel dopadla našli ji po asi třech dnech když si nepřebírala obědy které ji vozily ,nedovolila se pomoci.... Velmi vzdělaná a destignovaná dáma to byla ,cest její památce..... Pro někoho to sranda moc není,přejí vám at vás nebo vaše blízké to nepotká ,musel jsem...toto je pubertalní a cynické ... Tohle vlákno se jmenuje humor, až se to bude jmenovat kdo jak umřel, budu to brát vážně. Sorry A ať nejsem mimo téma, jeden aktuální Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 7. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2021 Hooo, ten je taky hustej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 7. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2021 Za 71 let , 7. ledna 2092 se na americké základně Olympia na Měsíci narodí Ellen Ripleyová, budoucí zástupce velitele na nákladní vlečné lodi třídy M, USCSS Nostromo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 7. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2021 lol tak ten je vynikajici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 7. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2021 Tak to je fakt za 100 bodou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se