Conrad Odesláno 19. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2023 (upraveno) před 22 hodinami, warann napsal: tím bych teda nechtěl trpět Strašnej život nevědět jaké mám pohlaví, co mám sežrat a ještě trpět decidofobií zda se mám přilepit k vozovce nebo polejt barvou Monu Lisu. Upraveno 19. prosince 2023 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 19. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2023 Toto fakt zveřejnil slovenský Kaufland nebo je to fejk? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 19. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 20. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2023 V 18. 12. 2023 v 21:08, nickolas napsal: Strach objednat si v restauraci? No to mam taky. Proto si s kumpanama objednavame koralku navzajem…abychom to doma meli na koho svest To je strach z manželky. To je jiný sport. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 20. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2023 V 18. 12. 2023 v 21:08, nickolas napsal: Strach objednat si v restauraci? No to mam taky. Proto si s kumpanama objednavame koralku navzajem…abychom to doma meli na koho svest Tak vcera se u nas stavili znami se synem, cca 19 let. Prisla rec na tenhle clanek a on hned, ze to souhlasi, ze to tak proste je. Tak jsme na nej vsichni vyvalili voci, von se rozesmal, ze jeho se to fakt netyka ale u vrstevniku to vnima jako beznou vec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 20. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2023 (upraveno) před 15 minutami, warann napsal: Tak vcera se u nas stavili znami se synem, cca 19 let. Prisla rec na tenhle clanek a on hned, ze to souhlasi, ze to tak proste je. Tak jsme na nej vsichni vyvalili voci, von se rozesmal, ze jeho se to fakt netyka ale u vrstevniku to vnima jako beznou vec. Já nemám rád takový ty pindy o vojně, jak dělala z chlapců chlapy...ale říkám si, co by tam takové snowflakes dělaly... edit: pravopis Upraveno 20. prosince 2023 uživatelem Tondaa73 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 20. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2023 před 26 minutami, Tondaa73 napsal: Já nemám rád takový ty pindy o vojně, jak dělala z chlapců chlapy...ale říkám si, co by tam takové snowflakes dělaly... edit: pravopis Přilepily by se k tanku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 20. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2023 před 37 minutami, Tondaa73 napsal: Já nemám rád takový ty pindy o vojně, jak dělala z chlapců chlapy...ale říkám si, co by tam takové snowflakes dělaly... edit: pravopis ..hranolky starejm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 20. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2023 (upraveno) Nechci se nikoho zastavat, ale mám k tomu dvě poznámky: 1) článek mluví o průzkumu v US (neříkám že v Česku to nebude, ale není to tak obvyklý), kde ta kultura objednávání způsobuje tiky i mně 2) plivat na mladší generaci je zvyk tradujici přes generace, tzn i vy co jste dnes ostřílení fotři jste kdysi pravděpodobně byli pro starších generaci za blbečky a měkoty. Tak na to myslete. Jo a k otázce co by dělali na vojně - třeba programovali a řídili bezpilotní drony. No joke, stačí se podívat kdo že začátku války pomáhal UA vojákům se zaškolením. Upraveno 20. prosince 2023 uživatelem ragu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 20. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 20. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2023 před 12 hodinami, Lynx12 napsal: jestli vojebali jenom podlahu tak 165, na podlahu jich padlo min. 20 budovali-li poctivě ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 20. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2023 před 40 minutami, Tomak napsal: Přilepily by se k tanku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 20. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2023 před 57 minutami, ragu napsal: Nechci se nikoho zastavat, ale mám k tomu dvě poznámky: 1) článek mluví o průzkumu v US (neříkám že v Česku to nebude, ale není to tak obvyklý), kde ta kultura objednávání způsobuje tiky i mně 2) plivat na mladší generaci je zvyk tradujici přes generace, tzn i vy co jste dnes ostřílení fotři jste kdysi pravděpodobně byli pro starších generaci za blbečky a měkoty. Tak na to myslete. Jo a k otázce co by dělali na vojně - třeba programovali a řídili bezpilotní drony. No joke, stačí se podívat kdo že začátku války pomáhal UA vojákům se zaškolením. ad 1) Warrann psal o synovi známých, ale jasně, primárně to bylo o USA ad 2)souhlas A poznámka o vojně platila na povinnou voj. službu, o dnešní profesionální armádě nepochybuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 20. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2023 No hele, podle mě další věc co válka na Ukrajině ukázala je, že když je potřeba, lidi se umí adaptovat. Bojuje tam spousta kluků (a holek) co ještě dva roky zpátky seděli za počítačem a programovali. Co se vojny týče, vždycky mi to přišlo jako píčovina. Kdo chce na vojnu, jde to dělat profesionálně nebo si vybere něco jako aktivní zálohy. Jinak sorry za zasírání humoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 20. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2023 Před hodinou, Tomak napsal: Přilepily by se k tanku Však v tomhle byl inkluzivní už South Park Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 20. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2023 Jj... Hlasky: "Řítí se na nás" a "Kryjte se za negry" se stalo kultem ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 20. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2023 před 2 hodinami, Xenomorfus napsal: Jj... Hlasky: "Řítí se na nás" a "Kryjte se za negry" se stalo kultem ;-). Přesně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 20. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2023 před 42 minutami, Gustaf napsal: Přesně a ještě "skrčit se a přikrejt" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 20. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2023 Jo jo, ohledně "povinných inkluzí" doteď s oblibou cituju generálskou hlášku z briefingu "I don't listen to hiphop!" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 20. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2023 před 7 hodinami, M.K. napsal: Však v tomhle byl inkluzivní už South Park Typ aktivní ochrany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se