knihomol Odesláno 12. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2021 A vyhledavac Altavista Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 12. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2021 před 7 minutami, knihomol napsal: A vyhledavac Altavista To ste vsetci nejaki mladi... alebo sa kazdy dostal k netu tak neskoro? Hodne dlhu dobu som browsoval cez VT-100, OS Open-VMS, textovy browser Lynx. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 12. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2021 Chlapci chlapci.. kdo ste svoji novou 386tkou nevyhodili pri jejim skladani pojistky v cely ulici, ste hovno internetisti A co tak 5 1/4” diskety s rocketmanem do Merkuru na monochromatickym zelenym monitoru, hm? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knihomol Odesláno 12. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2021 Moje prvni PC bylo 486/DX2 66Mhz, VLB, 540MB HDD, 14” Samtron. Predtim PMD, IQ151, Commodore C64 a Hlavne ATARI 800 XL! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 12. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2021 Pet a ctvrtky jsme meli ve skoly.. 3 a pulky diskety jsem pak mel i doma na prvni 386.. :-) ..ale stejne nejvetsi vopruz byla pozdeji instalace windows nebo office z disket.. kdyz ti dvanacta disketa zahlasila "chyba cteni"... :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 12. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2021 Tak od humoru jsme koukám raz dva na zcela jiném oddělení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plattfuss Odesláno 12. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2021 tak pustim spravny podmaz... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 12. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2021 Prej diskety. Takovej výdobytek moderních technologií. Já nahrával programy do ZX Spektra z magnetofonovejch kazet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 12. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2021 ...a posílal dálnopisy z děrných pásků Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 12. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2021 před 21 minutami, petr_cha napsal: Pet a ctvrtky jsme meli ve skoly.. 3 a pulky diskety jsem pak mel i doma na prvni 386.. ..ale stejne nejvetsi vopruz byla pozdeji instalace windows nebo office z disket.. kdyz ti dvanacta disketa zahlasila "chyba cteni"... :-)) Kto je generál Failure a prečo číta moje disky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 12. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2021 Pche, kozy Samanthy Fox načítaný z magneťáku .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 12. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2021 Mortal kombat 2 byl tuším na 4 diskety, trojka až pak na dvacet... A to se mi už nikdy nepovedlo ukrást... Po čtvrtém pokusu jsme to vzdali... Ale začínal jsem na moon patrol na didaktiku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 12. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2021 před 5 minutami, McStinger napsal: Kto je generál Failure a prečo číta moje disky? No, to je přece brácha generála Attorneyho .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papen Odesláno 12. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2021 (upraveno) Zacatky u kamarada v baraku na tomto, pripojene k cernobile tv Upraveno 12. dubna 2021 uživatelem papen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 12. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2021 Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudson10 Odesláno 12. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2021 před 32 minutami, siwi napsal: ...a posílal dálnopisy z děrných pásků Měl jsem taky počítač na stole v práci v roce 1987 od ICL a pomyslel jsem si : Tohle přece nemůže mit budoucnost. Spletl jsem se.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikca Odesláno 12. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2021 Seznam zprávy zvolily vhodný obrázek k článku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 12. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2021 Hlasku "R Tape Loading Error" si asi budu pamatovat do konce zivota. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 12. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2021 před 9 minutami, Hudson10 napsal: Měl jsem taky počítač na stole v práci v roce 1987 od ICL a pomyslel jsem si : Tohle přece nemůže mit budoucnost. Spletl jsem se.. Taky jsem ho měl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 12. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2021 před 6 hodinami, Thomas napsal: Cikán a běloch bydlí vedle sebe ve stejných bytech. Oba dva se rozhodnou ty byty prodat. Běloch vyhodí cenu na 3 miliony Kč, ale dozví se, že cikán ten svůj prodává za 6 milionů. Nasupeně tedy dojde k cikánovi a povídá: "Jak to, že prodáváš ten stejný byt za dvakrát větší cenu?!" "Protože vedle mě nebydlí cikáni!" Dík, jsem si díky tomu po letech vzpomněl na klasiku se stejným strojkem: Byli dva bratři, jeden byl partyzán a druhý sloužil u SS. Skončila válka a oba bratři nastoupili jako soustružníci v ČKD. Za 10 let bratr partyzán stále stojí u svého soustruhu, bratr od SS je mistrem. Za dalších 10 let bratr partyzán stojí u soustruhu, bratr od SS je vedoucím provozu. Za dalších 10 let bratr partyzán stále u soustruhu, bratr od SS je ředitelem ČKD. Slaví se 40 výročí Slovenského národního povstání a bratr partyzán, který je stále soustružníkem v ČKD i bratr od SS, který je ministrem průmyslu jsou pozváni na slavnost k tomuto výročí. Sejdou se u skleničky a bratr partyzán se ptá: "Jak je možné, že já, s mou minulostí pořád stojím u toho blbého soustruhu, a ty s tvou minulostí jsi ministr?" Bratr od SS odpoví: "Víš, celej vtip je v kádrovejch materiálech. Já měl bratra partyzána, ale ty jsi měl bratra u SS." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se