KralJan Odesláno 20. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2022 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 20. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2022 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 20. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2022 @tikzot asi nějaký antivaxer nebo konspirátor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 20. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2022 Asi jo a že jich tady u nás je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 20. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2022 Zrovna v pátek se mi na navigaci VW (!) objevilo červené hlášení, že jede auto v protisměru po 4/D4. Ale byl jsem ještě asi 10 km daleko a odbočoval jsem, tak nevím, jak moc aktuální ta zpráva byla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 20. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2022 (upraveno) Auta v protismeru jsou celkem bezna vec, ve ctvrtek v DE hlasili v radiu auto v protismeru na A6 ve smeru na Plzen. Stane se, jedno jsem uz take potkal, nastesti byl cas reagovat. Ale clovek je slusne v soku pak no. edit: https://www.adac.de/verkehr/verkehrssicherheit/gefahrensituation/geisterfahrer/ "1732 Meldungen zu Geisterfahrern zählten 2020 die ADAC Verkehrsexperten auf Autobahnen." .. a kdyz si clovek spocita kolik je to denne, divim se ze jsem jich nepotkal daleko vic. Upraveno 20. března 2022 uživatelem zceyee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 20. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2022 Přesně. V německých rádiích je hlášení o autu v protisměru docela běžná věc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 20. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2022 A na tu navigaci se ta hláška dostane jak? Je to nějaká RDS informace? Jenom mě to zajímá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 20. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2022 @geometrhttps://wiki.openstreetmap.org/wiki/TMC/Event_Code_List Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 20. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2022 Jasně TMC/RDS přijímač, dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 20. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2022 před 1 hodinou, geometr napsal: A na tu navigaci se ta hláška dostane jak? Je to nějaká RDS informace? Jenom mě to zajímá. Treba Waze hlasi lecos, i hustou mlhu a prejety zvire. Jde to pres mobilni data. Klasice stare gps-only navigace to samozrejme neumi. Jsou to data uzivatelu... premejslim, kdo by hlasil auto v protismeru... No, Zelena vlna to hlasi v radiu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 20. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2022 před 5 hodinami, Muffik napsal: Zrovna v pátek se mi na navigaci VW (!) objevilo červené hlášení, že jede auto v protisměru po 4/D4. Ale byl jsem ještě asi 10 km daleko a odbočoval jsem, tak nevím, jak moc aktuální ta zpráva byla. Jj, mě se to zobrazilo taky. Docela jsem čuměl, tohle se mi tam ještě nikdy nezobrazilo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 20. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2022 Funguje to na autach uz hadam 20 rokov. TMC, predpokladam ze ak ma auto (poslednych 20 rokov) GPS/navi, tak prijima aj toto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arkham Odesláno 20. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2022 před 12 minutami, odjinud napsal: Treba Waze hlasi lecos, i hustou mlhu a prejety zvire. Jde to pres mobilni data. Klasice stare gps-only navigace to samozrejme neumi. Jsou to data uzivatelu... premejslim, kdo by hlasil auto v protismeru... No, Zelena vlna to hlasi v radiu. Nebylo by od věci kdyby to Waze přidalo k těm stávajícím hláškám, tuhle navigaci má většina dálničních nomádů puštěnou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 20. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2022 před 8 hodinami, Muffik napsal: Zrovna v pátek se mi na navigaci VW (!) objevilo červené hlášení, že jede auto v protisměru po 4/D4. Ale byl jsem ještě asi 10 km daleko a odbočoval jsem, tak nevím, jak moc aktuální ta zpráva byla. Kdyby jen jedno....všechny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 20. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2022 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan7 Odesláno 21. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2022 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VendoL Odesláno 21. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2022 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 21. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2022 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan7 Odesláno 22. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2022 (upraveno) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 22. března 2022 uživatelem Jan7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se