Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 11,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

@Lucky LucasoOno to takhle samostatně vyfocené opravdu vyzní jako asociální parking, můj plecháč to samozřejmě není ale je otázka jak to tam vypadalo když tam dotyčný zajížděl. Sám už jsem takhle v garážích mockrát viděl situace kdy z jedné strany "volného místa" stál moped a z druhé naštorc postavené nacackané SUV nebo dodávka (aneb hlavně si ten poklad neodřít o sloup!), takže ze žluťáska by se i po takovémhle zaparkování ještě soukali přes spolujezdce...

Upraveno uživatelem Radek124
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 3 hodinami, Radek124 napsal:

@Lucky LucasoOno to takhle samostatně vyfocené opravdu vyzní jako asociální parking, můj plecháč to samozřejmě není ale je otázka jak to tam vypadalo když tam dotyčný zajížděl. Sám už jsem takhle v garážích mockrát viděl situace kdy z jedné strany "volného místa" stál moped a z druhé naštorc postavené nacackané SUV nebo dodávka (aneb hlavně si ten poklad neodřít o sloup!), takže ze žluťáska by se i po takovémhle zaparkování ještě soukali přes spolujezdce...

Jo jasne. Jsou situace, kdy se to jinak neda. Ale ja byl u toho, kdyz pani od auta odchazela a nikdo jinej tam nebyl. Koukla na jednu stranu,pak na druhou a zjevne usoudila, ze je to v poradku a odkracela. A kdyz jsem rekl "jako vazne?" Tak se jen usklibla a delala, ze tam neni. A blondynka to nebyla. 🙂

Odkaz ke komentáři

před 3 hodinami, dykmore napsal:

A kdo nezná chronomag, řeší to na místě vzkazem pěkně od srdíčka...

Fotor_168510555660476.jpg

Jsem si chtel koupit samolepky s timhle napisem a lepit to u nas pred barakem na celni okno, aby to fakt nikdo neprehlidl. Ale pak jsem si rekl, ze je to skoda penez a casu, pac tem dementum by to nedoslo ani kdybys jim to vytetoval na celo 🙂

Odkaz ke komentáři

Pohled z druhý strany.

Pokud máš starou plechovku, tak ano do jisté míry je toto nepochopitelné. Avšak po mé poslední zkušenosti s těsným parkingem před tenisovou halou, parkuji jen středem na čáru.

On mi nikdo těch 100 táců za lakování z Vás mravokárců nedá a mě to platit opakovaně taky nebaví.  Přičemž jsem nabyl pocit, že čím lepší mám vůz, tak tím větší je to magnet na dementy. 

Závěrem, ještě že mám pojišťovnu, která se při druhé události nechala už dost prosit a nakonec stejně jistá část šla za mnou.

Odkaz ke komentáři

Zrovna vcera me hejtili kolegove, ze jsem parkoval pres caru. A to zcela zamerne, parkovaci mista miniaturni, u miaty mam jen jedny (podotykam dlouhe dvere) a sam jsem s nima nebezpecnej, jak jsou dlouhe a nemuzu se z toho auta se 192 cm vysoukat, tak uz se mi stalo, ze jsem dvakrat jebnul sousedovi do auta. Nastesti je s nim normalni domluva, ale kolegovi to udelat nechci, kor kdyz bylo parkoviste totalne predimenzovane... 

A o dementech, co to udelali mne a nenapsali papirek za sklo ani nemluvim, na to uz jsem zvyklej...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...