borp18 Odesláno 4. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2022 Teď jsem si uvědomil, jestli kandidáti na budoucich setkáních nebudou mít problém, když budou zachyceni kamerou s osobou podezřelou z hospodářské kriminality. V poslední době s tím pár politiků už mělo problémy........... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johny357 Odesláno 4. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2022 (upraveno) Upraveno 4. listopadu 2022 uživatelem johny357 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pospec Odesláno 4. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 4. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2022 Připadá to ještě někomu tak strašně vtipný? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Sandman Odesláno 4. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathann Odesláno 5. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2022 Lekce z historie.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 5. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2022 @Leviathann Jen aby nám po té "lekci" nezůstalo nové präsidentské motto na standartě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 5. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M10 Odesláno 5. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 5. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 5. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2022 před 20 hodinami, Chilliluk napsal: Připadá to ještě někomu tak strašně vtipný? Jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 7. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2022 Okay mi posílá taburet. Odeslali ho docela dávno a koukám teď - bylo to den po narozeni Krista nebo den po jeho ukřižování? Jsem neznaboh tak nevím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 7. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2022 před 17 minutami, exBURN napsal: Okay mi posílá taburet. Odeslali ho docela dávno a koukám teď - bylo to den po narozeni Krista nebo den po jeho ukřižování? Jsem neznaboh tak nevím Narodil se Kristus pán, veselme se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 7. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2022 No jo, ale to by pak mělo být 24.12. Jako tohle normálně generuje spoustu otázek a nikdo nezná odpověď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 7. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2022 před 6 minutami, Waya03 napsal: Narodil se Kristus pán, veselme se. Ty vole nestraš mě. Pro jistotu běžím do dílny pro kladivo a hřeby. To víš, ať jsem připravenej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 7. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2022 před 10 minutami, Bert napsal: Ty vole nestraš mě. Pro jistotu běžím do dílny pro kladivo a hřeby. To víš, ať jsem připravenej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M109 Odesláno 7. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2022 před 55 minutami, Bert napsal: Ty vole nestraš mě. Pro jistotu běžím do dílny pro kladivo a hřeby. To víš, ať jsem připravenej No tfuj. Manuálne špinavé prace takéhoto charakteru zásadne prenechávame iným. Nezaškodí ale pripraviť vopred podkladné dôvodové správy a mediálnu palebnú prípravu. Nedalo mi, ale ďalej by som v tejto téme nepokračoval, humor sa ľahko preklopí do žumpy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 7. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2022 Pritom se prej narodil v lete a datum 24. 12. je vymysleny.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 7. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2022 Před hodinou, Bert napsal: Ty vole nestraš mě. Pro jistotu běžím do dílny pro kladivo a hřeby. To víš, ať jsem připravenej S klincami to uz vraj raz nevyslo, ja by som volil nieco bezpecnejsie, nech uz je pokoj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 7. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se