Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

Předem bych chtěl poděkovat všem přispivatelům do tohoto vlákna, za každodenní radost, kterou mi přináší. Krom krásných hodinek mě asi nejvíc baví příspěvky s hádankou ve stylu, kde jsem dnes byl a tak jsem při posledním výšlapu taky něco cvaknul, abych jen nekonzumoval. 

Asi to bude hodně easy, ale kde jsme to s oranžádami na Václava byli?

post-12491-0-93622900-1381334063_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

V 9. 10. 2013 v 15:57, Kostra napsal:

Předem bych chtěl poděkovat všem přispivatelům do tohoto vlákna, za každodenní radost, kterou mi přináší. Krom krásných hodinek mě asi nejvíc baví příspěvky s hádankou ve stylu, kde jsem dnes byl a tak jsem při posledním výšlapu taky něco cvaknul, abych jen nekonzumoval. 

Asi to bude hodně easy, ale kde jsme to s oranžádami na Václava byli?

attachicon.gif20130928_135305.jpg

Na Radhosti! Vyhral jsem neco? :)

Odkaz ke komentáři

V 9. 10. 2013 v 14:52, michalval napsal:

A jiny to ted asi nebude...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pěkný to máš. Jen takovej dotaz, na co jsou tam ty hejblátka pod ručičkama? Ta šipečka a dvě čárky?

Edit: A už jsem si to našel... budík...

Upraveno uživatelem Wanderer
Odkaz ke komentáři

V 9. 10. 2013 v 19:03, Wanderer napsal:

Pěkný to máš. Jen takovej dotaz, na co jsou tam ty hejblátka pod ručičkama? Ta šipečka a dvě čárky?

Děkuju. Na vnitřním kotouči je namalovaná dvojčárka, což je minutová ručka budíku a na tom prostředním kotouči je šipka, což je hodinová ručka budíku. U těchhle hodinek se nastavuje budík na hodiny i minuty. 

EDIT: takže na fotce je na budíku nastaveno 7 hod 28 min.

Upraveno uživatelem michalval
Odkaz ke komentáři

V 9. 10. 2013 v 11:55, MaxT napsal:

Díky, asi máte pravdu. Fakt to sedí super. Ostatně původní záměr byl guma. Želbohu nové na gumě nikde nebyly, jen na tahu.

Porod byla výměna. Na gumě jsou 2 dost vyčnívající piny, takže nožky si při zasouvání stěžejek přišly na své.  :frusty:

Hodinky nádherný, skvělý a nevim jaký ještě, fak že jo, jsou super. Ale ta guma...je v mých očích výrazně degraduje:-(. Nicméně nosíš je ty, takže je důležitý, co se líbí tobě. Až si je jednou pořídím, určitě a na 1000% je nechám na tahu :cheers:

Odkaz ke komentáři

Když míte kolem sebe v práci dobrej kolektiv a lidi vědí o vaší zálibě v hodinkách, pak je jasný, že se všichni složí a na vaši narozeninovou párty vám přinesou dárek přesně na míru  :lol2:  Unikátní hodinky "Chance" a ještě v bicoloru! Udělali mi radost.

A sluší mi.

post-643-0-10102200-1381393702_thumb.jpg

post-643-0-92059500-1381393707_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...