Jump to content

Recommended Posts

Posted
Před hodinou, Bert napsal:

Jaro je nazpět! 

Borci, Vy, co jste sledovali slovní průjem našeho již bývalého člena, vězte: dostal jsem mail (který sem nemohu vkopírovat, protože listovní tajemství) ve kterém mi Jaro tvrdí, že nic neporušil, ať mu to celé vysvětlím, a že má rozjetý obchod, ať mu dám mail na prodávajícího ..... Mne z toho borce fakt jebne.

Pak, že Jaro nebude😋

Posted
V 18. 1. 2024 v 16:26, eloga napsal:

Ruská velmoc je když máte:

• nejvíce dětí na jeden banán
  • nejvíce rodin na jedno splachovací WC
  • nejvíce nakradených praček z cizího území
  • nejvíce nemocnic na jeden kohoutek teplé vody
  • nejvíce nakladených min na cizí území
  • největší vojenské ztráty na světě za 2 roky
  • nejvíce tesařů a nástěnkářů, pracujících na novém tanku
  • nejvíce vražd v Evropě
  • nejvíce otrav novičokem a padajících lidí z oken

Rozdíl mezi librou, rublem a dolarem je když za 1 dolar si koupíte libru sušených rublů

Z hlediska korupce 143 . stát na světě. Prostě je to "velmoc". 🤠☕

Dějiny Ruska v jedné větě: "a potom se to zhoršilo..."

Pan Lavrov si objednává letenku.

Přejete si sedět u okna?

Neprovokuj!

Posted
před 3 minutami, PepaSFI napsal:

seš tady špatně, to patří do fashion

to je pozvánka do fashion vlákna 

Posted (edited)

Vede Mojzis svuj vyvoleny narod z Egypta, na novem miste se jich pta: "Tak co, zustaneme? Libi se vam tady? "Ne, nelibi, nejak divne to tady smrdi."

Jdou dal, po dalsich 2 dnech: "A co tady, zustaneme?" "Ne, tady to taky nejak smrdi."

Jdou tedy dale, a Mojzis zase: "Tak tady, ano?" "Ano, zustaneme - tady nic nesmrdi."

...a tak maji Zide cisty vzduch - a Arabove ropu.

*                                           *                                            *

Dva vesničtí faráři se potkávají každou neděli, když jedou na kole každý do svého kostela sloužit ranní mši. Jednoho rána ale, takhle někdy v květnu jde jeden z farářů pěšky. Ten druhý se ho ptá:„Copak se stalo s tvým kolem?“ A ten první odpoví: „No, obávám se, že mi ho někdo z mých farníků ukradl...“ „To je neuvěřitelné! Ale počkej, něco mě napadlo. Jestli chceš poznat toho nečestného farníka, tak až budeš za chvíli sloužit mši, udělej jim pořádně přísné kázání, v němž probereš podrobně desatero přikázání. A když budeš u kapitoly „Nepokradeš“, tak se odmlč a upřeně se dívej na celé shromáždění a viníka určitě poznáš.“ Příští týden se oba faráři opět setkají a tentokrát jedou na kolech oba dva. „Aaaha, vidím, že moje rada se neminula účinkem“, zvolá radostně ten rádce. Druhý farář odpoví: „Nnnoo... jak se to vezme. Udělal jsem sice, jak jsi mi poradil, kázání o desateru přikázání, ale když jsem došel k „Nesesmilníš“, tak jsem si najednou vzpomněl, kde jsem ho nechal!“

Edited by Lynx12