budulinekcz Odesláno 19. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna Jste ho chudáka vyplašili předčasně, takhle se nedozvíme .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 19. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna máte štěstí, že jedu kolem. Přátele o mě říkají, že jsem expert Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 19. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna (upraveno) ..dyť sem to o 7 příspěvků výš říkal...za chvilku to bude jako sloník Ajaj: Upraveno 19. ledna uživatelem Kamil.K Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 19. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna Časy jsou zlé Kamile Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 19. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna (upraveno) ...ani nevíš, kolikrát jsem to už slyšelBohušu, koza se ti oběsila! Upraveno 19. ledna uživatelem Kamil.K Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 19. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna před 54 minutami, Ajaj napsal: máte štěstí, že jedu kolem. Přátele o mě říkají, že jsem expert Jarojetu, ale venku furt zima.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 19. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna před 53 minutami, Kamil.K napsal: ...ani nevíš, kolikrát jsem to už slyšelBohušu, koza se ti oběsila! Kozenka Moja prý kamarádi,pche Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 19. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna před 48 minutami, DavidLC napsal: Jarojetu, ale venku furt zima.... Jeste to mohl bejt tenhle: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 19. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna před 2 hodinami, jarojetu napsal: Porusil jsem snad nejaka pravidla? Kazdy se obcas nudi, a ja se dnes nudim tady Ano porušil. Kdo to po Tobě má mazat? Ban na neurčito. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 19. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna (upraveno) Tak dost, hoši! Nasereme ho a nic nám neprodá. ...edit: sakra, Bert byl rychlejší. Upraveno 19. ledna uživatelem Kamil.K Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 19. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna zrovna jsem si říkal, že asi bude něco na prodej jinak, víte co je teplejší než léto? JARO! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomTomTom Odesláno 19. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna Jaro letos nebude... legendární obrázek. Nemáte ho někdo? Nenašel jsem ho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 19. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna musis si vypnout bezpecne vyhledavani ze jsi to ty, tak jsem ho nasel... fakt nekecam... fakt jsem ho googlil... prisaham Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomTomTom Odesláno 19. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 19. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna Jaro uz nebude, nejvyšší ho zrušil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 19. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna Bude rovnou Leto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 19. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna Pánové, od toho je ignore list. U nějakejch 15ti jedinců už ani nevím, proč jsem je tam fouknul. Ani na jarouše už si za čas nevzpomenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 19. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna Jaro je nazpět! Borci, Vy, co jste sledovali slovní průjem našeho již bývalého člena, vězte: dostal jsem mail (který sem nemohu vkopírovat, protože listovní tajemství) ve kterém mi Jaro tvrdí, že nic neporušil, ať mu to celé vysvětlím, a že má rozjetý obchod, ať mu dám mail na prodávajícího ..... Mne z toho borce fakt jebne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 19. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna (upraveno) Nikde jsem se v pravidlech při registraci nedočetl, že by ses na fóru neměl chovat jako úplnej blbec. Asi Ti tenhle bod vypadl. E: V principu nechápu, kde pramení jeho pocit, že mu snad dlužíš nějaké vysvětlování. To měli na práci jeho rodiče v průběhu výchovy. Upraveno 19. ledna uživatelem Americkej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 19. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna ...ale je faktem, že jarojetu je polyhistor, alespoň zvonku to tak vyzeralo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se