dykmore Odesláno 6. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 8. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 8. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 10. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2024 Jeden lehce košilatý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 11. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elson Odesláno 12. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 12. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 13. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2024 před 17 hodinami, elson napsal: Jak přesné, rozdíl je v pokrývce hlavy na straně Rolex (tj. korunka a zde klobouk) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 13. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2024 Tak zásadní rozdíl je, že ta vpravo umí vařit. A taky držení těla, což je pouhé promo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 13. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2024 Já vidím u rolexu víc členitých prvků Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 13. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2024 Hnidopichu, podle rukou tu máme dvě negerský blondýny, tu vlevo lépe přeoperovanou. Tý AI už prostě m.dá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 13. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2024 Myslíš? https://www.lidovky.cz/svet/nemuze-ani-otevrit-okno-macronova-popsala-zivot-melanie-trumpove-v-bilem-dome.A180502_164402_ln_zahranici_mha/foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parnistroj Odesláno 13. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2024 před 5 minutami, geometr napsal: Myslíš? https://www.lidovky.cz/svet/nemuze-ani-otevrit-okno-macronova-popsala-zivot-melanie-trumpove-v-bilem-dome.A180502_164402_ln_zahranici_mha/foto Did you just assume the race only by face and skin color? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 13. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2024 (upraveno) Jo, přesně to jsem udělal. Ale geometr už mi otevřel oči. Fakt by mne nenapadlo, že podobná zhovadilost může mít reálnej základ. E: Krom těch ksichtů, samo. Upraveno 13. května 2024 uživatelem Americkej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 13. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2024 (upraveno) Charakteristická paruka paní Makarónové byla jasná hned, s barvou a texturou šatů už si někdo dost pohrál. Každopádně srovnání je nefér už kvůli výraznému rozdílu ve věku a v původním povolání obou, takže "Pultovou" a "Resale Value" by zde opravdu nebylo slušné komentovat Upraveno 13. května 2024 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parnistroj Odesláno 13. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2024 před 3 minutami, Americkej napsal: Jo, přesně to jsem udělal. Ale geometr už mi otevřel oči. Fakt by mne nenapadlo, že podobná zhovadilost může mít reálnej základ. E: Krom těch ksichtů, samo. Vsak jsem te taky chtel podporit (protoze dnes muze byt libovolnou blondynou i prejety potkan) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 13. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2024 Člověče já ty dvě ženský poznal, ale chvíli jsem ty fotky hledal teda. Je fakt, že ty barvy u toho postnutýho obrázku už tím asi mnohým kopírováním a přeposíláním utrpěly vlivem ztráty informací. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 13. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2024 Já žiju natolik asociální život, že nebejt Tebe, tak jsem si je vůbec nespojil. Fota a reálné dámy. A potěšila mne lehká Radkova jízlivost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 13. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2024 No a abychom to uzavřeli teda -Melanie je Timex? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 13. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2024 před 4 minutami, geometr napsal: No a abychom to uzavřeli teda -Melanie je Timex? Já bych řekl že Melanie je spíš Invicta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se