Kostra Odesláno 9. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2013 Předem bych chtěl poděkovat všem přispivatelům do tohoto vlákna, za každodenní radost, kterou mi přináší. Krom krásných hodinek mě asi nejvíc baví příspěvky s hádankou ve stylu, kde jsem dnes byl a tak jsem při posledním výšlapu taky něco cvaknul, abych jen nekonzumoval. Asi to bude hodně easy, ale kde jsme to s oranžádami na Václava byli? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 9. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2013 V 9. 10. 2013 v 13:26, st1g napsal: Gratuluji Karle... Dnes tu jsou samé krásné hodinky...jsem nějak nezaznamenal další kousek Pateků..jsem myslel, že tu jsou jen dva...ale abych nebyl OT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 9. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2013 V 9. 10. 2013 v 15:57, Kostra napsal: Předem bych chtěl poděkovat všem přispivatelům do tohoto vlákna, za každodenní radost, kterou mi přináší. Krom krásných hodinek mě asi nejvíc baví příspěvky s hádankou ve stylu, kde jsem dnes byl a tak jsem při posledním výšlapu taky něco cvaknul, abych jen nekonzumoval. Asi to bude hodně easy, ale kde jsme to s oranžádami na Václava byli? 20130928_135305.jpgNa Radhosti! Vyhral jsem neco? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 9. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2013 Konečně jsou doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 9. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2013 (upraveno) Posledni 2 tydny skoro porad... Upraveno 9. října 2013 uživatelem kloubik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 9. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2013 (upraveno) V 9. 10. 2013 v 14:52, michalval napsal: A jiny to ted asi nebude... Sent from my iPhone using Tapatalk Pěkný to máš. Jen takovej dotaz, na co jsou tam ty hejblátka pod ručičkama? Ta šipečka a dvě čárky? Edit: A už jsem si to našel... budík... Upraveno 9. října 2013 uživatelem Wanderer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 9. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2013 (upraveno) V 9. 10. 2013 v 19:03, Wanderer napsal: Pěkný to máš. Jen takovej dotaz, na co jsou tam ty hejblátka pod ručičkama? Ta šipečka a dvě čárky?Děkuju. Na vnitřním kotouči je namalovaná dvojčárka, což je minutová ručka budíku a na tom prostředním kotouči je šipka, což je hodinová ručka budíku. U těchhle hodinek se nastavuje budík na hodiny i minuty. EDIT: takže na fotce je na budíku nastaveno 7 hod 28 min. Upraveno 9. října 2013 uživatelem michalval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 9. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2013 Fotky na...ale tému by jste poznat mohli, napovím, že se to jmenuje Giger bar. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 9. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2013 Alien? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 9. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2013 V 9. 10. 2013 v 15:30, Cyril napsal: Já se picnu...! V Kolibě v PV?Jasne Cyrdo, vyhravas. Valil jsem z Brna domu na Ostravu a mel jsem chut na kacku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 9. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2013 V 9. 10. 2013 v 19:51, prischera napsal: Alien? Přesně! Hezké, ale to na fotce je skoro vše, co tam je vidět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 10. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2013 Včera před Brnem na D1. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 10. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2013 V 9. 10. 2013 v 11:55, MaxT napsal: Díky, asi máte pravdu. Fakt to sedí super. Ostatně původní záměr byl guma. Želbohu nové na gumě nikde nebyly, jen na tahu.Porod byla výměna. Na gumě jsou 2 dost vyčnívající piny, takže nožky si při zasouvání stěžejek přišly na své. Hodinky nádherný, skvělý a nevim jaký ještě, fak že jo, jsou super. Ale ta guma...je v mých očích výrazně degraduje:-(. Nicméně nosíš je ty, takže je důležitý, co se líbí tobě. Až si je jednou pořídím, určitě a na 1000% je nechám na tahu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 10. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2013 První týden školy nejde zrovna podle plánu:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nastycrew52 Odesláno 10. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2013 tento týden každý den... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 10. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2013 Furt.. kdyby tak měly o pár mm míň. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 10. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2013 A chcije a chcije... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 10. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2013 V 9. 10. 2013 v 16:11, tenge napsal: jsem nějak nezaznamenal další kousek Pateků..jsem myslel, že tu jsou jen dva...ale abych nebyl OTNejsou další, jen dostali gumu, na místo tahu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 10. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2013 V 9. 10. 2013 v 17:26, filo-boxer napsal: Na Radhosti! Vyhral jsem neco? Vyhráváš dva bludišťáky Zapoměl jsem takovou základní věc, jako vyloučit ostraváky a další přilehlé okolí ze soutěže Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 10. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2013 Když míte kolem sebe v práci dobrej kolektiv a lidi vědí o vaší zálibě v hodinkách, pak je jasný, že se všichni složí a na vaši narozeninovou párty vám přinesou dárek přesně na míru Unikátní hodinky "Chance" a ještě v bicoloru! Udělali mi radost.A sluší mi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky