Hasňa Odesláno 24. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZJ Odesláno 24. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2020 před 18 hodinami, Zlý Jabko napsal: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 24. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2020 ...A stale mu to jezdi Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yed69 Odesláno 25. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2020 V 24. 6. 2020 v 14:35, ZJ napsal: Co ti na tom přijde vtipného? Chtěl bych to pochopit. Pototýkám, že ho mám rád a líbí se mi i ta písnička. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 25. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2020 před 8 hodinami, yed69 napsal: Co ti na tom přijde vtipného? Chtěl bych to pochopit. Pototýkám, že ho mám rád a líbí se mi i ta písnička. Mozna je vtipne jak uz jen vykrada sam sebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 26. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2020 Ale no tak...to bylo trošku křečovité. Ukaž mi muzikanta, který po x albech nevykrádá sám sebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elloco Odesláno 26. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2020 Pravdou je, že mnoho kapel už vypadá jako svůj vlastní revival. U Landy bych řekl, že jde spíš o text a tam těžko něco namítat - proti obsahu. Jistě, pravda se nemusí líbit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 26. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2020 To bude zase politicka diskuse. Mam Landu taky rad, pisnicka fajn, ale ten klip mohl byt lepsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sněhulák Odesláno 26. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2020 On už si neříká Žito? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 26. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2020 před 5 minutami, Sněhulák napsal: On už si neříká Žito? Ne, projekt Žito skončil po marketingovým a ekonomickým propadáku. Landa to vysvětlil myslím ze v DVTV teď někdy. Na cely projekt potřeboval 200 mega a dostal 10, i tak do toho šel. A nevyšlo to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sněhulák Odesláno 26. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2020 před 2 minutami, Z. Paul napsal: Ne, projekt Žito skončil po marketingovým a ekonomickým propadáku. Landa to vysvětlil myslím ze v DVTV teď někdy. Na cely projekt potřeboval 200 mega a dostal 10, i tak do toho šel. A nevyšlo to. Mě to překvapuje. Díky za info, zkusím ten rozhovor s ním najít, ať si zlepším náladu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 26. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 26. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2020 Když bůh tvořil člověka: "Ještě přidám jeden malý prst na noze."Anděl:"A na co?"Bůh:"Kvůli nábytku."Anděl:"Nábytku?" Bůh:"Věř mi, bude legrace!" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 26. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
markwagner Odesláno 26. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 26. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2020 Přesouvání vody v moři https://tv.idnes.cz/spolecnost/katerina-bartkova-instagram-more-priliv-odliv-hladina-nemecko-zabava-ceska-hladina.V200626_095003_idnestv_vrsa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 26. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2020 před 30 minutami, Liqid napsal: Přesouvání vody v moři https://tv.idnes.cz/spolecnost/katerina-bartkova-instagram-more-priliv-odliv-hladina-nemecko-zabava-ceska-hladina.V200626_095003_idnestv_vrsa jj, to jsem si taky říkal, jestli má v palici tak nachcáno nebo je to nějakej moderní mediální tah...Asi tomu nerozumím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 26. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2020 No von ten tatik tomu taky moc nepomoh, jak má potřebu to komentovat. Holka teď bude na mušce, takže už někde bylo jak omylem koupila slaný buráky, umyla ve vodě a usušila v troubě. Influencerka jak hovado. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 27. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2020 Takhle nasráno má v hlavě většina těch “influencerů” To bych i pochopil, dementů bylo vždycky dost, ale že se čim dál víc oslavujou a předevšim jim to okolí čím dál tím víc žere bez špetky sebereflexe, to už kousnout nedokážu. Je to realita, ale tedy vstávaj mi i chlupy na chlupech... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 27. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2020 Ja jsem optimista, verim ze to je fejk... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se