Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

před 22 hodinami, warann napsal:

Strašnej život nevědět jaké mám pohlaví, co mám sežrat a ještě trpět  decidofobií  zda se mám přilepit k vozovce nebo polejt barvou Monu  Lisu.

Upraveno uživatelem Conrad
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 18. 12. 2023 v 21:08, nickolas napsal:

Strach objednat si v restauraci? No to mam taky. Proto si s kumpanama objednavame koralku navzajem…abychom to doma meli na koho svest 😂

Tak vcera se u nas stavili znami se synem, cca 19 let. Prisla rec na tenhle clanek a on hned, ze to souhlasi, ze to tak proste je. Tak jsme na nej vsichni vyvalili voci, von se rozesmal, ze jeho se to fakt netyka ale u vrstevniku to vnima jako beznou vec. 

Odkaz ke komentáři

před 15 minutami, warann napsal:

Tak vcera se u nas stavili znami se synem, cca 19 let. Prisla rec na tenhle clanek a on hned, ze to souhlasi, ze to tak proste je. Tak jsme na nej vsichni vyvalili voci, von se rozesmal, ze jeho se to fakt netyka ale u vrstevniku to vnima jako beznou vec. 

Já nemám rád takový ty pindy o vojně, jak dělala z chlapců chlapy...ale říkám si, co by tam takové snowflakes dělaly...

edit: pravopis 🙂

Upraveno uživatelem Tondaa73
Odkaz ke komentáři

Nechci se nikoho zastavat, ale mám k tomu dvě poznámky:

1) článek mluví o průzkumu v US (neříkám že v Česku to nebude, ale není to tak obvyklý), kde ta kultura objednávání způsobuje tiky i mně

IMG_3711.thumb.jpeg.d0dc61905c4141d9bff7b9192b4f008b.jpeg

2) plivat na mladší generaci je zvyk tradujici přes generace, tzn i vy co jste dnes ostřílení fotři jste kdysi pravděpodobně byli pro starších generaci za blbečky a měkoty. Tak na to myslete.

Jo a k otázce co by dělali na vojně - třeba programovali a řídili bezpilotní drony. No joke, stačí se podívat kdo že začátku války pomáhal UA vojákům se zaškolením.

Upraveno uživatelem ragu
Odkaz ke komentáři

před 57 minutami, ragu napsal:

Nechci se nikoho zastavat, ale mám k tomu dvě poznámky:

1) článek mluví o průzkumu v US (neříkám že v Česku to nebude, ale není to tak obvyklý), kde ta kultura objednávání způsobuje tiky i mně

IMG_3711.thumb.jpeg.d0dc61905c4141d9bff7b9192b4f008b.jpeg

2) plivat na mladší generaci je zvyk tradujici přes generace, tzn i vy co jste dnes ostřílení fotři jste kdysi pravděpodobně byli pro starších generaci za blbečky a měkoty. Tak na to myslete.

Jo a k otázce co by dělali na vojně - třeba programovali a řídili bezpilotní drony. No joke, stačí se podívat kdo že začátku války pomáhal UA vojákům se zaškolením.

ad 1) Warrann psal o synovi známých, ale jasně, primárně to bylo o USA

ad 2)souhlas

A poznámka o vojně platila na povinnou voj. službu, o dnešní profesionální armádě nepochybuji. 🙂

Odkaz ke komentáři

No hele, podle mě další věc co válka na Ukrajině ukázala je, že když je potřeba, lidi se umí adaptovat. Bojuje tam spousta kluků (a holek) co ještě dva roky zpátky seděli za počítačem a programovali. Co se vojny týče, vždycky mi to přišlo jako píčovina. Kdo chce na vojnu, jde to dělat profesionálně nebo si vybere něco jako aktivní zálohy.
Jinak sorry za zasírání humoru.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...