Klotzman Odesláno 7. března 2025 Nahlásit Odesláno 7. března 2025 https://www.facebook.com/reel/2339194103112267
odjinud Odesláno 7. března 2025 Nahlásit Odesláno 7. března 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Sarka Farka Odesláno 7. března 2025 Nahlásit Odesláno 7. března 2025 před 29 minutami, odjinud napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. te spis typickej ceskej Svejk, nemci a britove uz takhle nevypadaj 2 1
Xenomorfus Odesláno 7. března 2025 Nahlásit Odesláno 7. března 2025 Jeden takovy skoro "hodinovy" ;-). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
KFL Odesláno 7. března 2025 Nahlásit Odesláno 7. března 2025 Já bych řek, že je to fotka z Austrálie, čili za mě OK... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
ragu Odesláno 7. března 2025 Nahlásit Odesláno 7. března 2025 Jeden pro fajnšmekry: What was Sean Connery's worst ever sexual experience? When he once asked a woman to sit on his face. 4
Gustaf Odesláno 7. března 2025 Nahlásit Odesláno 7. března 2025 (upraveno) Před hodinou, Xenomorfus napsal: Jeden takovy skoro "hodinovy" ;-). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Mám v sobě ňáký pivo...co je tam špatně? Tupý...tupí Upraveno 7. března 2025 uživatelem Gustaf
KFL Odesláno 7. března 2025 Nahlásit Odesláno 7. března 2025 8 minutes ago, ragu said: Jeden pro fajnšmekry: What was Sean Connery's worst ever sexual experience? When he once asked a woman to sit on his face. chvilku mi to zabralo
tikzot Odesláno 7. března 2025 Nahlásit Odesláno 7. března 2025 před 9 minutami, Gustaf napsal: Mám v sobě ňáký pivo...co je tam špatně? Tupý...tupí Voleee římský čisľlica nee, jsou opačně 2
moco Odesláno 7. března 2025 Nahlásit Odesláno 7. března 2025 před 8 minutami, tikzot napsal: Voleee římský čisľlica nee, jsou opačně To by měl být vstupní test na chronomag 2 4
bandicoot Odesláno 7. března 2025 Nahlásit Odesláno 7. března 2025 před 37 minutami, KFL napsal: chvilku mi to zabralo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Moty Odesláno 8. března 2025 Nahlásit Odesláno 8. března 2025 Hezke prani nasim zenam Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Klotzman Odesláno 8. března 2025 Nahlásit Odesláno 8. března 2025 před 15 hodinami, bandicoot napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Já tomu furt nerozumím, Sean šišlal, nebo co..?
misso Odesláno 8. března 2025 Nahlásit Odesláno 8. března 2025 Ty "after" vtipy kolegů tady jsou lepší než originály
Lynx12 Odesláno 8. března 2025 Nahlásit Odesláno 8. března 2025 Mezitím na hranicích USA-Kanada... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
KFL Odesláno 8. března 2025 Nahlásit Odesláno 8. března 2025 4 hours ago, Klotzman said: Já tomu furt nerozumím, Sean šišlal, nebo co..? Jo, poslechni si něco s ním v originále. Měl dost "měkký" s, znělo to trochu jako šišlání, byl tím legendární.
Jone Odesláno 8. března 2025 Nahlásit Odesláno 8. března 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se