Radek124 Odesláno 15. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2022 (upraveno) @JoyStick Ekonomická encyklopedie 2122: od roku 2022 švýcarská firma Rolex přešla od výroby náramkových hodinek k prodeji jejich tištěných katalogů a kryptoměnových poukazů na místo v neveřejném pořadníku, protože akcionáři schválený vzorec pro každoroční růst ziskovosti korporace definitivně snížil fyzickou produkci většiny nabízených modelů pod 1 kus na trhu ročně Upraveno 15. ledna 2022 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 15. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2022 @Radek124 Tohle je fakt vtipná story o JLC, ale je to svázanejch 10 obrázků a bohužel ani debilní 1,1MB soubor to neumí neskurvit. Přestává mě bavit na chronomag nahrávat jakýkoliv obrázky, ta kvalita je fakt tragická. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 15. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2022 Rolex uvolni coskoro apku do mobilu... ta bude zdarma, ale aby ukazovala cas so skinom nejakeho modelu, budes si musiet v online aukcii vydrazit prislusny NFT. Chronomagor bude moct mat celu svoju oblubenu kolekciu vzdy so sebou a odpadnu problemy s lestenim a ocucanymi bonbonmi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 16. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2022 před 12 hodinami, JoyStick napsal: @Radek124 Tohle je fakt vtipná story o JLC, ale je to svázanejch 10 obrázků a bohužel ani debilní 1,1MB soubor to neumí neskurvit. Přestává mě bavit na chronomag nahrávat jakýkoliv obrázky, ta kvalita je fakt tragická. @adasek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 16. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2022 @JoyStick Omlouvám se jestli je to Tvoje vlastní fotka - ale pokud je k ní někde kvalitnější online zdroj, tak proč jej sem místo uploadu (i Bert musí za každý MB fórků platit) a brblání nad resamplingem prostě nenalinkovat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 16. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2022 @Radek124 Je to v tomto případě “moje” slátanina těch 10 obrázků, protože vkládat sem deseti obrázkový příběh mi nepřišlo úplně vhodné. Mimo jiné z toho důvodu co píšeš. Nevytvořil jsem ho, jen jsem ho dal do “prezentovatelné” formy. Jasně, mohl jsem to dát na imgur nebo clickpix nebo jinou službu a dát sem link, ale to mi také jaksi nepřišlo jako úplně vhodná cesta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 17. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 17. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 17. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 18. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2022 Tohle urcite patri sem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra.palas Odesláno 19. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 20. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 20. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 20. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2022 A navíc fat pork... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 20. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2022 @Duke650 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 20. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2022 Ten prvni je spise do vlakna "Rozvod" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 20. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2022 před 1 hodinou, Xenomorfus napsal: Ten prvni je spise do vlakna "Rozvod" Může to někdo přeložit pro ty co nejsou z Karlových Varů? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 20. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2022 .... No, a jaké máte ještě problémy? .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artesia Odesláno 20. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2022 Mám za muže tankistu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 20. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2022 ...No a ten třetí jsou "zabawki" s rozbuškou granátu: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se