Klotzman Odesláno 7. března Nahlásit Odesláno 7. března https://www.facebook.com/reel/2339194103112267
Sarka Farka Odesláno 7. března Nahlásit Odesláno 7. března V 7. 3. 2025 v 13:51, odjinud napsal: Rozšířit te spis typickej ceskej Svejk, nemci a britove uz takhle nevypadaj 2 1
KFL Odesláno 7. března Nahlásit Odesláno 7. března Já bych řek, že je to fotka z Austrálie, čili za mě OK... 1
ragu Odesláno 7. března Nahlásit Odesláno 7. března Jeden pro fajnšmekry: What was Sean Connery's worst ever sexual experience? When he once asked a woman to sit on his face. 4
Gustaf Odesláno 7. března Nahlásit Odesláno 7. března (upraveno) V 7. 3. 2025 v 19:42, Xenomorfus napsal: Jeden takovy skoro "hodinovy" ;-). Rozšířit Mám v sobě ňáký pivo...co je tam špatně? Tupý...tupí Upraveno 7. března uživatelem Gustaf
KFL Odesláno 7. března Nahlásit Odesláno 7. března V 7. 3. 2025 v 20:45, ragu napsal: Jeden pro fajnšmekry: What was Sean Connery's worst ever sexual experience? When he once asked a woman to sit on his face. Rozšířit chvilku mi to zabralo
tikzot Odesláno 7. března Nahlásit Odesláno 7. března V 7. 3. 2025 v 20:50, Gustaf napsal: Mám v sobě ňáký pivo...co je tam špatně? Tupý...tupí Rozšířit Voleee římský čisľlica nee, jsou opačně 2
moco Odesláno 7. března Nahlásit Odesláno 7. března V 7. 3. 2025 v 21:01, tikzot napsal: Voleee římský čisľlica nee, jsou opačně Rozšířit To by měl být vstupní test na chronomag 2 4
bandicoot Odesláno 7. března Nahlásit Odesláno 7. března V 7. 3. 2025 v 20:54, KFL napsal: chvilku mi to zabralo Rozšířit
Klotzman Odesláno 8. března Nahlásit Odesláno 8. března V 7. 3. 2025 v 21:32, bandicoot napsal: Rozšířit Já tomu furt nerozumím, Sean šišlal, nebo co..?
misso Odesláno 8. března Nahlásit Odesláno 8. března Ty "after" vtipy kolegů tady jsou lepší než originály
KFL Odesláno 8. března Nahlásit Odesláno 8. března V 8. 3. 2025 v 13:17, Klotzman napsal: Já tomu furt nerozumím, Sean šišlal, nebo co..? Rozšířit Jo, poslechni si něco s ním v originále. Měl dost "měkký" s, znělo to trochu jako šišlání, byl tím legendární.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se